11

Йордан

преди 1 година

Само единствено не разбрахме коя е тази улица 🤔

10

Христина

преди 1 година

Абе хора не всички са ***. Някой имаме имоти в Кръстова вада от преди да стане такова гето. Такъв е случаят и с младата майка. Преди Кръстова вада беше като вилна зона - тихо, спокойно и зелено. Никой не е предполагал, че ще стане такова чудо.

9

Ссссдсссдссс

преди 1 година

Ехххх тая *** кметица, време е да и кажем Марш *** долна!Да плащаш за нещо за което нямаш и не ползваш.

8

Трепни

преди 1 година

Там се е събрала само *** от селата. Никога няма да е столичен квартал това гето! Вън навлеците от София!

7

Гост

преди 1 година

Затова като купувате гледайте къде и какво купувате...Сега няма да се плачите.

6

1

преди 1 година

От село пак на село, ама за повече пари. Доста повече.

5

Сахар

преди 1 година

Кръстова вада ще стане приличен квартал след 10 години, но при положение, че Дани Фандани не е кмет.

4

до 4

преди 1 година

И аз бях в диво недоумение къде се намира това нещо. А то е след Околовръстното между Ботаническата градина и онова недоразумение Царско село. Но от страната на града. Тия некадърници просто нямат и идея къде са си изсипали парите. То една нормална улица няма там. Без кола си като инвалид, а после "здравей задръстване". И като бонус - честита ви прясна водичка от септември до май месец от Витоша с тая некадърна канализация. Вада си е, ама явно някой вече я е кръстил.

3

Анонимен

преди 1 година

"столичния квартал "Кръстова вада" - Абе то това явно не е квартал, а една кръстова вада? Където в разораните ниви строят блокове? И баламурнициге, които са си купили в този ад, мрънкат че са на нивата? Ми да не бяхте си купували в "кръстова вада" до нивата бе?

2

аз

преди 1 година

Димитър Божилов е пълен ***. В Стрелбище съсипа малка горичка зелена площ уж, за да строи детска градина (а алтернативни места има!), в Кръстова вада е пълна cмрaд - Манастирски ливади 2. Отвратително е! И Йорданка, и този съсипват хубавия ни град и го правят на помийнa яма.

1

Анонимен

преди 1 година

Не стига, че са им разорали нивата, ами и недоволстват. Другият път да им я оставят неразорана. Все ще се намери някой мрънкач.