82

до 88

преди 1 година

Ha предните избори Сорос не можа да го победи и да постави и там някой "Зеленски" на дамски токчета. Затова и не можа да пробута новите ценности в Беларус. Но на следващите, ще развърже още повече кесията и ще назначи в Беларус жена, африканка, лезбийка, която се е родила от мъжки пол. Само почакайте!

81

Анонимен

преди 1 година

Путин е Чингиз хан.

80

ss

преди 1 година

До АнонименНяма работници за нищо. Клкото и да се върнат безработица няма да има. Може да има евентуално по сериозно отношение към работата.

79

Зозо

преди 1 година

Беларус е 1000% руска колония. Тука Копейкин и Болен искат да ни правят Беларус 2. Беларус е с по-малък БВП от България :)))))))))))))))))))))))))))))

78

Анонимен

преди 1 година

Лукашенко е нелегитимен страхлив диктатор и ще виси на площада от някой стълб съвсем скоро ,само почакайте

77

Чугунолеяр

преди 1 година

Страх ли усещам, че нещо от Русия замириса на заден въздух в съпровод на пръцконтии от Беларусь.... Lol Никаква война няма да спре, докато Украйна не си върне териториите и рашистите се приберат на своя Блатная територия, за да се радват на лунните пейзажи и "Марсиански хроники". В противе случай тази излишна държава с некачествен матрял ще бъде затрита от НАТО немедлено.

76

Анонимен

преди 1 година

Казахме ти да спреш войната още на 24 февриари. Ти не спря войната. Сега има специална операция за демилитаризация на складовете на рашистите и дебурятизация на Русия в Украйна.

75

Анонимен

преди 1 година

Това не е война, а специална операция за изгонване на руските нацисти от Украйна.

74

Руски копой

преди 1 година

Каквото ти нареди Путин - това лаеш!

73

Коментатор

преди 1 година

Гледайте на ютюп видеа за белоруските краварници, как им се кара и юрка. Феодал.

72

Коментатор

преди 1 година

До ИванБез НАТО сега щеше да приказваш руски и да се казваш Ванюша.

71

Анонимен

преди 1 година

И тоя ли почна да плаши с ядрено оръжие? По-скоро се усети че Путин ще го направи жертвен козел използваки ядрено оръжие от територията Беларус за да избегне непосредственото руско участие в употребата на ОМП. Такава тактика на Путин би създала объркване в НАТО за това кой носи отговорност за употребата на ядреното оръжие Русия или Беларус. Путин е гений на такива подлости, защото той не е човек който може да носи отговорност за действията си.

70

Някой

преди 1 година

Никой няма да натисне ядреното копче. Това означава самоубийство за цялата планета. Чел съм, че няколко вида ще оцелеят, но ние хората несме сред тях. Така че без паника.това си е театър за да ни оберат по бенциностанциите и магазините без да недоволстваме много много.

69

Белчиков

преди 1 година

В Бълагрия безработица няма, има много незаети работни места и няма кой да работи, а картофения фюрер е толкова велик клoyн, че боко тиквата не може а му стъпи и на малкия пръст. Междувпрочем Беларус е спонсорирана от Русия с големи заеми за да бъде държана лесно в зависимост.

68

Белчиков

преди 1 година

Ха-ха и картофения фюрер има фенове тук. Обясняват какъв висок стандарт на живот има при него.

67

Анонимен

преди 1 година

Искат, не искат, ще чуят какво им пее камбаната от Москва. Все-пак 30 години са твърде много за да напомняш, че има и друг начин за уреждане на нещата. Който разбрал, добре. Който не, е за негова лична сметка. Мечката мед с друг не дели, сама си го взема и сама яде. Затова е Мечка, а вие си дъвчете мантрите за демокрация от евроатлантическа солидарност.

66

Иван

преди 1 година

Грешка, не грешка, така стана с тази война.Руснаците не обичат да ги обкръжават - някак са срамежливи, от Втората световна война, та си обичат да са без врагове до границите.Обаче - имат природни залежи и това дразни Запада.Това е положението. Западът има и своя вина. Редно беше да не се разширяват военно на Изток.

65

Анонимен

преди 1 година

"Тези хора се обявиха срещу държавата. Не срещу властите - срещу държавата и собствената си нация"_____________Напротив - обявили са се точно срещу властта! А една авторитарна държава се характеризира с това, че ВЛАСТИТЕ (диктаторите ) се отъждествяват с държавата и нацията, това е лостът за манипулация на диктатора, с която той държи народа в подчинение, внушавайки, че щом си против властта, значи си против нацията и страната си! Лукашенко= Путин 2

64

Конфуций

преди 1 година

И най-лошият мир е по-добър от най-хубавия военен конфликт.

63

колхозника

преди 1 година

Късно е либе за китка. И двамцата ви чака яко любов, но вие си го знаете. *** могат да устискат до време, но ти Бацька ще заминеш първи. И го знаеш.