35

Щирлиц

преди 1 година

Добри Джуров трябваше да излови всички заговорници,и после да ги прибере на топло.Сега никой нямаше и да е помирисал прехвалената "демокрация".

34

Хемус

преди 1 година

Бай Тошо и Добри Джуров се обръщат в гроба като слушат този папагал

33

ВЪПРОС

преди 1 година

За Платените Изтребители на САЩ няма Дума , Вопъл и Стон ?САЩ Мълчат като Комунист на Разпит ?

32

Бонго Бонго

преди 1 година

Не е вярно , доматите ги поливат с нафта!

31

Ко. Ко?

преди 1 година

Ко речи? На ниво? На ниво под нулата е.

30

Анонимен

преди 1 година

До Историк. Русофилите много обичат да обясняват, че България е марионетка на ЕС и САЩ, но фактите са, че България продължава да се управлява от бившата номенклатура и ДС и децата им. Бившият заместник министър на финансите шеф на ВТБ. Лукойл и Газпром на пиадестал. Пък били сме западни марионетки. Чакам някой да ми обясни ЕС или САЩ назначиха шефа на ВТБ за заместник финансов министър?

29

Анонимен

преди 1 година

За какво ни е армия, нали сме обградени само от съюзници?

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 Искаш да кажеш, да спретнем кратки курсове по военно обучение за нашенските ултраси. Ако идеята им бъде поднесена достатъчно емоционално и в стила на техните лозунги, възможно е да приемат добре тази инициатива. Нищо чудно това да се окаже по-продуктивна идея от въоръжаването с чертежи на самолети.

27

Историк

преди 1 година

До Анонимен....Лишават ни от самостоятелна вътрешна и външна политика. Не им се налага да идват с танковете като в Прага само защото сме били най-вярната и послушна рая..... ТОВА ми напомня на сегашната ситуацията в България . Само господаря е друг. Иначе сме си останали същата послушна рая. Най-послушната ......

26

Мдаа

преди 1 година

Ракетите ги нарязахме за скраб , унищожиха военните складове в челопечене и отровиха софия и околностите , танковете отидоха за макетата с чертежи на самолети не става

25

Баааго...

преди 1 година

Имали сме армия ??? Да не е на същия хал като Граничните ни войски дето не позволяват и пиле да прехвръкне .... само бусиве и автобуси пълни с мигранти .

24

Анонимен

преди 1 година

До SS, всяко зло за добро. Българите явно са забравили за това, че русия ни лишава от независимост след 1944. Лишават ни от самостоятелна вътрешна и външна политика. Не им се налага да идват с танковете като в Прага само защото сме били най-вярната и послушна рая. Ако сега решат да влязат отново, ще може най-накрая да се свърши с русофилията в България така както се свърши с русофилията в Украйна. Но спете спокойно. Руснаците вече нямат никакъв капацит за война с НАТО.

23

Хахахаха

преди 1 година

Имаме най- силната НАТОВска армия- бременни воинички пушещи зад спирките и военни с мускули от бутане на танкове хахаха. Абе що по добре не си беше мълчал тоя министър.

22

SS

преди 1 година

Само една ракета калибър да удари някое от военно летище и ще се на акът всички шапкари на държавна хранилка! И ще има километрични опашки на границата с Гърция от държавни хрантутници бегълци ! Не ви се вярва нали ? Дано не се случи да го видите с очите си !

21

Анонимен

преди 1 година

Нямам никакво доверие в българската армия. 2014-та година Украйна която на хартия имаше огромна армия, едвам успя да окомплектова 5000 души и им се наложи да разреши на доброволчески батальони да отидат на фронта и в тези батальони се включиха скинари което даде отлични материали за руската пропаганда. Напълно е възможно в България ситуацията да е същата. Само като се погледне колко генерали са русофили предатели, ако русия ни беше нападнала, сигурно щяхме да се предадем веднага.

20

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 1 година

Военният министър: Армията ни е на ниво, но .....няма пушки...

19

SS

преди 1 година

Знаете ли какво казват за армията ни ? ДЕМОТИВИРАНА АРМИЯ БЕЗ ВОЕННА ДОКТРИНА И НАЦ .ИДЕАЛ С ОФИЦЕРСКИ СЪСТАВ ОТ СЕЛЯ-Н-ДУРИ !

18

SS

преди 1 година

Вярно е ,че армията ни е на ниво ! Нивото и е края на 70 началото на 80-те на миналия век . Вярно има малко подобрения ! С танкове Т-72 които са вече във военните музей на някои по развити държави ! И самолети Миг-29 от които Бог знае колко летят и колко още им е летателният ресурс Но по важно е командния състав от дебелогъзи генерали никога не мирисали барут ! Трагедия сме !

17

Хахахаха

преди 1 година

Хайде всички да запеем песента на Ичо Хазарта- господин министъра гледа девствено. Хахаха

16

Хахахаха

преди 1 година

Как ме е яд че не ги снимах двете воинички. Ама ако знаете пък че имам снимка на седем осем наши военни които бутат закъсал танк. И това не е виц всичко това мога да го докажа