37

Готин

преди 1 година

Алчността предизвиква революции! Хората вече не искат да умират за чужди амбиции и войни. Готови са да се обърнат срещу насилника. Пример са близо двата милиона руски мъже, който напуснаха родината си при обявяването на мобилизация в Русия. Те няма да останат вечно зад граница. Връщането им ще предизвика "ураган". Същото очаква и тези, които си играят с животите на хората с цел печалби. Парите им няма да ги спасят от възмездието!

36

Готин

преди 1 година

Така както е тръгнало в скоро време ще започнем да играем играта "Убий монополиста". Доброволни вноски ще осигуряват бонуси за килърите. Целта е да напъхате пачки в устата на монополиста, до задушаване. После прибирате пачките за вас.Найс, а!?

35

Бай Дрън

преди 1 година

На който не му харесва да се храни с месо, никой не го задържа на тая Земя!Значи кучета и котки можете да храните с месо, хора не?

34

111

преди 1 година

Ами измислете хапче с което да оставаме слаби и ви гарантирам, че месец след това ще ви спадне консумацията на месо на 70%. Вие да не си мислите, че ни е кеф да ядем само месо ама...протеини. С удоволствие бих яла само филии с лютеница и ориз и картофи на корем ама после кантара.... И затова месо.

33

Анонимен

преди 1 година

Даже само плодове и зеленчуци да ядем, пак ще пречим на такива като "ПрайсуотърхаусКупърс стратеджи" да "спасяват планетата". Докато спасяват планетата обаче, са на на път да унищожат човечеството. Дали пък не е обратното - унищожаване на селското стопанство с цел да влезе науката. Онази наука обаче - тяхната, говорим за пари преди всичко.

32

БОЕЦ

преди 1 година

До АнонименОБРАТНОТО ГО ИСКАТ ОТ ЕС--УНИЩОЖАВАВАНЕ НА 2 000 000 000 ЧОВЕКА ЧРЕЗ ГМО ПРОДУКТИ

31

Ветеринар

преди 1 година

До Анонимен 16 С вода ги шприцоват, коте, с вода...е, и с разни химикали, които задържат водата. Сметни сега колко плащаш за водица и има ли смисъл. Пиле не купувам от...е, не помня от колко години. Свинското още горе-долу бива, ако е българско. Телешкото е живо говеждо, щото се колят пораснали мъжки телчаци и ядеш натурален тecтocтeрон. Изобщо си е___о ***. Риба (ама не тон) и не от рибарник, просто риба от морето, някое яйце...ако има кой да ви продаде селско пиле...друго не остава.

30

Анонимен

преди 1 година

Ама много пеат, малко копат е за тва.

29

Анонимен

преди 1 година

*** Христова да вземе да се сети, че ако продължава за дребни пари да пише статии против човечеството, ще свърши зле! Помнят се имената не само на елитите, но и на слугите им и всеки ще си носи отговорност

28

Анонимен

преди 1 година

Необходимо е да вземе да се гръмнете всички *** на тема еко-меко и други подобни измишльотини.

27

Анонимен

преди 1 година

Затова ли унищожихте българското животновъдство, затова ли в Канада вече дават на децата заместители на месо от буболечки?

26

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости.

25

Ъм тъй, де!

преди 1 година

Важното е да има Храна, останалото са подробности!

24

План 2030

преди 1 година

Заговорът е разкрит и добре известен. Тоя номер няма да мине.

23

Много заспало стадо

преди 1 година

Скоро ще ядете буболечки, овце. Буболечки и селена тревица.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Като отида в магазина и видя,че 1 кило домати струва колкото 1 пържола" --- надявам се схващаш, че това е временно. Виж само какво стана с цената на яйцата.. за няма и година х2... скоро и с месото! Отделно, че производството ни на месо е никакво... всичкото салам в магазина е с месо "ЕУ".. нали там, в които въобще се влага накякво месо.. дори и прехваления мажаров.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Глобалното производство изобщо не ме интересува. Ако някога това стане проблем, ще ограничим износа и готово. Навън ако щат да ядат скакалци и трева, тук ще се яде месо." --- хахахахах, блясъчко, ако не си разбрал ние сме независими - от нас нищо не зависи! Ще спреш износа? Я пак?? ЕССР позволил ли е? Ами като не е, ще изнасяш и ще козируваш! Ще гледаш сам хрната си? Я пак?? ЕССР позволил ли е? Ами тогава ще си гледаш ушите без огледало! Започна ли да зацепваш? Скоро няма да може да

20

Анонимен

преди 1 година

Като отида в магазина и видя,че 1 кило домати струва колкото 1 пържола е много ясно,че ще избера пържолата. Плодовете и зеленчуците никога преди не са били толкова скъпи спрямо месото или тестените изделия. Не е нормално кутия с вафли да е 3 лв колкото е и килограм грозде. И то в страна която произвежда грозде. И оправданието е все транспорта. Ми и вафлите ги транспортират. Пък там се влагат и пари за опаковка. Как са по-евтини.

19

Анонимен

преди 1 година

До Хората са го казали - Каква файда , че си имал възможности да изхранваф 20 млн . население като нямаш акъл за 2 лв. ( и то под надзора на валутен борд ) , а си я докарал до там други да решават колко население ще имаш и какво и колко ще ядеш ?!

18

Анонимен

преди 1 година

Интересно какво още включва "Предстоящата устойчива хранителна революция"три години пандемия,война в Европа,космически цени на въглеводороди електроенергия,двуцифрена инфлация на всичко,следващите ходове на кукловодите какви ще са?