10

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 8, схващам много добре и дори съм ваксиниран. Но ти май не схващаш нещо. Не съм ти собственост, за да ми казваш колко да живея. Не съм ти собственост нито на теб, нито на Държавата. Поемам рискове за различни неща и си понасям последствията. И нямам намерение да се подчинявам до състояние на робска зависимост нито на теб, нито на общественото мнение, нито на Държавата. Данък "обществено мнение" не плащам. Схващаш ли?

9

Бате Сечко

преди 1 година

До 8 Ми бегай за бустер, бе зависим приятелю! Намерил ми, какво да цитира...!?Хахахахааа...Аз гледам покрай мен, кой се разболява тежко, кой позитивен и т.н? Все едно да цитираш педофили, който побликува за детското здраве-Какво очакваш?!? Бягай да къртиш пейки, маска-даже две...Краставица отзад, и си защитен!!! Ще се мре ЯКО! ХАХСХАХААААА...

8

Анонимен

преди 1 година

Световната статистика публикува резултатите от мащабно международно проучване. Оказва се, че неваксинираните развиват тежък ковид и попадат в болница 4 ПЪТИ по-често от ваксинираните. Четири пъти по-голям риск! Схващаш ли!

7

Зозо

преди 1 година

Кой го е еня? Не познавам не преболедували. Освен да повтаря някои с по 3 игли :))))))

6

Анонимен

преди 1 година

Отново починалите са до един неваксинирани, без нито една доза. Собствен избор? По-скоро глупави, повярвали на антиваксърите.

5

Анонимен

преди 1 година

май почнаха да дигат бройката ,зимата иде

4

Я си...

преди 1 година

По-накратко може ли? А най-добре може и да не ни уяедомявате. Знаем, че сте "загрижени" за здравето ни, но айде нЕма нужда. Специални "поздрави"на шефчетата ви от СИФ! Пожелавам им малък астероид да падне върху сградата им, докато всички са вътре. И "заразените" ще изчезнат за ден.

3

силно учудЕна

преди 1 година

И откъде така са се новозаразили тези 747 каръци?!

2

садс

преди 1 година

А колко уффтсе са починали през последното денонощие от климатичните промени?

1

Анонимен

преди 1 година

Жертви на короната? По- скоро жертви на сорос и медмафията.