75

опетков

преди 1 година

До Много фантазьори тук Фантазирай си, но не знаеш, че по време на диктатурата, комунистите не разрешаваха човек да има повече от един апартамент. Който имаше му го вземаха и го продаваха на безценица предимно на активни борци против фашизма и капитализма( имаше и такива, децата им сега са най-големите капиталисти.) Така че няма как дядо ти да е имал 9 апартамента по време на соца.

74

Не ви завиждам

преди 1 година

Не завиждам на хората, закупили имот на кредит.... честно. Отървавайте се по-скоро от това, ако питате мен, а аз ги разбирам доста.

73

Анонимен

преди 1 година

Ако мислите за децата си, купувайте във Владая, Рударци, Мърчаево, Кладница, поляните между Перник и София. Това ще струва десетки пъти повече след 50-60 години, когато Перник стане квартал на София.

72

Нека да ИМА

преди 1 година

Преустроени телефонни кабинки из София вместо жетони за телефон да се пускат монетки в кабинката и вътре да има машина, която помага прилагането на евтаназия. Само евтаназията е разумният изход за всички бедстващи и мизеруващи българи станали обречени жертви на държавната система.

71

До И АЗ ДА СА ПОХВАЛ

преди 1 година

Орлов Мост е едно от най-мръсните откъм въздух в София. Там и пари да ми дават не искам да живея...

70

Анонимен

преди 1 година

ако те набара ДС-то няма да останеш без покрив. Проблема е че покрива ти ше е някой лагер на смъртта. Той Копейката нали това иска да върне

69

Анонимен

преди 1 година

Да не говорим, когато Държавна сигурност те надуши за проамериканска и прозападна ориентация, можеше и без покрив да останеш.

68

Анонимен

преди 1 година

Комунистите много имоти откраднаха и затвориха жертвите в лагери на смъртта.

67

Анонимен

преди 1 година

ПРОДАВАМ ПОЛОСКА ЗА ФОЛТСАВАГЕН ГОЛФ КАБРЙО ! ТОП ЕЦЕНА

66

Haha

преди 1 година

Само да ти кажа, че реституцията е точно обратния процес на национализациатя, като последния е един от многото гнусни такива именно на комунизма. Ама явно диагоналката те души, а е ясно че без кислород в мозъка е трудно да се мисли, а и малкото ти трезва мисъл, коятое в затруднението да връщаш кредита за по-голям телевизор за шампионската лига тогава е разбираемо, че злобееш срещу имащите заслужено наследство.

65

Аз не разбирам

преди 1 година

Аз не разбирам от имоти. Нещо не ме блазни тази идея да взема на кредит апартамент и да го изплащам 40-50 години. А и сега, като стане голямата депресия, всичко да ми вземат, и да ме изпъдят на улицата на минус. Повече ми харесва да съм на нула, демек средно с по 250 хиляди лева по-богат от масата хора в голямата депресия, която идва след 2-3 години

64

Анонимен

преди 1 година

Да, в ония години на социализма, масово се подаряваха жилища и коли на партийните другари, било то за особено заслуги за издигане престижа на БКП, било то за добра агентурна работа в Държавна сигурност. Пример: Бай Сергей Станишев с 3 подарени жилища от Тодор Живков, баща му все пак беше секретар на Околийския комитет

63

Много фантазьори тук

преди 1 година

Дядо ми е бил първото IT в България и през 1979-та е купил 9 апартамента по 15 хиляди лева бройката с инвестиционна цел, защото е сметнал на компютъра, че след 50 години ще струват х50 и сега имаме 2 апартамента продадохме ей сега за 900 хиляди лева, да бе, честно

62

Анонимен

преди 1 година

Реситутките, които живеят в подарени комунистически жилища, да не ми се гордеят, а да се засрамят!

61

гост

преди 1 година

ЗА СОФИЯ , ВЯРНО Е . ----- ВАРНА , ОБАЧЕ Е ПО СКЪПА ОТ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ В БЪЛГАРИЯ . ТАМ КОРУПЦИЯТА Е НА ПИЕДЕСТАЛ . КМЕТА Е НИКОЙ , НЯМА ГО , НИЩО НЕ ПРАВИ . ЦЕНТЪРА НА ВАРНА Е СЕЛСКИ БИТАК В НАЙ КУЛТУРНИЯ РАЙОН ОКОЛО ОПЕРА , ТЕАТЪР И ГРАДИНКИТЕ ПРЕПЪЛНЕНИ С АМБУЛАНТНИ ТЪРГОВЦИ , КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ , НЯМАТ КАСОВИ АПАРАТИ И НЕ ПЛАЩАТ НИКАКВИ ДАНЪЦИ . СЕЛЕНИЯ .

60

Кое е скъпо?

преди 1 година

Толкова много храна се изхвърля, че можеш да живееш само от кофите, за да нямаш никакви разходи. Това е избора на много хора тук.

59

ПП=ПРО**ТИ ПАРТИЗАНИ

преди 1 година

ПП=БСП =ДБ........ ПРОМЕНИХА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ......... НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ - МИСЛЕТЕ...

58

Анонимен

преди 1 година

При Живкото време цените на апартаментите също бяха скъпи, но само за БЕЗПАРТИЙНИТЕ ХОРА. Ония партийните им ги подаряваха, не ги купуваха, а обикновените хорица с години чакаха, ЗА ДА СИ ГО КУПЯТ И ТО

57

бай Даньо

преди 1 година

Заглавието е още пълна глупост! Най важната цена във всяка държава са недвижимите имоти . За (изплащане или наем на ) недвижими имоти се дават повече пари през живота отколкото за храна , дрехи, коли , почивки .... а те недвижимите имоти в София са два пъти по евтини от Букурещ и Будапеща и три пъти от Рио .... ех къде е Рио , Ган4о!?

56

Пайнературата

преди 1 година

По комунизъма моя дядо е бил много успяващ директор, комунистите нищо не са му взели, нито са го тероризирали, напротив. Изкарал е толкова много пари, че е накупил 3 апартамента в центъра на София - 1 за него и баба, 2 за баща ми и брат му. Сега един ни дава 1,2 милиона за 2-та апартамента, но ние не ги даваме, защото вуйчо казва, че цените ще се вдигнат поне двойно и по-добре да чакаме.