104

Анонимен

преди 1 година

Едно хлапе има-няма 20 години ще ми разказва прогнози . Евелина Славкова вижте я в тубата ,това ли е социолог ????? Да бяхте поне писали от коя партия е . И аз мога да ви кажа същата прогноза .Всъщност и просякинята на улицата с образования 3 клас може да ви каже същото. А относно какво ще е и какво ще стане НИКОЙ НЕЗНАЕ !

103

Алоуу, тренда

преди 1 година

ВСЯКА зима има едни хора, които живеят гладни и на студено. Преди малко ли пристигнахте от една далечна галактика?

102

До Бабо Маро

преди 1 година

Умира се от студ и глад - ако не си разбрал? Това е напълно реално студ, глад, болести, мизерия и смърт всичко върви в комбинация. По врече на кризи най-много хора умират има исторически данни.

101

баба мара

преди 1 година

от студ и глад няма да умрем ще умрем от бомбите и безмозъчното управление набългария не искаме воина спрете с това оръжие и тази украина воината е русиясащ защо се намесваме където не ни е работа искаме преговори и миркоито иска да се бие с русия да заминава няма защо да се леят прос-то-тии от сутриндо вечер по медиите

100

Дарения за Зеленски

преди 1 година

Киро караше хората да си даряват заплатите за Зеленски и Украйна. ПП трябва още да Продължаваме Промяната и ще го докараме до Продължаваме Провала до дъното. Освен ПП и Герберасти-СиДеСари и те са войнстващи привърженици на Зеленски и тея също от ДБ побеснели бесове ги гонят да затрият България. Почти не останаха партии които да не са Евро-Либерастически и атлантически ориентирани. ДПС - турци, БСП умрели и разкрачени. ТРЯБВАТ НОВИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.

99

Анонимен

преди 1 година

Нищо, важното е да има пари да се пращат укропите да гният в окопите

98

До 101

преди 1 година

Същото може да стане утре и в България. Тогава как ще ревеш?

97

Дребномир Зеленски

преди 1 година

Трябват ми пари! Дай гроши!Дай, дай! Дай още! Инак ще кажа на чичко Сам!

96

Да се научат Българи

преди 1 година

Това лято дето мина пак имаше опашки от пътуващи хорица по моренца и почивчици я у гръцко я пък у турско. Сега тези НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ НИКАКВА ПРАВА на ПОМОЩИ да ЦИЦАТ държавата. Да се научат да живеят според чергата и възможностите си.

95

До Христо Христов

преди 1 година

Има ли партия в БГ която да не се интересува от Зеленски и да сложи България преди интересите та САЩ и ЕС? Моля кажи коя и тя??Ние сми васали и който и да избирем е на пряко командване от Брюксел и Вашингтон..

94

На ПРОТЕСТ

преди 1 година

Пред Украинското посолство с искане Зеленски да се предаде и да приключат войната, която и без това губят. Никаква подкрепа повече нито за Зеленски нито за Украйна.

93

Антонимен

преди 1 година

Нормално. Финансовата групировка - държавата се управлява от бизнесмени работещи за печалба ,а не за бедните . Бъдещето е за тях .Другите вече са полу умрели .

92

Кръгов Икономист ЕС

преди 1 година

като не го миете един месец - образува сиренце и имате какво да ядете - като изядете сиренцето е отново - чист - готово, видяхте ли, че то е просто! Зелена Сделка - Кръгова Икономика!!

91

Калеко Алеко

преди 1 година

От зверилника на копейкин пак са изпуснали питомците си във форума ... Митрофанова пак е развързала кесията и ръси ли ръси копейки ... Пак се носи натрапчива и задушлива миризма на руска газ ... !!!

90

Благодарете Зеленски

преди 1 година

Заради тъпата Украйна начело с диктатора Зеленски той иска така да страдат всички европейци.

89

аз

преди 1 година

скапана държава. изходът е терминал 2

88

Христо Христов

преди 1 година

До 90"Нашите политици не се интересуват от това. Те се вълнуват от Зеленсни..." - ТИ, гласува ли за политици дето се интересуват от Зеленски? Ако ДА, защо се обаждаш?!

87

Динко

преди 1 година

На който не му изнася да стои на стодено да ходи в джунглите по екватора на топло,.там с едни *** ще изкара зимата

86

Христо Христов

преди 1 година

До 83"Честно и европейско нали ?" - ТИ, гласува ли за евроатлантизъм? Ако да, какво се жалваш?!

85

Анонимен

преди 1 година

Цената на робството..глад, студ, смърт..