16

Анонимен

преди 1 година

До 16 "На спасителя му плащат за да спасява хора при нужда." Е четири пъти едни и същи да са в нужда за един ден... Голяма нужда ще да е било. Такива не си заслужават спасяването! Ще свърши работното време на спасителите и тия пак ще успеят да се утрепят. За кво да се жертва за такива?

15

ПроСоТо

преди 1 година

69 годишен "спасител" ?!?!...Това типче не е имало чувство за мярка..Иначе,извода е един:..-Видиш ли украинки да се давят ,припкай бързо в най-близката кръчма и "ни чул,ни видял"..Тези са белязани..Всеки допир до тях е фатален..

14

Хайде, хайде

преди 1 година

Сега, то че украинците в голямата си част са ппаплач е ясно, но на 69 години да си спасител е силно нелепо. Човекът със сигурност е имал здравословен проблем, за който може и да не е подозирал. Сърцето на тия години при мъжете особено, не търпи сериозни натоварвания.

13

Анонимен

преди 1 година

Виновен е този който е назначил 70 годишен старец за спасител.

12

Анонимен

преди 1 година

Какво значение има?? На спасителя му плащат за да спасява хора при нужда. Или си мислите че е там само на почивка и да показва мускули пред жените на плажа? Те затова взимат заплати над 1000 лв. Ако искаше на сигурно щеше да е магазинер за 650.

11

Анонимен

преди 1 година

Жалко. Напразно си е заминал човекът. Бог да го прости! Кога ще се въведат глоби за плажуващите, които не изпълняват инструкциите на спасителите? Не може да има червен флаг, спасителят да казва на тия кухоглавци да не влизат, а те да продължават да си правят каквото искат и да му застрашават живота с безумните си действия! Трябват яки глоби за такива още при първо предупреждение!

10

Анонимен

преди 1 година

Да беше го ставил да влизат на червен флаг. Няма да е голяма загуба на украинките

9

Анонимен

преди 1 година

A aко бяха българки щеше да е нещо по-различно ли?

8

Анонимен

преди 1 година

Частен характер дела, като за издръжките, на наследниците на удавника срещу украинките. Друго спасение няма.

7

Шиби Риби

преди 1 година

"Нагъл и безочлив , като украйнец " Нова българска поговорка

6

Анонимен

преди 1 година

Жалко за човека, а тези ли.гли дори няма да го запомнят и сигурно не знаят името му. Нека да им тежи на съвестта, ако имат такава.

5

Анонимен

преди 1 година

Наистина прекалихме с пренатягането си да се грижим за тези хора! Безплатно море си карат тук, а в родината им война. Има нещо перверзно в тази ситуация! А освен това те никога няма да се интегрират така у нас и ние ще сме само на огромна загуба, щото тези хора могат да се включат на трудовия пазар и да внасят осигуровки и данъци!

4

Optimist

преди 1 година

Ще продължаваме да ги спасяваме.

3

Анонимен

преди 1 година

Извинете,спасител на 69 години!!Това нормално ли е?Боже мой,докъде ни докара капитализма.Човека вместо да гледа и се радва на внуците ходи като гламав за един хляб да спасява фусти.Ужас.

2

Анонимен

преди 1 година

Не си заслужава саможертвата, в никакъв случай.

1

Пич

преди 1 година

Кой ли можеше да се досети? Като гледам коментарите, всички се сетиха преди да ни информират.