69

Анонимен

преди 1 година

По-вярно е да им рече: Очакваме да опозорите и последната надежда - пореден мандат за вас...

68

До Shark

преди 1 година

Това, че ГРОБ са мошеници, изобщо не оневинява настоящите предатели, дозагробили България окончателно с продажните си актове и решения.

67

Анонимен

преди 1 година

Подвеждащ въпрос: "Има ли според вас потенциал 47-мото Народно събрание да излъчи управление, което да се гради на споделени ценности?". Не евро-, не евроатлантически, а споделени. Т.е. национален интерес. Ами сега?

66

Анонимен

преди 1 година

Голям страх от Възраждане ги гони всички

65

Малкото Слънце

преди 1 година

Звездите ми го говорят, че нямате никакви шансове този парламент да излъчи правителство. Обречени сте :)

64

Анонимен

преди 1 година

Радев, защо ги викаш тези и да се намирате на приказки. Нали каза вчера че даваш 3-тия мандат на БСП? Какъв е смисълът от тези консултации? Кой направи "червените линии"? Не е ли само един човек?

63

Анонимен

преди 1 година

До 52 Зареждам газ на 95 стотинки, пенсиите на родителите ми се ....Първо-пенсиите се вдигнаха с пари от кредити. Тоест Петков закопава теб,мен и децата ни. И второ-с вдигнатите заплати и пенсии сега можеш да си купиш по-малко неща отколкото при Борисов с по-ниските такива.

62

Анонимен

преди 1 година

Херото да не е в пакета от седемдесетимата.

61

Зaпознат

преди 1 година

До септември е тук Херо, тогава идва новия посланик ***, инфото е от 24 часа и те ли са ***

60

Шаши

преди 1 година

Писна ми от политици. 2-3 партии са достатъчни. Избори до дупка. Все ще улучим на пария, която да държи за България, а не за чужбина.

59

До 56

преди 1 година

Стига лъга хората бе *** такъв! Руските *** сте готови на всичко, за да угодите на Путин, дори и да ограбите и предадете собствения си народ! И рублата и руската икономика не я чака нищо хубаво от тук нататък, така че се надявам българите да не се подвеждат от такива ***, като въпросния и да не си прахосват парите!

58

Зaпознат

преди 1 година

Тази сутрин, в 9 часа покана за закуска от Херо Мустафа са получили всички партньори от доскоро управлявалата коалиция, плюс Даниел Митов от ГЕРБ. Христо Иванов е изпратил представител. Не е ясно дали на поканата се е отзовал човек от "Продължаваме промяната", които по това време влязоха ори Румен Радев. Това са били истинските консултации

57

Анонимен

преди 1 година

Хората по ги интересуват въобще тези карикатури а защо петрола падна с 20% от над 120 долара за барал на под 100 долара за барел, а горивата не са мръднали с една стотинка.

56

Разединителят Радев

преди 1 година

Радев, оставка!

55

До 53 от Ямб.цървул

преди 1 година

Ами кога? Седем месеца ги чакам да ги изчегъртат...Някакъв резултат? НИКАКЪВ!

54

Анонимен

преди 1 година

ПП вече ги видяхме кате беше техен мандата какво могат - връщайте третият и избори на есен

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 - нали разбираш че бюджетният сектор е нещо което не увеличава БВП и съответно богатството на страната ? За тези уж (с оглед на инфлацията) увеличения пари са взети от увеличените ми осигуровки и аз не съм съгласен парите ми да отиват за раздаване на калпак от което полза няма НИКОЙ дори хората които ги получават нямат полза защото така се насърчава потреблението и в последствие - инфлацията

52

До 53

преди 1 година

ГЕРБ е най-голямото зло.Ако не бъдат изчегъртани още дълго ще тровят живота ни.

51

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Възраждане ще ви излекува всички.Просто Киро и Кокорч ги виждам в сливенският.Само,че в отделни килии,за да не си правят федерки.

50

Анонимен

преди 1 година

Пи цаааа.