321

r3v0lv3r

преди 1 година

До БобиЩе видим, за сега изглежда е много празна кошницата на руснаците. По тяхни репорти 1500 войника самосандикално просто са изоставили оръжието и избягали от Купянск. В горите в Изюм е пълно с всякакви войници, които масово хвърлят униформите и се преобличат в цивилни дрехи.

320

Анонимен

преди 1 година

До 353 Тази война няма нищо общо с Наполеон и Хитлер, но с Руско-японската има много общо.Тогава руснаците също се мислеха за много Велики и не приеха нито едно от предложения на японците за "подялба на сферитите на влияние"Просто руснаците скромно искаха всичко.Сега излат със същите мегаломански мераци и затова ще бъдат бити както през 1903г.

319

Анонимен

преди 1 година

Путин е унижен пред цял свят

318

До Боби

преди 1 година

Ти да не си пенсиониран полковник?

317

Анонимен

преди 1 година

При удължаването на войната , най-много ще страдат по-малките държави като България , нека да се молим за мир , а войните да се прехвърлят / защото са неизбежни/ към Тайван !

316

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руснаците вече свободно говорят че това е трета световна война, тъй като всички страни от ЕС и Нато участват в тази война, кой с оръжия, кой с пари. Това е трета световна война, в начална фаза. Крайната фаза ще завърши с ядрени удари от двете страни.

315

Анонимен

преди 1 година

До Боби, то само руските болни мозъци може да си мислите че украйнците ще тръгнат с масов щурм да взимат Херсон, да не са лууди, че града е 80% украйнско население, военната група там е блокирана и един по един дават фира, кой дезертира, кой отива на концерт на Кобзон, за какво да си рушат града украйнците

314

Анонимен

преди 1 година

Удара ще е по Угледар и Мариупол едновремено, чрез морски и въздушен десант, атаката се казва Скорпион

313

слава украине

преди 1 година

Украйна вече контролира части от руската територия около белгород от там пътя е на север към москва!

312

redordead

преди 1 година

какви ядрени удари по Европа, като децата на половината им всиша клас живеят в Европа, то Европа нямат ядрени оръжия, на *** съвсем ясно му е заявено, че му знаят всички бункери и при ядрен удар той пръв ще си замине, долното ***!

311

Анонимен

преди 1 година

Кофтито е че Русия е подготвена и за ядрени удари , до като ЕС е GoL като пушка !Не знам къде потънаха толкова трилиони за въоръжаването на ЕС , след като както виждаме , НЯМАМЕ АРМИЯ ... Защо в ЕС нямаме армия , къде са парите , г-жо Меркел , на кой ги подарихте !

310

Анонимен

преди 1 година

Работата е ясна, руснаците не успяха да демилитаризират и денацифицират Украйна. Войските им и се изложиха пред цял свят, мародерство, изнасилвания убийства, разрушения на сгради.Думата руснак девалвира 1000%.Скоро време Путин ще бъде свален, но не защото е дал заповед за нападение над Украина, а защото се е провалил в намерението си да възстанови СССРето.

309

Анонимен

преди 1 година

Украинската армия тази вечер ще превземе Мариупол, руските *** оголиха отбраната на града защото там върлува чума

308

До авторката

преди 1 година

Ел ке не бързай да се радваш. Още нищо не е приключило. Никой не се е предал. Когато развееш Знамето на Прайда над Червеният площад може (но не е сигурно) да кажеш че сте победили. То и Хитлер през 1941г вече виждаше златните куполи на Кремъл а Наполеон Бонапарт дори влезе в Кремъл но....четете историята.

307

До 344

преди 1 година

Ще има и преплува ли Азовско море! А и варненци на плажа да се оглеждат в морето за някой борят в празен фризер?

306

Сенатор Маврос

преди 1 година

Русия има демографска криза..НЯМА СВОБОДНИ ЧОВЕЦИ, ВЪОБЩЕ, НЕ САМО ВОЙНИЦИ !!!.......ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА РУСИЯ, Е ДА СЕ ПРОДАДЕ НАПЪЛНО НА КИТАЙ, И ДА ПОМОЛЯТ СИ ЦИНПИН ДА ИМ ПРАТИ КИТАЙСКИ ВОЙНИЦИ И ОРЪЖИЕ .

305

За какво воюват

преди 1 година

Опълченците от Донбас и Луганск воюват за свободата си. Ако не искаха да воюват щяха да хвърлят оръжието и да се разбягат. А те воюват. И то не защото Путин така е заповядал. След осем години обстрел от укронацистите населението на Донбас и Луганск вече не иска да живее в една държава с тях. Те ще победят.

304

Анонимен

преди 1 година

Ядрените оръжия спасяват руската федерация, иначе отдавна да са пратени в небитието при сесесерe-то.

303

Анонимен

преди 1 година

До Който е *** губи.. РАно е за КОЙ Е ПО-*** , подготвен е голям , може би най-големиятКАПАН , за украинската +чуждестранната , най-подготвена армия , която е на тоя фронт .жалкото е че който и от двете страни да загуби , ще взриви най-голямата АЕЦ в Европа , не дай си Боже , ............ и КОИ ЩЕ СТРАДАМЕ , можеш ли да се сетиш !?

302

Анонимен

преди 1 година

Руснаците в Харков крадяха колелета за да избягат от фронта, сега в Херсон крадат лодки