33

Анонимен

преди 1 година

Властите в страната се опитват да запазят хладнокръвие, но превантивно да призоват хората да правят икономии. _______________ Някой може ли да направи разбор на изречението по отношение на съдържание и форма? М и с и р к а!

32

българин

преди 1 година

Не ги мислете швейцарците и не ревете на чужди гроб , че не знаеш - на главата ли му ревеш или на оная му работа !

31

Гадняр

преди 1 година

Швейцария има недостиг на ел ток заради липсата на газ или заради липсата на мозък в главите на управляващите в Германия и Франция? Май е по-скоро второто, защото само допреди година повтаряха как трябва да се закрият всички АЕЦ и да станем зелени. Цялата енергийна криза и високите цени на тока са заради това безумие. Руския газ се преекспонира, за да има оправдание. Но бизнеса не спи. Дори в България всеки бизнесмен слага фотоволтаици в момента.

30

однако

преди 1 година

Сега пишат, че с настъпването на отоплителния сезон все повече европейски държави са изправени пред реална опасност да прекарат зимата на тъмно и студено. Буквално преди половин година Акушерката ни успокояваше, че парите са главни и богата Европа само да отвори уста, че има нужда от енергия и хиляди производители на енергия ще си счупят краката да ни удовлетворят нуждите. До кога ще търпим да ни дрънкат врели-некипели?

29

Гаранция

преди 1 година

Швейцария нещо не е толкова независима ,колкото беше. Който е в ЕС и Нато ще му бъде в бъдеще доста студено и тъмно...с ограничения във всичко .Гарантирано от Сащ !

28

Анонимен

преди 1 година

До 32. А Русия се на Азия

27

Анонимен

преди 1 година

Целокупния народ ще плаща ЦЕНТРалното Отопление монополизирано от Централното Управление на Тоталитаризма.

26

Чудо Голямо

преди 1 година

Швейцарците открили ПАВЕЦ, скоро може да открият и топлата вода!

25

Анонимен

преди 1 година

Стига сте плашили гаргите, Нито една европейска държава няма да стои на тъмно и студено..глупости на търкалета

24

Анонимен

преди 1 година

Тая зима, наказателите т.е.запада, ще седат наказани на тъмно и студено. Така е, като акушерки и *** са лидери...

23

БАНко

преди 1 година

МИНИСТЪР ПЕКАНОВ ,, ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА ЕВТИНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ ОТ РУСИЯ ЗА ГЕРМАНИЯ ВЕЧЕ ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ , НО СЕГА ЗАРАДИ САНКЦИИТЕ НЕЩАТА СЕ ОБЪРКАХА ...." !!! ИМА ЛИ МАЛКО УМЕН БЪЛГАРИН , РОДЕН И ЖИВЕЕЩ В АФРИКА , ДА ТВЪРДИ ОБРАТНОТО ????? ЗАЩО ГЕРМАНИЯ, ИТАЛИЯ .......ЕВРОПАТА НА УРСЪСЕЛА ФОРДОЛАЙНО НЕ Е ПОЛУЧАВАЛА ,,БЕЗПЛАТЕН, ДЕМОКРАТИЧЕН БАЙДЪНЧОВСКИ ГАЗ ????

22

Горчо

преди 1 година

България има такава "иновативна" централа от десетилетия :)

21

Анонимен

преди 1 година

Студио Хикс с Ален Делон по Първа и единствена програма. Точно да разберем кой е убиеца и тока спираше. Сега ток има, ама не можеш да си го купиш. Теглиш кредит.

20

Тт

преди 1 година

Забравих те ли, беше много скоро, когато целия свят, барабар с Киро Истината крещяхте:"Санкции срещу Русия до дупка". А сега не ревете и не философстайте, че Путин е лицемер. Не той, вие започнах те войната.

19

Анонимен

преди 1 година

Да сте видяли и чули за комунист хуманист? 45 години ни мачкаха, сега продължават да ни мачкат. Народ който все още ака във външни тоалетни, не разбира от цивилизация.

18

Русия=мизерия

преди 1 година

В Русия ще има студуващи и гладуващи тази зима. В Швейцария хората са нахранени, всеки има камина в къщата си и огромен пълен хладилник

17

Ани

преди 1 година

Я престанете да мътите българските глави,че достатъчно ги размътихте .Къде е Швейцария ,къде са останалите европейски държави ,къде е България-тъмен балкански субект .С тия нелепици оправдавате ,,промяната" ли?Я стига,толкова сте прозрачни и жалки

16

Анонимен

преди 1 година

Как е възможно да се връщат хората в сердните векове,при положение,че си има източници на енергия,газ,нефт? Това е умишлено теророризиране на хората,и всички политици трябва да бъзат наказани,осъдени,и вкарани в затвора на тъмно,и студено.

15

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е че руснаците се усетиха и спряха да продават истински суровини: петрол, газ, стомана, алуминий за напечатана тоалетна хартия: евро и долар! За съжаление следва война, гражданска или световна.

14

Базел

преди 1 година

Да събират газ от крави и да го втечняват.