85

Мъдреца

преди 1 година

Търговското дружество Джепкорп е съставено от руски олигарси и техните пари. Русия за пореден път се опитва да докопа по задкулисен начин българската енергетика. Да не забравяме, че партия ПП е лява партия и посестрима на най старата и кагабейска партия Бсп,Дс. Опитите на руснаците да лапнат стратегическата енергетика започна при най крадливото правителство на Бсп, Дс с премиер Жан Виденов. Сега държавата се управлява от Дс с помощта на президента Радев Решетников. Всички управляващи без изключ

84

Антонии

преди 1 година

Докато ние си говориме и пишеме за Герб през това време Бсп, Дс овладя цялата власт в България с помощта на президента Радев Решетников и неговия токсичен и кагабейски екип. Центъра на Дс в президентството контролира и управлява държавата и всичките и институции. Вижте само как гл секретар на Мвр обижда горянското движение в България преди 09.09.44г истински родолюбци и патриоти, а не като днешните ментета. А този човек заема най важния оперативен пост в Мвр. Срам и позор за тези партии допускащ

83

Анонимен

преди 1 година

съда ще гледа документи, а не кой какво твърди. В случая министура на Р. Радев потвърждава, че според документите не е.

82

ГЕРБ лъжци!

преди 1 година

ГЕРБ се чудят коя дъвка да лапнат всеки ден, за да очернят основните си опоненти! Пак претоплят стари манджи!

81

какъв е фонда?

преди 1 година

До Анонимен 91 Фонда е с руски пари от олигарси до Путин!Гологлавия пръдльо е син на "наш другар",учил в САЩ!Номера е с 1 млрд да се купи ЦЯЛАТА ЕНЕРГЕТИКА на България,и след това да усвояват милиардите на ЕС!Добре,че Герб се намесиха,защото краварите разбраха и се разграничиха!Това дори не е национално предателство,а нещо много по- страшно!На ПП и ДБ куршум им е малко!

80

Анонимен

преди 1 година

Некой още да не е в час че политическата ни система е шит? Ммм? Докато я има ще има и айдуци на власт. Или пряка демокрация или президентска република му е майката.

79

Сега

преди 1 година

Гробаджийски номера ха ха ха

78

Анонимен

преди 1 година

Спонтанен протест, някой?

77

Анонимен

преди 1 година

Танас и кирчо да легнат доброволно на земята и аз останалото ще го довърша с чук тип Вария !

76

Анонимен

преди 1 година

В БГ-гетото се краде на поразия и докато не"затрака"картечницата, няма да има оправия. Наскоро в USA един го"приспаха" с инжекция ЗАВИНАГИ.ДРУГИ 100- на, там си чакат реда.Така се поддържа ред и дисциплина.Но понеже ние сме още племе, ще трябва живи да се дереме, та дано от племе в сегашното ни време на всеки почне да му дреме а не само да ревеме.Избори за ВНС е решението и смъртна присъда за предатели и мастити uзмekяp*u.Както е отвъд Океана.Иде ново време.

75

Анонимен

преди 1 година

В БГ-гетото се краде на поразия и докато не"затрака"картечницата, няма да има оправия. Наскоро в USA един го"приспаха" с инжекция ЗАВИНАГИ.ДРУГИ 100- на, там си чакат реда.Така се поддържа ред и дисциплина.Но понеже ние сме още племе, ще трябва живи да се дереме, та дано от племе в сегашното ни време на всеки почне да му дреме а не само да ревеме.Избори за ВНС е решението и смъртна присъда за предатели и мастило ***.Както е отвъд Океана.Иде ново време.

74

Анонимен

преди 1 година

В БГ-гетото се краде на поразия и докато не"затрака"картечницата, яма да има оправим. Наскоро в USA един го"приспаха" с инжекция ЗАВИНАГИ.ДРУГИ 100- на, там си чакат реда.Така се поддържа ред и дисциплина.Но понеже ние сме още племе, ще трябва живи да се дереме, та дано от племе в сегашното ни време на всеки почне да му дреме а не само да ревеме.Избори за Вас е решението и смъртна присъда за предатели и измести.Както е отвъд Океана.

73

:)

преди 1 година

ГЕРБ са лъжци и тва е.

72

реотан

преди 1 година

хубаво е, че някои си мислят че като игнорират проблемите и не гласуват, не се интересуват от това как ги крадат, но като си плащате все по-скъпо и все повече измислнеи такси за какво ли не, мислите ли че реално сте ги надхитрили големите, те война са ви обявили вие сте се надупили и сте си заровили главата в пясъка, а с проектираното цифрово евро , съвсем ще ни изземат имуществото

71

Анонимен

преди 1 година

ако сме с възраждане имаме шанс за брикс идеологията, иначе просто ще сме полигон за военни екперименти на франкфурските масони

70

Само питаме:

преди 1 година

..и защо белата трътка на ДБ - НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА - е главен търговецНа ел.енергия????

69

Хасан

преди 1 година

Стамболовата участ го чака, нали му е идол

68

Анонимен

преди 1 година

И какъв е този фонд и този неизвестен основател от български произход, който има милиарди, за да си партнира с държавата. Кире и Ристе съвсем са го ударили през просото.

67

Анонимен

преди 1 година

Документ за прекратяване няма. Т. нар. официално писмо е имейл изпратен от българския министър на енергетиката с предложение да бъде прекратен, на което не е отговорено.

66

карачанаков

преди 1 година

Ха да видим сега кой повече лъже Киро,тоа или служебния министър.