77

6543321

преди 1 година

Продал се на ДПС,аллах да му помага.

76

Белата Златка

преди 1 година

Аз от тоя лошо не съм видял.

75

Анонимен

преди 1 година

До Да се види (72) Умно !! БРАВО !! Ама редовия бълггарак не разбира тези неща!!

74

Анонимен

преди 1 година

Има живи дето са докарали толкова беди на себеподобните, че е невъзможно да си изкупят греховете. Иначе са сладкодумни и ти обясняват, че трябва да си доволен, че ти бъркат само в единия джоб. Е Този беше от тях, ама раздаваше от парите / те си бяха от кражба, макар и документална/, комуто и колкото смяташе ръководството. Та затова имаме 300 медии. Прах и пушилка трябва да има, иначе ще хванем тоягите

73

Ангелина

преди 1 година

До Анонимен ПОД НОМЕР 74.......ДА ТОВА ....."...., ОСВЕН ИСТИНАТА" СЕ "ЗАБРАВЯ" ,НЕ САМО ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ЦЕЛИЯТ ЦИТАТ ,А И ЗАЩОТО ТАКА Е "УГОДНО" НА ЛИЦЕМЕРНОТО ОБЩЕСТВО ИЗГРАДЕНО ОТ НЕВЕЖИ СНОБИ ,ЗА КОИТО И БЕЗ ТОВА ИСТИНАТА НЕ Е ПРИОРИТЕТ.....ТЕ ,КАКТО СЕ ОТНАСЯТ С "ЖИВИТЕ" ,ТАКА СЕ ОТНАСЯТ И С "МЪРТВИТЕ"....И ТОВА НЕ Е ОТ СЪЧУВСТВИЕ ,ЗАЩОТО "ТЕ " НЕ ЗНАЯТ ,КАКВО Е ТО ,А ЗАРАДИ ЕСНАФСКИТЕ НРАВИ НА "БЛАГОПРИЛИЧИЕ" ,КОЕТО ИЗОБЩО НЕ ПРИТЕЖАВАТ !!!!

72

Ангелина

преди 1 година

"Всички ще умрем",поради някаква причина ...По- важен е пътят ,който сме "извървяли" от първото проплакване ,до смъртта ,независимо от броят на годините ,които "пътят отмерва" ....Важното е "този път" да е бил извървян - честно и достойно ,а не като "измекярин"!

71

Анонимен

преди 1 година

Доган го е ваксинирал снощи. Тази сутрин ваксината е подействала. Следващият ще е Данчо Ментата. Изобщо агата е решил да се оттърве от кириакстефчовците и да залага само на турци.

70

дея

преди 1 година

Днес предиобед във Варна в хотела, който е бил настанен Аква хаус, внезапно от масивен инфаркт почина Камен Костадинов.Снощи той бе на юбилея на депутата от ДПС Ерджан Ебатин. Днес към 9,30 часа той е пил кафе, малко след това внезапно получава масивен инфаркт. Пристигналите лекари не са могли да направят нищо друго, освен да констатират смъртта му.Позовано от "Афера"

69

Анонимен

преди 1 година

До боцко"тиква ти също си пътник" Всички сме пътници! Без изключение! Не забравяй! Ред няма! Не се знае на кой кога му е реда!

68

Кантарджиева

преди 1 година

Ваксиниран ли е бил?

67

Анонимен

преди 1 година

100 девици няма да са, виж 100 *** може! Нека другите в ДПС се замислят има ли смисъл от безродната им дейност толкова години, след като всеки си отива в бял чаршаф!

66

Анонимен

преди 1 година

Това е работа или на Доган, или на Енимехмедов!

65

Десса до 999

преди 1 година

Всеки ден е подарък, независимо на колко си! А деца се правят с подходящ за теб по характер и визия партьор, а не с първия срещнат!

64

Анонимен

преди 1 година

До Сатовченски Само че в тази стара римска максима ние спестяваме най- важната част! " За мъртвия- или добро, или нищо.... Освен истината".

63

999

преди 1 година

След 40 годишна възраст, всеки ден е подарък от Бог. Затова най-късно до 20 годишна възраст трябва да си създал деца, че на 40 като станеш, вече да са си поели живота в ръцете. Аз закъснях, първото дете ми се роди на 23, а второто на 25. Трудно се гледат малки деца като остаряваш. Завиждам на хората, които на по 18 са спретнали две деца и като станат на 30, вече децата им на по 12.

62

Да се види

преди 1 година

Данчо ментата,дето ядеше показно баклави- да иде да виде сега като го хвърлят тоя в земята-колко баклави може да вземе с него! Мислят си,че тук за 5-10-20 г.като се тъпчат и крадат и ще са вечни.И глупаците смятат,че тоя сега оставил за деца и внуци наследство.Оставил-дрън-дрън-който трябва ще им го прибере! А тоя -познайте на кое ниво в ада е?

61

Теодоро

преди 1 година

ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ

60

Асан

преди 1 година

Колко милиона е краднал тоз Кемал :)))

59

Малкия мустафа.

преди 1 година

Аллах да му даде 100 девици на чичо Камен. Голям мклионер. Се като идваше в джебел с мерцедеса и охраната раздаваше по 10 лева на всички деца и викаше - кат порадтнете за дпс да гласувате

58

Кен Ли

преди 1 година

Браво! Утре чакам новината за Доган!