37

Анонимен

преди 1 година

Дпс са най големите мафиоти и интриганти, свалиха антикорупционното правителство и сега зов за диалог

36

Мнение

преди 1 година

Аз пък призовавам за диалог всички българи, които се смятат и за турци, да отидат в ГЕРБ, БСП или която и да е друга партия, само и само да не е ДПС. Това са чекисти от комунистическите апаратчици. Тези хора са предатели и убийци на свободомислещите и най вече на почтенните. Те не са нито турци, нито българи, а съветски болшевики. Вижте Йордан Цонев, истински провал на демокрацията

35

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ НЕ Е МЯСТОТО КЪДЕТО ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ ДПС ДА СИ РЕШАВА ПАРТИЙНИТЕ ПРОБЛЕМИ!!!ТОВА Е ВЪРХОВНА ГАВРА С КОНСТИТУЦИЯТА НА КАРАДАЙЪ АГА!!!

34

Зове

преди 1 година

А аз Зова ДПС , да се откажат от българските си паспорти и да емигрират на юг от България!

33

Анонимен

преди 1 година

До номер 29:Чудесна идея.Така нямаше да страдаме от Кирчо.Също така онези с двойно гражданство да не гласуват.Не се знае дали не са нечии агенти или с промит мозък,които ще гласуват да закопаят България.В управлението трябва да са хора,които поне последните 5 г. да са живяли в България и да са запознати с нейната история,за да не се излагат като Кирчо в Македония.

32

Дедо Гочо

преди 1 година

Г-н Карадайъ вашият хранен плешив клоун проволи 3 парлмента . Малко по - скромно . Поговорко : Като съм *** не значи че ,съм а х м а к

31

Име

преди 1 година

Празни приказки без съдържание!

30

Пич

преди 1 година

Призивът на ДПС: "Нека да крадем заедно, докато още има какво!"

29

Анонимен

преди 1 година

Какъв диалог с зад кулисни играчи на ДПС в продължение на 32 години демокрация!!!

28

Развален грамофон

преди 1 година

Тоя пък с неговата нормалност... от сума ти време си пее една и съща песен. Празни приказки, лишени от съдържание. Ами как ще има нормалност, като влязоха ненормалници в парламента? О, момент, той Славуца изобщо не е влизал. Ама Бай Тошко влиза от време на време.

27

Спешно

преди 1 година

Трябва да се промени избирателния закон.Да гласуват у нас само хора,с постоянен адрес в България.Това да важи и за турци,които не знаят и дума български и за българи,преселили се в дивия запад.Ние трябва да решаваме нашето бъдеще.

26

Анонимен

преди 1 година

Коя ти е родината бре Мустафа?

25

Анонимен

преди 1 година

С ДПС в парламента, България няма бъдеще.

24

Анонимен

преди 1 година

българите не говорят. искат да имат падишах дето да говори вместо тях пък те одобрително да му се възхищават и пляскат. ориенталска работа..

23

Анонимен

преди 1 година

Еми нищо не казваш за това как Каскета насапуниса и изми Шиши от Магнитски.

22

Анонимен

преди 1 година

Иска ли да каже, играйте с нас за да има и за вас след изборите

21

Анонимен

преди 1 година

Ще се случи едно добро,а това е че няма да има ИТН в парламента и ПП и ДБ ще спечелят най-много гласове, които може би ще се достатъчни да управляват самостоятелно. Дано да спечелят те. Баба ми вече може да си купува повече неща с пенсията си,въпреки високите цени. А Слави Трифонов ще си харчи парите от Русия на спокойствие.

20

Анонимен

преди 1 година

Ами защото пак същата конфигурация ще бъде в парламента, но вместо ИТН ще влезе Янев. ДБ ще успеят да влязат, само ако са в коалиция с ПП, каквото желания изрази Христо Иванов. Никой няма да има мнозинство и пак същите неразбории, пак имитация на дейност. Е, освен ако ГРОБ не се хване с ДПС и подкрепени от *** да си направят правителство. Вече нищо не може да ме учуди.

19

Богданов

преди 1 година

РИТАМ,ТОЦИ ОТ СНИМКАТА,ПРЕДИ ВРЕМЕ не се ли,КЪЛНЕШЕ В АНКАРА, ЧЕ ТУРЦИЯ Е НЕГОВА РОДИНА?????

18

6587945876

преди 1 година

Твоята родина нали е Турция бе.