224

славянин

преди 1 година

Атлантизма не може да преживее че глобалното му господство необратимо изтича в канализацията и лае и вие като бясно псе! Но това няма да му помогне!

223

Анонимен

преди 1 година

Копейкин да се включва доброволец,за родину!

222

Космонавт

преди 1 година

Новата тор за земите на Украйна.

221

славянин

преди 1 година

Контраофанзивата на наркоманизираните бандеровци зацикли, референдума за присъединяване на Донбас, Запорожието и Херсон към Русия върви и диарията по руснаците пак е на MAX!

220

стар

преди 1 година

Мразя русначата! Обаче за тези момчета, които могат да са ми внуци някак си ми е жал. Прости, необразовани, първосигнални! Нямат никакво бъдеще в деревушките, където живеят! Подлъгани с 3000 долара, които за тях са милиарди не знаят къде отиват. За две седмици,през които ще са винаги мъртвопияни най- много да научат откъде се хваща автомата. И при първия сблъсък ще загинат. Жалко и за родителите им!

219

Анонимен

преди 1 година

Женя имаш повиквателна!Ама как така,аз нямам крака от войната в Чечня!?Всичко е наред,нали е частична мобилизация!

218

Анонимен

преди 1 година

Това не са пияни колхозници. Това са пияни колхозници с автомати и боеприпаси. Колкото и да ги плашат зад гърба им ситуацията и местноста е ПОЗНАТА, както и местните гаулайтери. Интересни събития се очакват по обширната руска /съветска/ земя

217

Анонимен

преди 1 година

И да лаете и да не лаете /за комунокоментаторчитат ми е думата/ грамотните българи , руснаците си ги знаем. От по старото поколение дето се е налагало да работи и псува съветската техника, до по младото дето видя и се докосна до масовото световно производство. И ако дечицата на партийните секретари /Боби/ или ибрикчиите /Възраждане/ все още си мислят, че за последните 20 години руската техника толкова е напреднала, че да се опълчи на технологичния свят могат да предизвикат само смях. Поняли?

216

Нео

преди 1 година

Хитър ход на г"нома, прави и вътрешно етническо прочистване!

215

Анонимен

преди 1 година

О източниците са благонадеждни. И тук римляните за пет лева ще кажат каквото пожелаете пред камерата.

214

Русомраз

преди 1 година

Така, така... Както се казва - "На гол диpник, чифтя пищове"...

213

хмм

преди 1 година

къде е копейкин , чакаме неговото надъхващо слово с което да обяви че отива доброволец и взима със себе си всички привърженици

212

Анонимен

преди 1 година

ето такива са и нашите привърженици на Възраждане - глупави и алкохолици, без критично мислене

211

Анонимен

преди 1 година

нация от пияници

210

Анонимен

преди 1 година

Ключът към победата е Укринците да им спуснат с парашути съндъци с водка. Като се напият и заспят руските войници, тогава ВСУ тръгва в настъпление и ще им превземе позициите без бой и без жертви.

209

Груз 200

преди 1 година

Ще наторят малко почвата в Украйна, ко толкоз. Поне са щастливи, преди да изгорят.

208

Радослав

преди 1 година

На никой нормален руснак не му се умира във войната на Путин. Когато атакуващият обяви мобилизация, то винаги моралът е нисък защото хората които биват мобилизирани нямат усещане, че това което ще правят е редно. Съвсем друго е когато мобилизацията е в защитаваща се държава, там вече националният дух, желание да защитиш своята държава и народ, че дори собственото си семейство оказват доста голямо влияние. От тези 300 000 поне 1/3 ще дезертират още първият месец.

207

Анонимен

преди 1 година

Сега гледах "интимните"снимки на командира на батальона на 65 бригада на ВСУ. Смейте се на резервистите колко си искате. Колям резил, след като руснаците са превзели опорен пунк в Запорожка област и са му докопали телефона, пълен с информация за минните полета на хохлите и негови прелести. Давайтеееее!

206

Анонимен

преди 1 година

Отнело им няколко часа да се напият....Работил съм с руснаци в командиуровки в България, на купони се напиваха за 15 минути и в следващите 15 лягаха да спят където падне. Тия в автобуса явно не са имали достатъчно водка.

205

Ушатият и пиян

преди 1 година

монголоид на снимката е истински сторонник на Руския свят! Абе въобще, православен славянски богатир отвсякъде...