452

до ельдми ....

преди 1 година

чувал ли си за присъда за произвеждане на фалшива новина .

451

Анонимен

преди 1 година

Когато един бисексуал призовава към бойкот, не го разбирам. Не искам да ми се отърка в бойкотиращата тълпа (руските *** ходят с тази цел). Сега си обясних честите им протести. Ходят да си ги лъскат в калабалъка.

450

Анонимен

преди 1 година

Скоро повечето меки китки от Възраждане ще бъдат арестувани за неспазване на законите. Това са страхливи ко-***-лдаци, които бягат и си крият лицата, щом започнеш да ги снимаш. Смели са само по форумите или ако са в тълпа. Инак - обикновени ***, а юнаци - след петата ракия. Ще ги видим в затвора, където - бой, лобут , кютек и - в правата вяра.

449

иво

преди 1 година

Очевидно луд човек, но аз ще гласувам за него. До тук ме докараха тези *** с маските. С ясното съзнание, че гласувам за популист и ненормалник, ще го направя само за да не разреша да унищожите света с вашето безумие. Онзи военния доктор дето затвори Витоша и парковете е очевидната безпомощност на властта, която извършва безумство след безумство, в своята инфантилна безпомощност. Маски ли, локдаун ли, мерки ли, не вие просто се отивате. До тук с глупостите ви.

448

Нов

преди 1 година

До405 джендьрче много си смело бе с тез лакирани ноктенца кои ще почваш не знам

447

сравнение 2

преди 1 година

Познавам семейство с малко дете и бащата загина от ковид.Знаете ли детето как плачеше за него? Това е голяма трагедия.Ние всички трябва да пазим себе си и околните,трябва да направим всичко възможно да ограничим разпространението.И никога да не гласуваме за кандидат депутати като Костадинов!Защото той ще направи така,че ще има още много плачещи деца за родителите си!

446

сравнение

преди 1 година

Има интересен клип в YOU TUBE с един японец които е преживал бомбардировките в Хирошима и Нагазаки.Отначало човекът живеел в покрайнините на Хирошима.На 6 август бомбардирали Хирошима,но той бил в покрайнините-далеч от взрива и оцелял.Отишъл в Нагазаки и там разказал как Хирошима била унищожена само с една бомба.Тези които го слушали му се смеели!Същото е и с ковида-който не е видял не вярва и се смее.А е видял...не се смее!

445

лекар до 455

преди 1 година

Пожелавам ти да си здрав.Но да знаеш,че имам пациенти които бяха болни от Ковид и имаха такъв задух,че не можеха да ходят.Носили сме ги аз и шофьорът на линейката,дишали са кислород,лекували са ги и повечето от тях са оцелели.Това,че някои са го изкарали леко-добре,но знаеш ли,че има и такива които го карат много тежко!Не си играйте с Ковида,намерете си с друго да се заигравате!

444

Гост

преди 1 година

Няма ли места на 9-ти километър за тоя!

443

Анонимен

преди 1 година

Копейкин тука му е силата.борба с ковид мерките.много ***.

442

анонимен

преди 1 година

НАЛИ ОБЯВИХА ДАТАТА ЗА ИЗБОРИТЕ И АКТИВНОТО ОПЛЮВАНЕ ЗАПОЧНА.

441

Анонимен

преди 1 година

Аз забраних ли урки да цапат форум бе, плъхове?

440

Анонимен

преди 1 година

Тука е пълно с наивници, които мислят, че по болниците лекуват хората. Алоо, събудете се и си отворете очите най-накрая. Ако ми има нещо, последната ми мисъл би била да ходя по доктори да ми разбазикват здравето като симулират дейност, за която им се плаща предоволно. Те на себе си не могат да помогнат, тръгнали да се предлагат да ви помогнат да починете с лекарска помощ. Затова се наричат болници, а не оздравителни центрове. По-зле ще станете, ако им се врете в ръчичките.

439

Я

преди 1 година

Селинджър !

438

аZ-ът

преди 1 година

Разбира се, че ще бойкотирам. Сега след ковида, маймунска шарка. И то при положение, че явно шарката се предава по полов път, защо обявяват пандемия? Идеята явно е да се подготвя населението на земята да живее постоянно в страх и контрол, на принципа на бавно загряваната жаба. Абе либераЗите, нали бяхте против маските? Бал Моленчо Цветков постваше ,че били за да мълчиме? Нали Мангъра беше вашто знаме ? Няма друг, който толкова бързо да върти г*за по команда, като либераЗина...

437

Анонимен

преди 1 година

Да отива после той да помага в интензивното!Никога няма да се добереш до властта, Копейкин! Жалко, че има хора, които ти подражават (само путинофили и антиваксъри).Но интелигентните хора никога няма да гласуват за теб!

436

анонимен

преди 1 година

Ами да, страхливците и готованковците казват НЕ. Мъжете са готови да се борят. А останалите ходят с поли

435

Анонимен

преди 1 година

Това е начинът. Другото е робство.

434

Руси

преди 1 година

Пълен *** е този к.к.

433

анонимен

преди 1 година

Само Възраждане! Ще гласувам за Възраждане. Казвам го съвсем сериозно. Всички останали са страхливци.