12

Анонимен

преди 1 година

Какво ще подкрепят, ПП са путнизиран проект под прикритие, буквално перат руския петрол в нарушение на ембаргото и после след преработка при нас вече не е руски и го изнасят като "изпран".

11

Размисли и Страсти

преди 1 година

Е к'во значи това КОМПЕНСАЦИЯ?!Направете горивото легално и нормално да е 2 лева оката, без да се изтъквате, че ето видиш ли, герП са издействали КОМПЕНСАЦИЯ от левче.

10

?

преди 1 година

Само Дълбоките умове не разбраха че отстъпката е за лични автомобили, коли на Мутри и Депутати.За оня дето кара хляба един по дебел. За избрания градски транспорт един по голям а за децата, студентите и пенсионерите близалки от ГЕРБ, докато се вози Севда в мерджаната

9

Анонимен

преди 1 година

А НИЕ КОИТО НЯМАМЕ КОЛИ, НА НАС КАКВО ? ->>> На вас с 20% по-евтин хляб има вече. А като падне цената за горивото - дали няма да ти падне още цената и на хляба? Много сте плитки, честно.

8

Някой

преди 1 година

Хитър ход на ГЕРБ! Сега ще се види ПП-тата и ДеБе-тата дали играят за Лукойл?

7

?

преди 1 година

Нов заем за да стимулираме Бензина на Големите джипове.Че то бензина падна в цял свят. За какво вместо да инвестираме няколко милиона в образованието на Децата Ти, ще ги дадем за да може Мерцедеса на Делян с разход 25/100 да плаща с 25лв по малко като ходи по к*ви

6

Извънреден коментар

преди 1 година

Мъж който е хомосексуален или БИ сексуален , значи не е на себе си , ДНК-ато му не е добре ! А всезнаен факт е че ДНК-ато може да се промени, но зависи какво става с човека !

5

Анонимен

преди 1 година

ПП да внимават със заигрвките на герб,че мафията само чака удобен момент за да ги задуши.

4

Влади

преди 1 година

Не бе , тия от Потъркай Парапета и ДСб са такива мръсни гаадинки, че трябва с тояги да бъдат изгонени от НС! Млади говньовци, дето една клечка за г за си не могат да одялат , се правят на важни. Ама наистина трябва да няма правителство, да има глад и Божковите протестъри да го поиздухат!

3

Анонимен

преди 1 година

Това се прави за да печели Путин повече пари за войната . Стимулира се потреблението на руски петрол .

2

Тома

преди 1 година

Делянчо стига с тази подкрепа че чекмеджето ще остане празно.

1

Анонимен

преди 1 година

Caмo ako oт Koзяk им нapegят...