7

Избирател

преди 1 година

Между решаването на проблемите на хората и партийните страсти няма нищо общо. Не разбирам защо социолозите си мислят, че партиите с техните избори ще решат проблеми на хората. Те си решават своите собствени проблеми, както и на хората от партиите си. За това сега страстите са в реденето на листите.

6

по трудния начин

преди 1 година

До Анонимен 2 Кви общи усилия бе,чоки!?Усилията се казват "мустафа с машинките"!Бойко си въобрази,че може да играе с краварите,ама не стана!Той послушно се оттегли,а те просто го наритаха!Сега гледа като прецицало бебе,ама вече е късно!Бойко е минало,лошото е че няма кой!

5

Василев е зависим

преди 1 година

Този Слави Василев е син на мултимилионера комунист Васил Василев, собственик на Хладилния завод в София. Закупил го е за без пари 1994 г. с помощта на червените куфарчета и БКП. Притежава и други апетитни имоти откраднатии по същата схема от българския народ. Василев е дал цял етаж от хладилния завод на телевизията на БСП.Води и пропагандно комунистическо предаване в същата телевизия. Синът му доскоро беше съветник на пРезидента на Решетников Румен Радев. Това са хора зависими от БСП и Русия. Те работят срещу българския народ, в личен интерес и за БСП.

4

баба мара

преди 1 година

това не са партии а клубове по икон интереси и всички гледат устремено къмтраншовете от ес кои ще се докопа и ще разпределя и цир-ко-вете ще почнаттогава кои е жив само ще гледа

3

Анонимен

преди 1 година

Престъпният едноличен режим на Тиквата се замени от диктат на шестокласниците, неадекватни инфантили...

2

Анонимен

преди 1 година

Кой говори за проблеми, хората искаха да махнат ГЕРБ и с общи усилия успяха.

1

Анонимен

преди 1 година

Е нали трябваше първо да махнем Бойко и после нещата щяха да се оправят. Те се оправиха за някои хора, а полезните едеоти си циклят пак на Бойко след 3 пъти избори