122

Shark

преди 1 година

Герб може и да са първа политическа сила с мошенгии, но няма да направят правителство. Да, ще има мнозинство, но без ГЕРБ!

121

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

Този "доцент" е страшен политолог , опитваше да гази протестиращите срещу Тиквата и им показваше среден пръст. Сами си направете сметка , колко е "политолог"

120

Ангелина

преди 1 година

Няма значение,мафията от ГЕРБ ,коя "първа платена сила" ще бъдат!Икономическата групировка ,създадена като инструмент за "внедряване" на всякакви престъпници в управлението на държавата ще си "отиде" ,заедно с техните "създатели" - времето идва!Промяната на страната ,колкото и трудна да е и какъвто и отпор да има срещу това от "задкулисието" създало мафията ,която си има държава ЩЕ ПРОДЪЛЖИ - ВЕЧЕ ИМА ПО- ГОЛЯМ БРОЙ ЧЕСТНИ И ПОЧТЕНИ ХОРА ГОТОВИ НА САМОЖЕРТВА В ИМЕТО НА ТОВА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ

119

Анонимен

преди 1 година

долу ГЕРб -----долу мафиятааааа

118

Първа сила грънци

преди 1 година

10.ное.2021 - "Медиана": ГЕРБ - 25,4%, ПП - 17,3% /// РЕАЛНОСТ: 14.ное.2022 - ПП 25,67%, ГЕРБ 22,74% ---------------------

117

Анонимен

преди 1 година

Дац. какво трябва да значи - Доцко, Доци,Доцомир, Доцоларион? Хич не ми се връзва, много странни имена почнаха да си слагат с тия турски сериали.

116

Плъх

преди 1 година

Колко ти плати дебелия , щатен драскач ? Когато някой те гаврил 12 години и след време ти забравиш това или си мазохист или страдаш от Алцхаймер. Ако пожелаеш сам палача си ОТНОВО то значи ти ВИНАГИ си бил жертва и през цялото време ти е харесвало да си такава !

115

Николай Христов

преди 1 година

Е и какво от това, че са първа политическа сила?

114

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, ГЕРБ били първа политическа партия това ако не е гавра с народа явно си заслужаваме да ни управляват абсолютни престъпници и Кремълски клакьорки. Време в за напускане на територията !

113

Анонимен

преди 1 година

Ще видиш дали няма явление, когато изкарат 20%, пишман доцентче.

112

Ник

преди 1 година

Доцент че жалко,а ти сигурен ли си ,че ще си получиш парите от Бочко тиквата.

111

КИРО

преди 1 година

Жалко ако пак ни докарат това управление на Герб,гласуващите за тях.ВНИМАВАЙТЕ ХОРА-ТОВА Е СТАРОМОДНА ПАРТИЯ-НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО МОГАТ ДА ВИ СКРОЯТ,ЗАЩОТО СА ТАРИКАТИ И СЪС САМОЧУВСТВИЕ НА НЕПОБЕДИМИ-ТАКИВА КАТО ВАС ГИ ПРАВЯТ ТАКИВА-НАЙ ВЕЧЕ НАЗНАЧЕНАТА ОТ ТЯХ АДМИНИСТРАЦИЯ И РОДНИНИТЕ ИМ,КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ПАК,КАКТО ИМ Е ПОРЪЧАНО-ИНАЧЕ СИ ГУБЯТ РАБОТАТА-ГОНЯТ ГИ,КАКТО ДЕСЕТКИ ХОРА ПРЕДИШНИТЕ ГОДИНИ НА ПОБЕДАТА ИМ.Познавам много такива-освободени от длъжности,защото мислят по нов начин и ги гонят...

110

Анонимен

преди 1 година

Направихте всичко възможно ТИ и такива като ТЕБ да промивате мозъците на трудно мислещите самостоятелно , които се оказаха по-голяма част от населението ни! Беше лесно за вас , достатъчно беше да активирате всичките си структори да обвиняват от сутрин до вечер , предишните управляващи за кризата и тежката инфлация , която впрочем е световна ! А и добре сработи обвиненията че не вие , а те видите ли крадът и опустошават държавата!Съжалявам за простотията на народа ни , как само се вързахте !

109

Анонимен

преди 1 година

Диктатурата на коремният генерал Мутафчийски, инсталирана лично от Бойко Борисов, никога няма да бъде забравена и простена!

108

Анонимен

преди 1 година

Така е. Гробаджиите ще бъдат запомнени с войната който водиха година и нещо срещу ресторантьорите и търговците под предлог борбата с "изключително опасния" грип. Веднага щом паднаха от власт и короната си отиде.

107

Янко Антивакс

преди 1 година

Няма да гласувам никога за ГЕРБ защото първата им работа като дойдат на власт ще бъде да затворят всички молове и фитнеси и да въведат дискриминационни мерки срещу всички ненабодени с Пфайзер българи!

106

баба мара

преди 1 година

герб получават мандата и веднага го връщат с кого ще правят коалициявсички се натискат да влязат във властта за да се докопат до траншовете от естова не трябва да го допускаме затова избори 2023 г

105

ха ха

преди 1 година

Прочетох-парите трябва да узреят.Грешката е вярна.

104

българин

преди 1 година

Който не е гласувал до сега з ГЕРБ,пак няма да гласува за ГЕРБ! Така че е много интересно от къде ще дойдат тези гласове з ГЕРБ че да са 1 ви?? Не случайно сме за 4 път на избори! Само ГЕРБ си вярват,че пак ще се гаврят с нас!! Няма кой да им го позволи! Демократичните партии пак ще се обединят срещу ГЕРБ!!-:)) Коалиционен кабинет ще им,но без ГЕРБ!-:))

103

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХХАХАХХАХХАХААААААААААААААА.................