184

Анонимен

преди 1 година

Гн Каскета си назначава свой опълченци във ВСС.Осигорява спокойствие на Пеевски Доган ББорисов Цацаров на всички грабители помощници и на себеси.Спете Българи,милиярдите искат тишина,това е най лесно.ППромяната се бори срещу тях,борисе за нас а ние как я подкрепяме,със дълбок сън.После щее много късно.Приятни дълбоки сънища.

183

Анонимен

преди 1 година

На тези винаги някой им пречи, саботира, има някаква световна конспирация срещу тях.Истината е ,че сте ЛАКОМИ НЕКАДЪРНИЦИ със самочувствие до небето.

182

До 188

преди 1 година

Каква уж правосъдна реформа?То е цинично!Единственото с което почнаха и свършиха е закриването на Специализирания да освободят олигарсите и запорите,които си платиха.Няма аргументи ,няма нищо.Събраха се сборна група марионетки да си поделят парсата.Нищо народно,платени слуги и то млади хора готови на всичко за пари.Заради няколко олигарси блокираха и делата с наркотрафика и международната организирана престъпност.Те и сега гласят дублиране на функции с антикорупционния закон за да се окопаят.

181

Анонимен

преди 1 година

До тъжно ми е - нека обобщим какво е постигнато за тези 6 месеца с ПП и БСП в управлението: увеличени осигуровки (съответно по ниски заплати за хората к ги плащат),инфлация - тя наистина е световна но в България е почти двойна на средното за ЕС, увеличен външен дълг, спиране на всички строежи и не се сещам за нито един приет закон от уж правосъдната реформа която бе приоритет. За моралните качества на Кирил какво да кажа ,ако бе качествен управляващ нямаше да ми пука ,но не е .

180

Анонимен

преди 1 година

Нинова да не си отваря устата , че още ухае от на Костов, и колената и са сини. На 26 заместник министър . Лично от него била предложена. Защо ли ? Мъжа и , заместник директор на Лукойл

179

Vip

преди 1 година

ПП трябва да благодари на ГЕРБ, че ги избави от парзалката, по която бяха тръгнали на долу. На есен тези с другарчета си пак ще вземат властта, но зимата както се очаква без газ ще свали розовите очила на "умните и хубавите" като потракат със зъби от студ залепени, за студените радиатори, а на вън смока ще толкова гъст от кюмбетата, че красотата ще стане черна от сажди... И да видите как тези изърезнелите как ще гласуват после на пролет..

178

Анонимен

преди 1 година

Чакай, те не я ли вкараха ? Правителството им падна, след това имаха мандат , пак не стана. Къв е тоя случайник бе баце дето приказва глупости. Да не сме лукови глави като тебе , домат смотан зарзаватски . Напълни гушата и отвори тя уста. Няма те помни никой след 5 месеца . Зарзават

177

До182

преди 1 година

Не съм гербаджия, а човек който от няколко месеца живее в ограничения и за първи път от много години спря колата си от движение.

176

Габи

преди 1 година

Крайно време е да разберат, че Бойко е на светлинни години преди тях по всечки показатели. Те са по-добри от него само в кражбите, корупцията лъжите и манипулациите.

175

6587945876

преди 1 година

До Срам 180 Не народ а *** сте Гербаджийте.

174

Бебе

преди 1 година

Днес и Нинова проповядва, че са спряли течове и кражби. Защо не каже къде са парите от тези постижения?Когато уж имаше кражби и течове цените бяха в пъти по-ниски. Явно сега се краде и разхищава много повече.

173

Срам

преди 1 година

Искам да го питам този наглиц-мандата който те върнаха изпълнен ли беше?Кой първи върна мандата ГЕРБ или ПП?Ние народ трето качество ли сме, та позволяваме да ни се подиграват и да ни правят на ***?

172

Сатир

преди 1 година

Върнаха мандата неизпълнен, вкарват страната в поредната политическа криза ." Вкарват???? Адиоти, нещо дасте свършили????

171

Бай Пешо

преди 1 година

Браво, най-после си признахте, че ПП ни е вкарала в криза, макар и с половин уста.

170

Анонимен

преди 1 година

След успешен вот на недоверие в икономическата и финансовата политика какъв кабинет гласите,нали пак сте същите .Ристьо и той се нареди в комбината,че и коалицийка с Пълен Позор,тъкмо да си ходят вкупом след изборите.А машинките ,ще ни мъчат с фалшификации.Какъв трети мандат ,я се разкарайте най трагичната коалиция,окрадоха се що може.

169

До тъжно ми е

преди 1 година

Да,дръпнаха напред любовници,баджанаци,шуробаджанаци,цели фамилии,парапети и т.н.,а народа кокорчо каза какво да прави :) Държавата била дръпнала напред хахаха,ще припадна какви мозъчни инвалиди обитават тази земя

168

Анонимен

преди 1 година

Този от квотата на Евророма ли е в парламента?

167

тъжно ми е

преди 1 година

чета и се учудвам... какво сте заревали, че държавата е съсипана от пп, те са некадърни, некомпетентни и т.н....едвам издръжаха няколко месеца и то във времена на война, исторически високи нива на инфлация ( СВЕТОВНО, чада необразовани ) и пак успяха да дръпнат напред... тая държава потъна още повече в корупция благодарение на ГЕРБ, на Боко тиквата, дясната ръка на най-големия комунист що историята знае, а простолюдието пак иска да му седне на......плаче ми се какво обкръжение ще имат децата ми

166

Анонимен

преди 1 година

И тоя е прекалил с литмуса.

165

Анонимен

преди 1 година

Целият подход на това уж мнозинство е грешен.Не може вместо идеология за управление целта е да не управлява ГЕРБ и да имаме безпринципното коалиране на партии като комунистите от БСП и уж десни партии като ДП (ПП никой не ги знае какви са ) .Каквито ще да са ГЕРБ ,много хора гласуват за тях(последно имат 8 депутати по малко от ПП) и е редно да се съобразяват с тях ,все пак най лошото дясно управление е по-добре от управление с БСП