69

Лопе

преди 1 година

Чета тука коментари и започвам да се чувствам като жител на Сан Франциско. Един имал 10 имота, друг работел от луната и слизал до офиса за по сандвич и бира трети щял да купи къща за милиони и т. Н. Едно знам тия дето имаха пари накупиха, останахме тук само най нас, раните задноци. Едните са купили на пик на балона и сега не могат да спят знаейки че са се пре е Бали а другите са продали 2014 и сега злобеят че цените са такива. За мен инвестицията в имот в България са *** инвестиции.

68

до 75

преди 1 година

Знаем, знаем, баце. ИТ секторът с огромните заплати е балон и се пука всеки момент. Слушам от 15 години, през които спечелих да си уредя 2 живота напред. И работя само дистанционно. А и новите обяви за работа до една са дистанционни, както 50% от компаниите върнаха на лендлордовете си офисите. Само като информация казвам. Хубав ден.

67

до 75

преди 1 година

Пич, работя от вкъщи от 12 години. По-сериозно малко. Не сме склададжии или шофьори (които вече и работа няма да имат покрай автономните автомобили), че да не работим от вкъщи. Още от преди КОВИД съм работил 4 дни седмично от вкъщи. В офиса ходя да се видя с колеги и приятели, да хапнем готин обяд, да играем ПС, да ни направят масаж, да поиграем дартс и тенис на маса.

66

Анонимен

преди 1 година

КВО С ЕДЖАФКАТЕ БЕ - НАВСКЯКЪДЕ БОГАТАШИТЕ СА В ПОКРАЙНИНИТЕ И СЪСЕДНИ СЕЛА, РАБ. КЛАСА Е В ГРАДА.

65

МАЛИИ

преди 1 година

КВИ СА ТИЯ БАРОВЦИ В САЙТА БЕ? ОТ СЕЛО РАБОТЕЛИ, В ГЪРЦИЯ, ВИЛИ, ПАРИ... ДЕЕЕА ПАНЕЛКАДЖИИТЕ... ИНАЧЕ ФАНТАЗОИЯ - -ДО НЕБЕТО...

64

Българин007

преди 1 година

Пичове, това "работя си от село" скоро ще приключи, бъдете сигурно.Тогава ще ви дойде нагорно малко.

63

до 70

преди 1 година

Хм, странно. То не е хвалене с тая София, то не е чудо... В София съм роден, както и съпругата ми. Имаме сумарно 7 имота там, включително 2 къщи в Симеоново и Бояна. Какво да ти кажа?! Стоя в София само заради училището на детето. Завърши ли училище, дим да ни няма посока разкошна къща, която купихме. Сега ходим там доста често, но не и за постоянно.

62

Земеделец

преди 1 година

До до 67Познавам 4 рима кореняци от кв. Лозенец, всички бачкат за около 1500 лв.

61

до 70

преди 1 година

От бърлогата излизам, да. Всяко лято около 2 месеца работя от Гърция от вила на плажа. Работя- силно казано. После зимата съм така от Алпите. Жената и детето с мен. Иначе си стоя в бърлогата. София не ми е за излизане. Излизам с приятели по интересни места, ама не в София.

60

Българин007

преди 1 година

Започва вдигане на лихви.Помислете много сериозно дали ще купувате нещо с БАНКАТА парите, не твоите !

59

до 68 и 69

преди 1 година

68- написах, че ми е добре в София и не обичам да гледам навъсени.69- ти до София някога ходил ли си или си вечно в зимен сън и не излизаш от бърлогата било то и 2 пъти седмично. а хора като теб самоизтъкващи се колко са "умни" и даващи квалификации кой къде живее са точно най- ограничените типчета. Не живея на нито едно от посочените от теб места, но и двете са по- добре от пещерата ти.

58

до 67

преди 1 година

Никой не пътува по никакви 70мин в посока. Работим си от село. Самото мнение по този начин написано издава, че си нискоквалифициран човечец от краен квартал или недорасъл кореняк от Лозенец, който отново работи нископлатен труд.

57

до 67

преди 1 година

Ами, всъщност, ти си типичният навъсен БГ тип- "да мирише на конюшня". Ами не мирише :) И това ти го казвам като човек с 5 имота в София. За София не искам и да чуя.

56

..

преди 1 година

Нека ми е зле да си живея в София. имам си всичко на ръка разстояние от мен, но абсолютно всичко. който иска да ходи, където иска. да копае градинки, да му мирише на конюшня от съседа, да пътува по 70 мин на ден в посока и тн. София си е добре за живеене стига да не си типичния навъсен "Бг тип" негативно настроен към всичко и разбиращ от всичко. ае бегайте по селата да ви хапят комари.

55

до 64

преди 1 година

Е ти си гледал в най-грешната посока и селата с най-много малцинствени групи... Там НИКОЙ не купува нищо... За по-различни селца се говори.

54

до 53

преди 1 година

Уф, миличък, нека съм балък. Преди 2 години си взех къща до София. Лихва 1.5%. За момента е погасена на 40%. До 2 години смятам да я погася цялостно. Под къща не си представяй саборетина- говорим за масивна постройка от 99та, построена с най-скъпите материали. Направо палат. В София подобна би струвала над 800к евро при всички случаи. А и ипотеката ми е около 5% от месечния доход, така че слабо ме интересува дали лихвата от 1.5 ще стане 1.8.

53

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия села ,оня ден бях до Пасарел,село до София ,идете и вижте за какво иде реч -пълна мизерия ,населението е като хванато от гората ,пътя до София е тесен и падат скали от склона ,целия път беше осеян с камъни ,огромни скали които бяха нападали ,задръствания ,ужас,в селото мизерия ,има три селски магазина с убийствени цени и това ,обрасло,змии и гушери,лекар забрави ,ако нещо ти стане по спешност си заминал докато стигнеш до София ,ако изобщо стигнеш

52

Анонимен

преди 1 година

София се обособи като град-държава на БГселянията, то така и така от десетилетия там няма никакви софиянци. Те първи се ометоха от соц-бардака!

51

Анонимен

преди 1 година

Бачкам си от село. От портата на къщата до околовърстното на София- 22 минути. Планински район. Малцинства няма. Не се краде. Токът не спира. Интернет прекрасен. Седя си в акустично третирания офис, който е и гейминг стая, и кино зала, и си пия биричката. На мен ми харесва и то много. И на детето, и на жената- също. Постоянно имаме гости. Постоянно нови съседи, въпреки че не ги искам, защото ще ми нарушат спокойствието :Д

50

Анонимен

преди 1 година

И да злобеете, и да не злобеете ще си бачкате за жълтите стотинки, докато заможните млади хора ще съживят селото, което вие зарязахте, защото е много по-ледно да се работи в склада в града или в офисчето, отколкото да се грижиш за голяма къща с двор.