58

Анонимен

преди 1 година

демокрацията е за американци което означава демокрация американци са над целият демокрация за целият свят означава кукли на конци свят или васали

57

Анонимен

преди 1 година

Биков, може да прочетеш и ти малко, нали си завършил театрално изкуство, ето нещо и за теб да четеш "Повелителят на мухите", Уилям Голдинг.

56

Ангелина

преди 1 година

До Анонимен под номер 80. Докато има такива "мислители" и зомбита ,като теб ,който нямаш дори ,малкото смелост да не си анонимен ще продължим да живеем в най- прекрасната в природно отношение страна с варварско население ,без достойнство и морал.Заради такива ,като теб КОРУПЦИЯТА ПРОЦЪФТЯВА И УБИВА- ЗАЩОТО НЕ СМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА И НАСЕЛЕНИЕТО НАРЕЧЕНО ОБЩЕСТВО НЕ ОТСТОЯВА ИСТИНАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА И ГРАЖДАНСКИТЕ СИ ПОЗИЦИИ ЗА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ПРАВОТО ,ЧРЕЗ ПРАВДАТА.

55

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и кокорчо откраднаха за 8 месеца повече отколкото герб за 12 години

54

Повелителят на мухит

преди 1 година

Подарявам на Бойко, книгата от френския автор Балзак - "Шагренова кожа"

53

Анонимен

преди 1 година

Бат Бойко, може да си прочете монолога на Хамлет, в превод от Гео Милев!

52

Анонимен

преди 1 година

Шекспир - "Ту би ор нот ту бе, дат ис да куесчън"

51

Психолог.

преди 1 година

Тома Биков е завършил драматургия. Той обича да рита мач. Политическият му образ е обикновена роля. При него отсъства срам и притеснение за безумиците, които изговаря, което може да обясним единствено с това, че е в роля. Не му дреме какви негативи ще си навлече неговия герой - това е само роля. След като прекрачи прага на дома си, сваля маската. Ако някой журналист отиде пред дома на Биков да го пита каквото и да било, същия ще изпадне в шок и ужас и ще го видим истинското му лице. Пробвайте.

50

Знаем как става ;)

преди 1 година

Фамилия Борисови са целунати от съдбата. Няма да се изненадам ако един ден внуците на Баце спечелят със щур късмет 5-6 милиарда евро от лотарията на Божков или нещо подобно.

49

Ангелина

преди 1 година

ББ с конкурс да ви беше избирал ,нямаше да подбере ВСИЧКИ ,КОИТО СТЕ ОТ ГЕРБ В НС ОТ ПО,ПО ,ПО ,НАЙ- БЕЗСКРУПУЛНО НАГЪЛ,А ЖЕНИТЕ И ИСТЕРИЧНИ И ***.ДОБРЕ ,ЧЕ Е ПОДСЛУШВАТЕЛНАТА ВИ ДЕЙНОСТ НАД РАЗЛИЧНИ ХОРА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ,ТА РАЗПОЛАГАТЕ С ЦИТАТИ КАЗАНИ ОТ ТЯХ ,ЗА ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ОСТРОУМНИ ,БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ,КАКВО "ПЛЕЩИТЕ"...!!!ЖАЛКИ ИМИТАТОРИ НА ВОЖДА СИ СТЕ И ПЪЛНИ ПРАЗНОГЛАВЦИ!ПРИ ТОЛКОВА УМНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ - В ПО- ГОЛЯМАТА ЧАСТ НАЙ- ДОЛНАТА "***" НИ УПРАВЛЯВА.ВСИЧКО СМЕ ВИНОВНИ ЗАРАДИ ТОВА

48

Факт

преди 1 година

ГЕРБ е партията на подчовеците.

47

Странно

преди 1 година

Боко трябва да му е ударил на тоя една яка бургия, за да е толкова отдаден.

46

властолюбие

преди 1 година

КОЛКО ОТКРАДНА БЕ БОЙКО? НЕ СА ЛИ НАЯДЕ?????

45

Случаен минувач

преди 1 година

А бе Биков, аз мислех, че си юрист, а пък то се оказа, че си... артист. Това си бил завършил - актьорско майсторство! Въпросът е - защо се изказваш по правни въпроси и се държиш така, сякаш си печен юрист? Ще станеш за смях в определен момент, помни ми думата!

44

Тома Биков

преди 1 година

ТОЧЕН ЦИТАТ: "мечтаех да стана футболист и по тази причина не отделях много внимание на училището." - е те тука трябва да е намерил пресечна точка с Боко

43

Анонимен

преди 1 година

цв цв вика бех на избори със семейството и никой не е гласувал за мен Тва е некъв ъпсурд

42

Анонимен

преди 1 година

До Аха - ясно. - е ми момчето е сбъднало всичките си мечти - станал е драматично актьорче-нападател във футболния клюб ГЕРБ-ешки Тигри.

41

Аха - ясно.

преди 1 година

- Тома Биков e роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за драматичен театър; - "Най-много съм играл на футбол. До гимназията мечтаех да стана футболист и по тази причина не отделях много внимание на училището." - казва самия той за себе си. За читателя започва да се разбулва мистерията как се е сближил с Тиквата от Банкя.

40

г

преди 1 година

Лъжеш Кравов

39

Анонимен

преди 1 година

А защо не топим палец в мастило и да гласуваме, така поне няма как да гласуват умрелите.