37

ПроСоТо

преди 1 година

м/у другото,мантрата ,че кучетата били "най-добрия приятел на човека" Е СРАМНА!!!!...Впрочем,кучкарите си мислят,че умилкващото и въртящо опашка куче прави това "от любов" към тях..Нищо подобно!...Кучето има за СЛУГА "господаря" си,който е ДЛЪЖЕН да го храни,разхожда,къпе,дезинфекцира,..и така..Кучетата са "психолози",знаят как да "омагьосат" лабилните човешки същества така,че те /лабилните/,да подчинят живота си основно в "благополучието" на "любимеца" си..

36

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо 13 Тук, където съм аз е далеч по-страшно. От зори до мрак бипкат ид-и0тските сигнали за незрящи и тъй като са две кръстовища, тормозът е постоянен! Обаче някой приближен на Столична община е гушнал европейски кинти и отсвирват десетките ни сигнали. Най-смешното е, че слепите се объркват от какофонията и пак ги превеждат добри хора.

35

Анонимен

преди 1 година

Над моя апартамент също всяка вече лае и играе някакво псееее, вече ми е писнало! Човек да си легне и като почнат едни стъпки, едно лаене, кучешки звуци, направо ми иде да се кача горе и да ги фърля през прозореца! Аман бееее!

34

Анонимен

преди 1 година

УЖАС е шумът от животните на съседите. При мен петли кукуригат денонощно, *** и загубени хора.Кога и аз ще хвана ножа.Абе има човек, има проблем

33

Анонимен

преди 1 година

Сега пък ще давам пари за Г12. И обикновен син антифриз върши същата работа.

32

Анонимен

преди 1 година

Да си пие хапчетата! Не може целият свят да му пази тишина!

31

Анонимен

преди 1 година

имаш куче ? а годишен данък, гражданска, каско, винетка, триъгълник, аптечка, пожарогасител, крик, резервна гума, грайфер до 4 мм имаш ли?

30

ил Рапоне

преди 1 година

И какво общо има тоя рунтав симпатяга с темата.

29

Анонимен

преди 1 година

Един по един всички кучкари трябва да се вразумяват. Има начини кучето звук да не издава. понеже никой не ги обича се надяват на зависимо от тях животно.

28

Анонимен

преди 1 година

кренвирши + г12 концентрат = еднопосочен билет до вечните ловни полета

27

Анонимен

преди 1 година

А всички дупетати - кога?? Всичко ви е наред, само кучетата ви пречат..

26

куччккарите

преди 1 година

да си вземат поука и да си гледат псетата на село.Нищо против животните, но спокойствието на съседите и околните е най-важно.Бръмчащи коли, мотори, лаещи песове го има в предимно в бг

25

Анонимен

преди 1 година

Хората масово гледат куче, защото то им дава безусловна любов. Хората спряха да си я дават и започнаха да я търсят от кучето.

24

Анонимен

преди 1 година

И двамата намушкани,по на 46 г.Сттахотнс възраст,да са баба и дядо.Тс внуци нямат ли да гледат,та с кучета се занимават? Много е важно кой е съседа ти.Предупреждавал ги е човек ама те... Т внимавайте хора! Огледайте се за съседите си и тогава купете кучета!-:)) Нищо не се знае нали?-:))

23

Анонимен

преди 1 година

кучетата и собствениците им имат еднакъв умствен капацитет

22

Анонимен

преди 1 година

Пуснете човека бе! За награда е, не за арест.

21

Анонимен

преди 1 година

Не е виновно кучето, нито съседа, а спопанина на кучето.

20

От хората

преди 1 година

При тъ-пи и неразбрани съседи ,които не се съобразяват с нищо е нормално да се случи /при ненормално отношение на органите при подаден сигнал/.На този кучето е лаело,а си представете дете над вас което не спира да скача,тропа, бяга и хвърля предмети дори в 1 часа приз ноща, добавете и животинския му рев.А като добавим и караниците на родителите в малките часове през нощта.Ех живот здравей.

19

ЖороИлиевПрякоОтАда

преди 1 година

Не мисля, че всеки трябва да вади нож, но и на мен ми е писнало да заобикалям кучешки фекалии и урина. Никой кучкар не чисти след домашния си любимец.

18

Гиб Мелсън

преди 1 година

На моята градина съседа ми от север ми е вързал три кучета на общата ни ограда, гвърда неогъваща се мрежа. Едното куче почна да ме лае нон стоп. Лае, лае и не спира. Само пие вода от време на време, че му пресъхва гърлото. Другите две грамадни кучета ги мързеше да лаят, но се запалиха от това и почнаха и те. Търпях, търпях, търпях, ден след ден и накрая не издържах и започнах да ги уча на ред.Имам едни хубави тънки дълги метални пръчки. Пак лаят, но като ги доближа вече се крият и млъкват.