29

До 30

преди 1 година

Абе ***, наричат се дървеници заради цвета им, а не защото живеят в дървени мебели. Те са навсякъде където могат да се скрият, без значение дали е дърво, дюшек, плат или желязо.

28

Анонимен

преди 1 година

правете разлика между дървеници и бълхи - дървениците живуркат в дървени мебели, не в талашитени, а във вагоните май няма нищо дървено.... освен главите на персонала

27

А,ха

преди 1 година

Върнахте Борисов и дървениците плъзнаха.Тaка де,няма само калинки да отглеждаме.

26

Анонимен

преди 1 година

Погледнете стъклата на вагоните!!! Повръща ми се от тази мръсотия!! Дрехите, с които пътувам в ц**нските им вагони, веднага ги пера като пристигна в къщи!! И това се води **първа класа**.

25

Анонимен

преди 1 година

***оначава ппаразити като тях!!

24

Анонимен

преди 1 година

*** означава ххлебарки. Представяте ли си какво са закрили тези мерзавци!!!!

23

Анонимен

преди 1 година

В България е пълно не само с дървеници по влаковете, а с *** пи блоковете, с мравки по блоковете, със съсли. И всичко това е защото службите, които трябва да се грижат за хигиената СПЯТ и се занимават с простотии, а не с унищожаването на тези ***, като тях!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Това, че пътувам с тези грозни, мръсни,български влакове е по принуда, а не от изгарящо ме желание!!!

21

Хахаха

преди 1 година

Ухапванията от дървеници са всъщност ужилвания и могат да побъркат човек. В Англия е пълно с дървеници навсякъде. Веднъж попаднали в къщата е невъзможно да бъдат изтребени. Единственият вариант е да се пръска с отрова през месец два, но снасят яйца навсякъде и се придвижват между къщите по телефонните кабели.

20

кон за дървеници

преди 1 година

Мотивът да подарят, пардон да дадат на концесия, летище София беше, че уж парите били много необходими за оздравяването на БДЖ. Купиха 2 вагона /не влакови композиции, а вагони/ втора употреба и един виден политик се снима с тях, за да покаже как БДЖ се е оправИло. Дет се вика сделката беше кон за кокошка или по-точно кон за дървеници. И ето че резултатът е налице - парите от концесията ги няма, нови влакове няма, обаче дървеници и 6,5 милиона балъци все още има...

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Преди повече от 20 години ми се случи да ме ядат дървеници във влак и пуснах жалба. Явно все още няма ефект от нея :))))Знаейки БДЖ, предполагам още пътушате във влака.

18

Анонимен

преди 1 година

Ужасна мръсотия!! Тези въобще не си чистят вагоните!! Обиколих цяла Европа, никъде не видях такава мръсотия да я продават на такива високи цени!!Срам и позор за държавата с най_скъпи коли в ЕС на депутатите!!

17

Рецепта

преди 1 година

Рецептата е да се запалят вагоните и да се купят нови, само това ще унищожи тия гадини...

16

Анонимен

преди 1 година

До Мине се, не мине - първо провери какво правят Китай при подобни сделки в Африка. Техния интерес си го гонят и си го пазят, но всичко останало - кучета го яли. Да не излезе накрая че че хвърчат транзитни композиции, пък пътническите ще чакат в коловоз да им правят път.

15

Мине се, не мине

преди 1 година

и пък се започва с приватизацията на БДЖ. Къде с намеци, къде по-директно, но е факт, че мераклии не липсват. По принцип съм строго против приватизацията, но ако трябва да го дадем на някой бих избрал Китай, защото те имат страхотен интерес от железопътния транспорт от и до ЕС. Влаковите линии ще станат "пушка".

14

Петър

преди 1 година

И да сменят вагоните, дървениците няма да изчезнат. Хората ги пренасят с багажа и дрехите си. Дървениците не подбират бедни и заможни. Обичат топло, дървения и хора. Откакто ДДТ е забранено по цял свят има бум на дървеници.

13

Анонимен

преди 1 година

В България нивото на демокрацията е в съответствие с нивото на изправност на тия вагони.

12

Дo 10

преди 1 година

E, cera нaли виgя вeчe?

11

Гpeтxeн

преди 1 година

He rи зakaчaйтe, тe имат npaвa Bлakoвeтe ca тяxнo ecтecтвeнo мecтooбитaниe, koeтo тpябвa ga ce onaзвa нenpoмeнeнo!

10

Анонимен

преди 1 година

Аз в либерална демокрация такива вагони не съм виждал. Не ви е виновна демокрацията, акъла ви пречи