28

баба мара

преди 1 година

старите хора да не се занимават повече с политика имат си бизнеси млади хорас ново мислене а не като в конгреса станали прави и ръкопляскат на нарко-манаот украина няма нов световен ред без русия китаи и индия

27

...

преди 1 година

Епа предишния път п.ткин избра тръмпя за президент! и сега п.ткин пари нема! Та това е основната пречка тръмпя да не стане пак президент!

26

Клаус Шваб

преди 1 година

Кой съм аз ? Проверете ме !

25

Анонимен

преди 1 година

Поредната порция фалшиви новини от лагера на ДП на САЩ, които нашите платени папагали тук повтарят, като развалена грамофона плоча. Рейтингът на Байдън е 38%, а всички сериозни анализатори казват, че републиканците ще вземат и Сената и Конгреса този ноември. Което е почти сигурна победа на Тръмп през 2024г.

24

Богаташш

преди 1 година

Тва от CNN ли го копнахте? Тръмп има пари и жени и коли за пет живота - никой не иска да обижда средния българин с голфа и промоцията в биллата и къде в германия искарал 20 000 български лева за няколко месеца, просто богатите са си богати и прасето и да го заколим ня станем богати ами по дебели :D

23

Анонимен

преди 1 година

И за какво са ни тези бръщолевиници, двама старци се борят за белия дом, пълна смешка.

22

Космонавт

преди 1 година

Не ми пука за този комунист и руски агент. Точно този разписа за ваксините против измисления ковид а партията му Путин ги направи задължителни първи в света.

21

Анонимен

преди 1 година

Тръмп или Десантис - все демократите са чао чао!!

20

Пипи

преди 1 година

Кажете чао на либерастите в БГ , батко ви се връща с 200 още октомври на midterm , и всички демократични НПО к.у.р.ви сте чао. Чичо Тръмп ще ви *** кът риби .

19

Анонимен

преди 1 година

Туплер се изхарчи за агресията в Украйна и нема пари...бай Доналде! ХА ХА ХА ХАХА

18

Анонимен

преди 1 година

До 11 "руго което препоръча на Конгреса Мъск е да не може да се кандидатират за президент хора по-възрастни от 69 години.Това го въведе Раул Кастро в Куба. Не можеш да заемаш висш държавен пост ако си навършил 70г.В момента Байдън е на 79г, Тръмп на 74, Путин на 70.

17

Чекмеджан Бойко

преди 1 година

Моето чекмежде е най-голямо и най-пълно. Изборите са мои.

16

Анонимен

преди 1 година

Тръмп ще спечели - на американците им писна от президента Байдън и не биха подкрепили кандидат на демократите на следващите избори.

15

Теди

преди 1 година

И МОИТЕ ПАРИЧКИ НАМАЛЯВАТ ЗАРАДИ ВЛОШЕНОТО МИ ЗДРАВЕ ЗАРАДИ ДЕМОНА НИКОЛИНА

14

Анонимен

преди 1 година

Очертават се избори с двама старци, почти набори Байдън който вече го е ударила деменцията и Тръмп, който си е такъв по рождение.Защо Джимито/ Картър/ не се кандидатира. Той е карал само един мандат и има право на още един. На изборите през 2024 ще е точно на 100 г. Скоро гледах интервю с него, по в час е и от двамата.

13

Путин

преди 1 година

Ми намаляват, война е !

12

Тръмп

преди 1 година

дали си Взе Поука от 1вия Мандат и как го Финтираха ЮдеюСемитите и тоя път ще им разкаже ли играта или ще продължи да им е Приведен Верен Слуга, т.е. ШабесГ0й!

11

Някой си

преди 1 година

Ахахахахахахахаха ахахахаххаахха ахахахаххаххахахаххахахахахахаххахахахахахахахахахахахахаха ахахахахахахахахахаха

10

Анонимен

преди 1 година

Мъск, който го финасираше през 2016, тотално го отряза и препоръча на Тръмп да се оттегли от надпреварата. Друго което препоръча на Конгреса Мъск е да не може да се кандидатират за президент хора по-възрастни от 69 години.

9

Анонимен

преди 1 година

Нарочат ли те за руски агент Тръмпи, нема отърване :))) Все пак си по подходящ от слийпи Джо, ония спи навсякъде и по всяко време, деменцията го мъчи :)))