39

ННН

преди 1 година

Леле мале, добре че е Петенцето да ни каже че на климатик е най - евтино да се топлим...

38

Анонимен

преди 1 година

Змиите и като цяло влечугите са студенокръвни и могат да издържат на студено, но Хората не! Свиват се кръвоносните съдове и мускулите и така затруднява притока на кръв! Сърцето също в мускул, при студ и то се свива и забавя изтласкването на кръв, така кръвта се съсирва и може са си докарате някой инсулт или инфаркт. Така че - трябва си топлина!

37

Анонимен

преди 1 година

само не е ясно, защо най-евтиното отопление с парно, го увеличават постоянно, въпрекиу че пак е най-добро и евтино. Всичко е спекулация

36

Анонимен

преди 1 година

Всички новодошли селяни предпочитат климатика.

35

Анонимен

преди 1 година

Нема к'во да ям, к'ви климатици... У тая държава работещите я карат от заплата на заплата. Уж ЕС, пък стандарта на живот е комунистически. Уж демокрация пък всички политици, журналисти, съдии, прокурори, бизнесмени са комунисти.

34

Анонимен

преди 1 година

В панелката със изолация XPC и дограма PVC съм с постоянни 18 градуса в случай, че навън падне под -20 температурата в нас пада до 14 градуса и тогава просто обличам един суитчър... Имам парно, духалка, климатик и не съм включвал нищо от 5 години. Отопление май е нужно предимно на тези с децата. Аз смисъл от отопление не виждам за момента. Ако при ядрена война температурата падне под -40 може и да си помисля дали да пусна парното за 1 час преди къпане. :)

33

Анонимен

преди 1 година

Парното е най-доброто отопление. И не е по-скъпо от климатик. Ама нашенецът тръгнал да сваля радиатори защото се лъжат едни други в блока. Ама това е за други народи.

32

Taню

преди 1 година

Където е възможно, централното или инсталационното отопление на котел или термопомпа е истината. Еъркото се върти кат пумпал и не смогва да стопли стените. Все едно огън от шишарки...

31

Анонимен

преди 1 година

Най-евтино е да се пишем украинци и да отиваме по луксозните хотели!

30

Анонимен

преди 1 година

Имаме съсед на 83 г. Живее сам човека, вдовец е, вика спя с якето и по цял ден е с него. Не включва парното, че с пенсията от 350 лв закъде?

29

Alex

преди 1 година

Газта ми идва скъпо, сложил съм Тошиби навсякъде у нас. Среден клас. Постоянно ме цепи глава и запушен нос. Климатиците са ала бала. ТЕЦ и газ е истината. Или Гърция зимата.

28

Анонимен

преди 1 година

Алтернативите ако не искате да плащате: стари гуми, парцали, изхвърлени дограми, пластмасови туби и опаковки, отработено моторно масло от сервизите. Варианти - много!

27

То хубаво, ама...

преди 1 година

тока за климатика от де идва? След като Тока от АЕЦ-а отива по Европата, а най-натоварения с данъци за вредни емисии, ТЕЦ Марица, остава за вътрешно потребление, понеже нали сме с високи стандарти... И с ТЕЦ-овете на газ добре се уредихме с 50% по-скъп газ, който идва най-свободната държава в галактиката. Т.Н. "Стопански ток", вече редовно е 3 до 5 пъти по-скъп от този за домакинствата, поради това че го пуснаха на спотовия пазар. Доста фирми ще фалират поради високите сметки за ток... и газ.

26

Анонимен

преди 1 година

Тая мръъснааа и боклукчиваа София кога Путин най-после ще я посети, та да ви срути панелковия гадеен рай

25

Анонимен

преди 1 година

Какъв студ бе 12 градуса го дават след 1 седмица :)

24

До 25

преди 1 година

Ще работи с много ниско КПД, но чак пък да издъхне.

23

Анонимен

преди 1 година

лъжете! На гуми е най-евтино!

22

Albi

преди 1 година

Само Януари и Февруари да не ревем. С тези дистанционни електромери, колко му е да треснат двойни сметки, после върви доказвай. Има ли черно на бяло длъжен си да плащаш. Ще кажат изравнителни.

21

Анонимен

преди 1 година

Днес сутринта в София, когато все още нямаше движение едвам се дишаше, чак лютеше, но не на дърва от нещо друго е. Сигурно са горили отпадъци в теца

20

Анонимен

преди 1 година

само на дърва ,всичко друго долу