132

БГ

преди 1 година

И от космоса се виждат платените с руски кървави пари коментари. Трагедия

131

До Ямболия

преди 1 година

Нерде Ямбол, Нерде Стамбул.... Светът вече е многополюснен. За нещастие на бай Дън и сие!

130

Пашата

преди 1 година

Извратено еврейско *** !

129

баце

преди 1 година

Клоун, наркоман, пиянде и болен в главата. Този го крепят службите за репресии в украина, както и западните демокрации. Дотам го докараха - да поддържат един нов фюрер.

128

Анонимен

преди 1 година

Когато аргументите и фактите ясно показват обречената позиция на кравароробите,те започват да се изявяват като Нострадамос,Ванга или като спящият пророк Едгар Кейси. Най-вече като последният,така и русофобите изведнъж се събуждат и виждат съвсем друга реалност,но вече е късно-русофобията така ги е заслепила,че премреженият им поглед вече прече на нормално възприемане на действителноста и те вече започват да я изкривяват през призмата на мистичното и религиозното!Да ви се изпразня на очите ***

127

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

До Интересно... А нима руския агресор атакува сам? От къде ли няма подкрепа: ирански дронове,плацдарм за атаки от Беларус, средства за война,чрез продажба на нефт и газ от Китай,Индия,Турция,Кадировски мисюлмански войски,сирийски войски и т.н. А другите демократични държави сме длъжни да помагаме на Украйна,защото Светът е изправен пред един Нов Хитлер. И той ще бъде унищожен.

126

В. Путин

преди 1 година

Хаайде накаажииме...Хаайде накаажииме...нека мее бооли !

125

Анонимен

преди 1 година

В Украйна ще влезе 300К Руска армия нали се сещате, че 155К направи Украинската армия на луди калинки а сега ще имат подкрепление. Направо не ми се мисли какво ги чака фашисткия режим на Зеленски. Искам да видя каква ще бъде реакцията на сащ знам, че ще бъде никаква. Путин издебна удобния момент да нанесе своя удар сащ се управлява от деменцията Байдън а джендърска Европа от Урсула фон дер Лайне която си няма и представа защо е на този пост.

124

Интересно...

преди 1 година

....нали украинците и лично Зеленски наказваха Русия - защо сега други трябва да го правят?

123

Анонимен

преди 1 година

Нашенските демократодерталци, никога няма да спрат страстно да лИбят краварите, защото знаят, че само чрез тях могат да съществуват и осъществяват мръсните си античовешки наклоности, да карат другите да вършат това, което за тях е престъпно, незаконно, но облечено в красива опаковка, надявайки се на наивността и добротата на индивидите, да трупат състояния и да властват над социума, чрез измислените от такива като тях през вековете понятия като демокрация, държавност, традиции, благосъстояние!

122

Винаги с Русия

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ТРИЕТЕ БЕЗ ДА Е НАРУШЕНО КАКВОТО И ДА БИЛО.ЩЕ СТАНЕТЕ КАТО ПИК. НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ЧЕТЕ И ЩЕ СТОИТЕ ГЛАДНИ.

121

Анонимен

преди 1 година

Поискал в драматично видео........Нали само за това го държат там, драматично да се изявява. Не че и за това го бива треторазрядното актьорче. Всеки ден с *** драматични призиви, а дано го вземат да играе в някой нискобюджетен филм, ако оцелее.

120

пуйката

преди 1 година

За какво печели време Русия от дипломацията?Някакви предположения какво има в предвид?Нали вече няма чипове от хладилници и миялни машини за армията им каза онзи ден Урсула.Или не са измислили как да му се предадат?

119

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да попречи на Русия да доведат нещата докрай и да постигнат целите си в Украйна. В най скоро време Русия ще прекрати специалната операция и ще обяви война на Украйна. Колективния изток е вече готов за това но колективния Запад издиша още преди да е почнала. Всички видяхме, че ЕС е гола вода същото мога да кажа и за НАТО имат един сащ и Англия. Ще става интересно ние пак сме на губещата страна.

118

Анонимен

преди 1 година

Нашенските комунопитеци от сутринта рано са започнали да плюят по Украйна с надежда да спасяват имиджа на Русия. Ей, малограмотни тараканчики. кплкото и да лаете - все такива ще си останете. Последното действие на Путин е. че ще се опита да взриви ядрените си оръжия на собствена територия и да погуби част от цивилизования свят заедно със себе си. Въпросът е дали обслужващия персонал ще е солидарен с него. Е гълта ли ви се радиоактивен прах или вашата кожа е оловна? За главите, че са кухи знаем

117

туз

преди 1 година

ЗЕЛЕ още ли си жив ? ти си виновен за всичко

116

Анонимен

преди 1 година

Американците му плащат да говори против Русия. Комична работа. Ако не бяха дадени тези подкупи в Украйна това нямаше да го гледаме.

115

Анонимен

преди 1 година

Хохлата да се радва че Русия не е обявила обща мобилизация щото срещу 2 милиона руснаци спукана му е работата, колкото и оръжие да му праща запада. А и там ната не вървят на добре защото запасите от западно оръжие почват да се изчерпват.

114

Анонимен

преди 1 година

Даже и Шотландия снощи не се смили над жалкият украински национален отбор! Вече на нормалните и цивилизовани, а и не само на нормалните и цивилизовани, а и на най-нормалните и най-цивилизованите хора в Европа и света им стана ясно що за режим е узурпирал властта в Украйна и как без никаква съвест и страх от бога тези изBepги унищожават собственият си народ за да си пълнят сметките с милиарди долари. Цялата фашистка хунта е натрупала милиарди долари в сметките си, а запада изнемогва заради тях!

113

Зелената тениска

преди 1 година

Го уважавах като актьор, но разбрах, че и за актьор не става.