41

Анонимен

преди 1 година

Управляващото в САЩ мнозинство отчаяно се опитва да задържи властта но този ход в този момент няма да им помогне. Те трябва да докажат че са по добрите а не че Тръмп е по лош, защото за всеки честен човек е ясно че той не просто е по добър ами е най добрият в целия свят.

40

Асан

преди 1 година

Бесна страшна пенсия с червена шапка :)))

39

Анонимен

преди 1 година

Долен престъпник, ще *** скоро вакли манатарки в затвора

38

9

преди 1 година

Надявай се! Мечтите са безплатни .

37

До 43

преди 1 година

Не забравяй, че точно този свят осъди дори Божия син, както и много пророци, християнски апостоли, и други праведни люде.. та камо ли Тръмп ! Живеем в Света на лъжата, в който мнозина са несправедливо преследвани и обругавани !

36

преди 1 година

Това което изброявате като офциални източници, са официално купени източници, които произвеждат информация, която тези които са купили източника, искат тя да бъде наричана "вярна" информация.. Който дава парите и има влияние той определя кое е "вярна информация" и кое "конспирации". Елемантарни неща са това, първолачета...

35

Анонимен

преди 1 година

Цялата дандания е за това, че обяви че ще се кандитира за президент, а изборите наближават полека-лека. Обяви се с/у ковид истерията и скъса нервите на заинтеросованите. В САЩ като най-мощна държава, интересите са многопластови, не е както при малките страни като Бг, където няколко "дърпат конците".

34

Мисля че

преди 1 година

По-точното определение е политически театър !

33

" Заповед за об

преди 1 година

" Заповедта за обиск на ФБР показва ,че Тръмп е разследван за потенциално възпрепятстване на правосъдието и нарушение на закона за шпионаж".

32

Анонимен

преди 1 година

Ако всичките световни лидери бяха нормални, продуктивни и целенасочени колкото този човек, щяхме да живеем в един по-добър свят. Жалко е, че го омерзиха така. Но станалото - станало.

31

Анонимен

преди 1 година

Тръмп оправда повечето очаквания на избирателите си - дори и само това му прави чест. Беше добър държавник, и нямаше критики към управлението му като цяло - само към развитието на финалния епизод от изборите. И никоя голяма медия не обърна внимание на съдебните пледоарии, когато в негова полза свидетелстваха хора от малцинствата в Щатите, скандализирани от практиките по време на изборите. Жалко е само, че въпреки обещанията си, така и не успя да вкара висши държавни служители в затвора.

30

Джон Байдън

преди 1 година

Аз съм един дементирал ненормалник, който е просто един аватар, една пионка на акулите в заслулисието.

29

Анонимен

преди 1 година

Да не говорим за отчетността му - всеки негов ход беше анализиран под лупа, а след това оповестяван публично, в повечето случаи като успех. Ако нещо му попречи, то това бяха интригите за личния му живот, точно както правят безплодните опозиционери в целия свят.

28

Анонимен

преди 1 година

До 32 Не, интересно ми стана как се очаква да използва такива документи. Или не се очаква, защото това, което се очаква всъщност е хората да реагират на думите "ядрени оръжия" като кучето на Павлов и да не се замислят?

27

Към 27

преди 1 година

Ти си страшен балък бе. Много ли рева докато ги писа тия глуповати излияния?

26

Анонимен

преди 1 година

Всъщност е един от най-добрите президенти, които някога Щатите са имали. И го казвам като страничен наблюдател без симпатии към никого.

25

Анонимен

преди 1 година

Ако изгледате някое от участията на Тръмп по телевизията, или кампаниите му, и ги изслушате, ще разберете, че съвсем нормален, балансиран и целеустремен човек, за разлика от образа му в медиите. Относно това дали е пацифист - е, не само защото не разпали войни по време на мандата си, но и защото заяви, че ще оттегли подкрепата на американските войски за ЕС, ако не започнат да си плащат според договорките. В смисъл, войната е война, но финансите са финанси, и никой не иска война на всяка цена.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 - ти май от сарказъм не разбираш дори...

23

Анонимен

преди 1 година

До 30 Т.е. са му безполезни? Тогава за какво да ги краде?

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 - може да си ги чете в килията и да си играе с играчки - ракетки