29

Вижда се

преди 1 година

Европа я връщат в тъмните векове на средновековието на тъмно на студено и вмирисаании хора без да се къпят месеци и години. Това е ефекта от безумната евро политика обслужваща САЩ.

28

Mалорусь

преди 1 година

Много време мина бе.. от 2014 година чакаме ефекта!? Не ви згряват главиците май как да им влезете със шпагат отзад. И тези зтатии ги съкратете народа ни отдавна не го е еня за това, просто споделям!

27

Анонимен

преди 1 година

За един месец отстъпление руснаците изоставиха повече годна бойна техника, отколкото Украйна получи от НАТО за 7 месеца. Мобилизираните необучени руснаци са осъдени да загинат или да се предадат в плен. Ако се предадат заедно с танк с пълен боекомплект, Украйна им плаща в долари 50 бона. За бойна машина на пехотата 25 бона. Реактивна залпова система 15. Самоходно оръдие 10. За бойна бронирана машина 5 бона.

26

баце

преди 1 година

Абе льольо , защо ние вече усещаме ефекта от санкциите срещу рашките, а за да ги усетят рашките трябвало да мине време??!!

25

Моля моля ...

преди 1 година

До Анонимен 19. Преди да говориш за Русия, виж ние къде сме и каква е нашата икономика. Руснаците може и да са изостанали, но държавата може сама да изхранва народа си. Ние не можем, а някога можехме, даже изнасяхме в Европа.

24

Анонимен

преди 1 година

А в Европа не се отопляват. Това е времето на тези преди пещерния човек.

23

Кори

преди 1 година

До Анонимен 20, я да кажат огромната част от РФ как се отоплява. Събират дърва в гората. Събират дървета в гората и ги изгарят за да се топлят и готвят. Това е времето на пещерния човек!

22

Анонимен

преди 1 година

Санкции са за Германия и Русия, и работят добре Германия вече ще изнесе ресурси си отвъд океана и няма да дърпа ЕС напред, така ЕС ще стане по послушни.Русия от своя страна няма достъп до процесорите последна дума на техниката, произведат си скъпи такива и стара технология.

21

Анонимен

преди 1 година

"Как стигнахме дотам, че страната ни се управлява от луд старец с ядрени оръжия?", написа Ксения Торстрем, опозиционен политик в Санкт Петербург, в социалните медии.

20

Анонимен

преди 1 година

Във Франция и Германия не се къпели, Западна Европа студували и се разпадали. Другарчета, аре да смениме Первий Канал за половин час, по тая телевизия само ви лъжат и тука се излагате като за последно. Надявам се, тия глупотевини не ги говорите пред хората на улицата, че срама ви ще е още по-голям.

19

Анонимен

преди 1 година

Ефекта е видим вече. Русия се превърна в първобитна икономика и в момента живее от спестяванията си, това е. Да, ще продадат зърно, петрол и газове, но нали се сещате, че първобитните икономики така се изхранват, чрез продажба на агрикултури и изкопаеми.

18

Кори

преди 1 година

До Дааа, колко от Франция е електрифицирана сравнено с РФ; колко от Германия е водоснабдена сравнено с РФ?

17

Да се уточним!

преди 1 година

Ще ги види онзи, който оцелее!

16

Умнокрасавец

преди 1 година

Руският газ е напоен с украинска кръв, за това е редно да го заменим с азерски газ, който е напоен с арменска кръв.

15

Анонимен

преди 1 година

Колко време да се види бе човек,та от 2014 година са наложени близо 11000 санкций от така нареченият демократичен запад и ефекта е се срещу нас,а ако още малко чакаме ние може и да се спомогнем преди руснаците...само глупости от тия експерти по телевизията..

14

До 9

преди 1 година

В статията пише, защото журналистът е неграмотен. Аз него коригирам, не теб. За теб работата е ясна.

13

Анонимен

преди 1 година

А ес ще доживее ли да види ефекта..

12

Дааа

преди 1 година

Ефекта вече го виждаме. Във Франция готвят режим на тока. В Германия ги учат как да се къпят без вода.....

11

Анонимен

преди 1 година

То и сега им оказва ефект, в тази неплодородна земя дето е имат, само ескимоси биха живяли :)))

10

хаха

преди 1 година

След зимата ще се види ефекта.