33

смърди на русофил

преди 1 година

Тук мирише лошо на русфилския тp.oл Боби

32

И кво а ?

преди 1 година

Нема връзка с тоя. ББ е проблем на българското правосъдие. напоследък бая мноо статии се въртят в днес - точно им писне на хората от тъпата рашистка война и хоп айде неква мутра и терзанията му - явно подгряват интереса, ама нещо взе да истива

31

муспи

преди 1 година

И нито дума, че Зеленски не е никакъв украинец, а азербайджано-армено-тюркски хибрид, с кодовото име - хазари.

30

Анонимен

преди 1 година

Че какво може да направи тоя голотиквеник с тая смотана руска армия с техника от 60-те години? Освен купища руски трупове с нищо друго няма да бъде запомнена Русия.

29

Митев

преди 1 година

До до 17 Руско говорящи не значи руснаци.

28

Пак

преди 1 година

Фейк нюз.

27

Русия е зле

преди 1 година

Няма да има резултати. Руската армия е трагична и виновен за това е само Путин и близкото му обкръжение

26

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха! След Херсон следват Крим, Донецк и Луганск. Няма да има милост за руските фашисти и варвари. Да видим, колко ще им помогнат келявите ракети?

25

Анонимен

преди 1 година

До До 51 ... Русия ли напада НАТО и ЕС , или Зелето е използван за мъша ...Само гледайте какво ще стане с Тайван , Украйна не е нищо !

24

Анонимен

преди 1 година

Украйна не енито в ЕС , нито в НАТО . Айде , кой от къде е .

23

До 51

преди 1 година

Абе ти си не нор *** лен комунист! Украйна ли напада Русия или Русия нападна Украйна?

22

Анонимен

преди 1 година

То не бяха ''Азовци'' , ''Бандеровци'' , ''Ястреби'' ,... победи , победи , а после всичко улете !

21

До 24

преди 1 година

За ушанките ли искаш да кажеш? Поведението на руснаците е дивашко, фашизма е съвсем друго!

20

Анонимен

преди 1 година

Какво са се нахвърлили на Украйна чужденците и извършват геноцид и зомбират населението, насаждайки омраза, фашизъм, агресия на брат срещу брата? Да напуснат Украйна и я оставят на спокойствие и мира сам ще пристигне! Украинци и руснаци ходят ли да заграбват властта в техните държави, да насаждат фашизъм и убиват населението им, да ограбват, както те правят в Украйна? Не! Тогава да се изтеглят от Украйна, която са колонизирали и държат украино-руското население в окови и робство! Върнете свобода

19

Анонимен

преди 1 година

До И кво а ?Баце дали не е изфабрикуван , мноО съм горд че построи руският пАток с наште пари , с неакви си 2-3 млрд., колко да са , бълха ни уАпалъ .

18

Анонимен

преди 1 година

Това е голям пропуск наистина -- зеленски може и трябва да бъде ликвидиран.

17

Анонимен

преди 1 година

И да натискат и да не натискат "ястребите", толкова си могат рашистите. Какво толкова вече могат да направят? Нищо. Само да пращат пушечно месо и не дай боже да се изкушат с някоя АБ. Друго не могат. Което могат и сега го правят - терор над цивилното население. Те ако можеха, до сега да са го направили.

16

Бай Иван

преди 1 година

какво означава "ВОЕННИ ЯСТРЕБИ"?!

15

Анонимен

преди 1 година

Какъв генерал може да бъде този червен глиииист? Скоро и него ще го сменят, но който и да сложат, украинските войници са смели и много по-добре подготвени от алкохолизираните ватеннки! Войната ще бъде спечелена от Украйна, руската своооолач, барабар с пъчещотонсе джудже ще си платят подобаващо.

14

отново спусната

преди 1 година

Отгоре "новина". Ето в друг сайт, едно към едно - "Водещи руски военни ястреби подкрепиха унизителното решение на силите на Москва да се изтеглят този месец от украинския град Херсон, но командирът, който подкрепяше този ход, сега е подложен на засилващ се натиск да докаже, че това действие е било правилно."