15

Рачко

преди 1 година

И заради хипотезата какво би сторила Лечева, да се направим на хахави за престъпника с мазния косъм и мръсната алчност ли?

14

65 дни....

преди 1 година

А нека др. Лечева да постои на този пост поне годинка, ако я изберат отново......После ще приказваме...

13

Анонимен

преди 1 година

От физиономията и поведението на Руди лъха високомерие и наглост. Делата му също доказаха, че самочуствието му е без никакво покритие. Но умнонаглите от ПП припознаха в него голям капацитет. Този, който посочи поне един читав министър от предишното правителство заслужава Нобелова награда.

12

Валентин

преди 1 година

Защо този крадец -измамник груди не е в затвора заедно с крадливия му антураж

11

Учуден

преди 1 година

Руди нее ли вече в панделата за изнудване на депутат

10

опетков

преди 1 година

До О, Боже! Добре стана, че се сменят често, често, че да си разкриват далаверите веднага, а не след 4, 8, 12 години. Този софтуер е абсолютно излишен и това е ясно и на гаргите по покривите. Нямало друг начин да се разкрият далаверите на предишните, нямало документация. А софтуерът как ще помогне? Нали ще го хакнат и ще го направят негоден още на първия час. Как такива т*панари ги правят министри, бе? Конкурс за идио*ти ли им правят?

9

ейджи йошикава

преди 1 година

за това ли увеличи тото то и го плащаш на час по лъжичка ,а парите ги въртиш в КАЗИНАТА СИ БЕ ЧЕРВЕНА К....ВО

8

Анонимен

преди 1 година

От гелосано хамелеонче какво може да се очаква?

7

дядо яга

преди 1 година

Че това си е типична схема за чиста кражба...и не е вярно че вече платено и нищо не може да се направи. И точно тук е ролята на прокуратурата.... работата е там,че тези държавни мениджъри подписват договор да се грижат за общото..то така се и нарича - с грижата на добър стопанин.Достатъчно е да се изследват ползите срещу тези пари и възвращаемостта им...и ще лъсне че са подарени.,.за да се поделят после.

6

Червена пасмина

преди 1 година

Тая да не коментира другите много, защото всички знаят какъв разбойник беше мъжа и Мони Велев.Все едно да назначат вдовицата на Васко Илиев за министър или на някоя друга мутра от прехода.

5

Г557дт

преди 1 година

Живеем в 21 век на цифровизацията! Добре е решил бившия министър на спорта Радостин Василев да закупи софтуер, за да се изсветлят всички дейности и да се пресекат корупционните схеми. Но някои хора с остаряло мислене и манталитет от миналия век, явно нямат интерес от това. За тях е важно да има хаос, за да могат да крадат. А на Лечева ще кажа, че имаме хубава българска поговорка:" Крадецът вика, дръжте крадеца!"

4

Анонимен

преди 1 година

До 2Тази женица, пък защо се обажда? Да си потрае още месец и дим да я няма!))))))Гамен Радев й е обещал министерството поне до пролетта, защото и на децата им е ясно, че и следващият Парламент няма да състави редовно правителство.

3

Анонимен

преди 1 година

Лечева, застреляй се!

2

Анонимен

преди 1 година

Ми това промяната ся почваме да ги въртим сега са Герб наред после пак Киро Парапета и така още 30 години кражби е ако има държава

1

О, Боже!

преди 1 година

Тази женица, пък защо се обажда? Да си потрае още месец и дим да я няма! Квалификации и тя дава. Нещастни хорица, които освен да плюят по някой, нищо не са свършили!