23

Анонимен

преди 1 година

Украинците още не са извели в бой главните си сили! Не са изпратили на фронта гей-парада Си!

22

Гражданин

преди 1 година

Нали вчера Русия обяви оперативна пауза в настъплението.Ало-о, по-малко фейк нюз

21

Анонимен

преди 1 година

За Родину, за Зеленскому!!!!!!!!!!!!Укрите стратегически "отстъпват, отстъпват, отстъпват...." ама победоносно, а руснаците все губят, ама настъпват и напредват - това излиза според медиите :)

20

Анонимен

преди 1 година

Украйна бягат към Киев и там ще е последната битка.

19

Анонимен

преди 1 година

Урките са като сърбите, тоест не са войнствени като нас или рашките, лесно е да ги биеш :))) Те ако не осъзнаят, че рашките няма да спрат, докато не ги завземат изцяло, значи немат бъдеще :)))

18

дообре

преди 1 година

Русия била обзета от идеята, че ...Това е империя, никога не превзета от никой. А САЩ дават всичко на Украйна за да си запазят монопола над света. Но в тая битка са хвърлили славянски народ, който като нас забравил истинските ценности се е продал от алчност.

17

Анонимен

преди 1 година

В голяма грешка сте или нямате информация. . Руската Армия още нее включена. Това са спец части които раздробяват специални цели. Когато се включи Руската Армия цял свят ще разбере най вече наркоманчето.

16

Депутинизацията

преди 1 година

Депутинизацията на русофилите ще премине през няколко етапа като на всеки ще се държи изпит. Първо по българска история обхващаща периода от 681 година до днес. Депутинизацията ще завършва с един вид дипломна работа - демонтаж на съветски паметник и монтирането му в музея на тоталитарното изкуство!

15

факти

преди 1 година

Алеята пред руското посолство с пресиленото име Героите на Украна остава ли? Защото не са герои, а пушечно месо от мобилизирани насилствено или наци.сти тарикати криещи се зад цивилни. Трябва да се смени името " Алеята на будалите на Украйна", умрели за изчистването на дълговете на САЩ. Мислех, че по будали от нас няма, ама ей го. Сега САЩ ще ни спретнат и на нас майдан, добра почва сме с русофилството и русофобството. Американците де дразнят на партии като Възраждане. Нека станем бългорофили

14

Фашистка Русия

преди 1 година

Отново се превърна в империята на злото и като такава трябва да бъде унищожена. Руснаците обзети от агресия и претенции за особена мисия в света са заплаха за цялото човечество и трябва да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят. За това ще са необходими между 15 и 20 години!

13

Анонимен

преди 1 година

Руската мечка мачка.Огромна сила и методично настъпление.Руската мечка е доказала във времето че е непобедима и могъща.Който се е спречкал с нея само неприятности е имал.

12

Истината

преди 1 година

До Анонимен..... Руската мечка....... Китайският мечкар отдавна е сложил халката на носа на руската мечка и я е направил панаирджийска. Сега ще я кара да прави разни номера само заради единият хляб!

11

Анонимен

преди 1 година

Целта е цяла Украйна, нема какво да се залъгват урките :)))

10

Минуващ

преди 1 година

Стига сте преписвали руска пропаганда. По всички фронтове е застой, след като руснаците превзеха последните градове на Луганска област и Путин им даде почивка. Единствено украинците взривяват складове на руснаците дълбоко на 50 км тила им с новите HIMARS системи.

9

Д-р Рачо Петров

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860....... Лекувам русофили от патологична омраза и българофобия по стара и изпитана рецепта. Гарантирани резултати!

8

Прохаска

преди 1 година

Трябва най-сетне Путин да разбере че докато не влезе в Киеви не излови като "зайци" проамериканската камарила събранаоколо Зеления и не ги изпрати в сибирската колония "Покровская",за да си правят компания с Навални , МИР няма да има !?

7

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Надявам се,че в скоро време Русия ще напреднеш и в Софийска област.

6

Анонимен

преди 1 година

братушките настъпват неуспешно, а украинците успешно отстъпват..бати и смотаняците тез тренирани от НОТО украинци

5

Анонимен

преди 1 година

е нали преди думаха как Окрайна чела да спечели воната ,, са ми пеят други песни и оправдания,,нали имате турски байрактари и американско оръжия .. смазаха ви братушките и още имат ного да ви бият по тъпите прости главички ..ама аре да видиме

4

бай Даньо

преди 1 година

Някой да ме събуди когато паднат Одеса и Харков.