172

Анонимен

преди 1 година

Какво значи да се увеличи военната помощ? То само ядрено оръжие не им е дадено. Имат повече Хаймарси от Канада, до момента са произведени 169 а в тях са 16. Цял ЕС си изпразни складовете,а шефовете на нашите оръжейни заводи станаха милиардери. Това, че Укрите не стават за нищо и моралът на армията им е ударил дъното е съвсем друг въпрос.

171

999

преди 1 година

До слава на Украина____ То само със слава не става.Трябват пари,оръжия,хора...

170

Анонимен

преди 1 година

Ето ви НПО опорки: Вместо България ни наричат българската държава. Вместо Българи ни наричат българските граждани. Ако искате ще ви кажа и имена. Вие сами ги чувате по радиото и телевизията.

169

Слава на Украйна

преди 1 година

Слава на Украйна!

168

Анонимен

преди 1 година

12 часа пуснах радиото до сега само срещу Русия лаят. Ако продължава така ТСВ ни е в кърпа вързана. ПП Герб и ДБ, за които гласувах дълги години ДСБ Хора бдете ще има война !!!

167

Бай Дрън

преди 1 година

Пак с ядрена авария ни плашите :) Спокойно, ние отдавна сме резистентни.

166

рН

преди 1 година

Укрите се усетиха къде е "сладкото и мекото" и масово се завръщат по "окупираните" от руснаците територии. Руснаците възстановяват домовете им, разрушената от Клоуна инфраструктура, плащат им пенсите в рубли и никой не ги гони по улиците да ги мобилизира. А, това жалко Наполеонче ги кара да възстанат??? Този вече е много далече от реалноста?!

165

Избирател

преди 1 година

Като гледам как украинците са се разтичали да ловят диверсанти (други украинци дето са проруски настроени или поне така твърдят службите на Зеленски) май опасността да въстанат срещу Зеленски е по-голяма.

164

Анонимен

преди 1 година

наглите укропи нарочно се крият между мирните жители местните да не посрещат с хляб и сол руснаците да създават вражба местните жители и русармия

163

юлиян

преди 1 година

До Де ги партизаните?;ПАРТИЗАНИТЕ ВЪВ ВСВОЙНА СА ВЪРШИЛИ ТОЧНО ТОВА,ДИВЕРСИИ И АТАКИ СРЕЩУ ХИТЛЕРИСТКИТЕ АДМИНИСТРАТИВНИ ОРГАНИ.

162

юлиян

преди 1 година

Тоя съвсем се чална.Е добре,само кажи кога да го чакаме.Заедно с ''контранастъплението'' или преди него.

161

До 164

преди 1 година

Разбира се, че това е целта. Българи да се бият с българи. Още от времето на траките е така. Разделяй и владей. Въпросът е, че т.нар. русофили са толкова далеч от традиционните български ценности, колкото и слепите поклонници на Запада.

160

Де ги партизаните?

преди 1 година

Партизаните са пара-военна организация на окупираното население. Диверсантите са ВОЕННИ в тила на врага изпълняващи специални оперции - диверсии. ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА!

159

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Пилците, правителствата и газовите запаси се броят наесен! Териториите се броят след капитулация. Предполагам ще остане Украйна, но със един единствен град- столица Киев, да има кой да плаща заемите на недорасляка близките 10 милиона години.

158

Анонимен

преди 1 година

До: номер 171 Няма партизани бе, как ще има! Те в Крим войниците много пушат и си хвърлят фасовете по военните обекти, затова се взриви и горя онова летище там, не че има партизани.И Украйна отрича да има нещо общо, значи Путин е прав - един неугасен фас - и дум, кораба на дъното! Много ще се изкефя ако вземат да пушат масово и в руските подводници!!!

157

дедо Ташунко

преди 1 година

Този става все по-неадекватен, наркотиците не прощават...Денят започва с комикът Зеленски и свършва с него.

156

доктор Хаус

преди 1 година

До: номер 170 Какво да поиска??? Какви територии на Русия са окупирани от Украйна???

155

Де ги партизаните?

преди 1 година

Дотук само терористи и диверсанти. А и местното 'потиснато' население под окупация само ги предава на републиките.

154

ХА ХА ХА!

преди 1 година

Ако Путин поиска същото колко часа му давате на недорасляка?

153

Анонимен

преди 1 година

САЩ и целокупния Запад на територията на Украйна водят война с Русия, която след толкова години гражданска война в Украйна най сетне се реши да помогне на рускоезичното население .Хората казаха: Чакаме ви отдавна какво иска Запада