9

и те така

преди 1 година

абе ПП , точно защото лъжете не трябва да сте в управлението на България .

8

Ралица

преди 1 година

ЕЙ ТИЯ ПЪПЪ *** ПРОДЪЛЖАВАТ НАГЛО НАГЛО ДА МАНИПУЛИРАТ ДА ЛЪЖАТ ОТКЪДЕ ИЗНИКНАХТЕ БЕ ЛЪЖЦИ

7

Продължав Педал

преди 1 година

Стига сте Лъгали вечеВидяхме ви ПП глупоститеНе можете на две Магарета сеното да разделитеВън от България Некадърни ЛъжциКъм Канада всички Некадърници с Еднопосочен билет да лижете *** на Байдън

6

Майора

преди 1 година

Дунчев , вместо да се извините за некадърното си управление и скандалите във всяка една облат , довели до фслит страната и най висока и двуцифренс инфлация в ЕС , вие се правите на серта вода ненапиъа! С това че Германия откри непроверени тирове по разпорежда не на Даскалов? С това че вместо "Евролай" искахте фирмата на съпругата на Хрисанов?Така е когато управляват мамините и татковите наследници!

5

real

преди 1 година

До Анонименнедейте вярва бе, що вярвате ?

4

Анонимен

преди 1 година

Айде Радев всичко скри и покри по границата. Никаква прозрачност, никаква демократичност. Вече няма да имаме никаква информация оттам.

3

Анонимен

преди 1 година

Обект от национална сигурност, означава че ще се охранява от военни и няма да се допускат никакви външни лица там, включително и журналисти да наблюдават или контролират какво се случва, какво се вснася или изнася и с какви документи или проверки. Сегашното правителство просто направи кражбите законни. Държавата се е сляла с мафията.

2

лош пример

преди 1 година

Че на бивши не вярваме, трябва вече Дунчев да е разбрал. Затова удря по масата да ви сплаши. Фактите за уволнените говорят .... има нарушения на ИКодекс и т.н. Ще му простим ли и на Даскалов, като на КИРОООО , пък бил той и Бог и факир а на другите 9600 кандидати дето си чакаха смирено решението за обявяване на изборния резултат медали да им окачим

1

Анонимен

преди 1 година

"Ако не блокираме границата, докато изтестваме храната, ще продължим да се тровим." - много са прозрачни с тия проверки. Дори и малките деца знаят, че не правят контрол по качеството на храните, а всъщност сменят контролния орган на каналите за разпространение на кокаин. Вече БАБХ решава кой камион с бело да минава. Таки има нов партньор, нищо повече.