33

Васко

преди 1 година

До Анонимния 48. КОЛКО ДАЛАВЕРИ СА НЕОБХОДИМИ ДА ИЗЛЯЗАТ НАЯВЕ ЗА ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ С КИРЧО .Победата му е си уреди живота до старини . ШМЕКЕР! ВЕРВАЙТЕ МУ!

32

Анонимен

преди 1 година

Разбойко борисов е чист, честен и неопетнен, всичко е лъжа, само дето след управлението му липсват милиони и се правят, че не разбират за какво става дума.

31

Анонимен

преди 1 година

до 32 ;- "Какво търси "българин" в турска партия?! " - Как какво - ПАРИ разбера се , заради които е готов на всичко ! Абсолютно всичко ...

30

Анонимен

преди 1 година

Строени на нац. стадион под дулата на автоматите ще изглеждат много добре.

29

Анонимен

преди 1 година

герб и дпс са тумор

28

Васко

преди 1 година

Две години тъпчем и рием благодарение на БОРЦИТЕ срущу корупцията и злоупотреби от ГЕРБ.Борците се оказаха шмекери и талантливи остапбендеровци. Левите уклони водят до мизерия. ТЕ се изчерпват като няма какво да обещават и харчат , щото и една кучешка колиба не могат да сковат. Обслужиха тия които им платиха които накрая ще ги пратят на топло при бай Ставри. Всичко ще приключи с едно законче за лустрация на бившите леви!

27

Анонимен

преди 1 година

Някой да ми обясни каква е програмата на гербавите за развитие на държавата и доходите на хората?!Само голи клевети без покритие, нищо за бъдещето, освен защита на магнолията от Банкя .

26

Анонимен

преди 1 година

Обикновени партии вече не вършат работа. Необходими са паравоенни структури за разгонване на нищоправещите хрантутници от парламента. Намаляване на бройката им и намаляване на заплатите им. Военните преврати по света не са случайни явления, а нещо закономерно и необходимо за разрешаване на еволюционни кризи, до които се е стигнало с паразитираща парламентарна демагогия.

25

Анонимен

преди 1 година

Партиите лудо тичат към пропастта, но държат нещо пред себе си ,за да не я виждат.

24

М.телевизор

преди 1 година

Политиеска импотентност били от ГЕРБ.Ха,ха,ха.... А са все първи на изборите.Това се казва натаковане , бре кокоровци от ПП, а не импотентност. Пак объркахте Чехов с Достоевски , Вазов с Карамазов.Пушкин с Лермонтов

23

Lina

преди 1 година

Чудно ми е защо въобще кики съществува като опция на боцан? Той не е! За 7 месеца толкова миз.ерии да са свършили и са не само нагли, но и престъпни.боцан = кико ленчев. Това не е опция.. Само за това съм благодарна на и.тн , че ги махнаха тези пластмасови крадци. Толкова са крали, че и дядо еКонтий прецени, че е по - добре да си гледа бизнеса , и да си прибере пппп автобуса. Да му мислят сега как ще се предвижват :) ;)

22

Анонимен

преди 1 година

никога повече ГЕРБ И ДПС. ВСИЧКО ДРУГО Е ПО-МАЛКОТО ЗЛО

21

Анонимен

преди 1 година

Какво търси "българин" в турска партия?!

20

Анонимен

преди 1 година

Преди по-малко от 6 месеца правителството на Петков бе свалено с основен мотив за провалена икономическата и бюджетна политика. Сега ГЕРБ и ДПС защитават със зъби и нокти бюджета на Ас. Василев, срещу който бяха против.

19

Анонимен

преди 1 година

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И ДПС. НЕ ЧЕ КИРО Е РЕШЕНИЕТО ,НО ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ

18

Майора

преди 1 година

Жалко акъл да дава просто Киро- нарушител на законите и Конституцията, сключващ неизгодни сделки , уж направил копка за завод на автомобили , приел закриване на ТЕЦ до 2026 , частни воаяжи , за 7 месеца фалирал държавата ? тройно по високи цени на газ и всичко останало , попълнил ошфорните си сметки със 100 млн ?, превърнал държавата в опитно поле и искащ бюджет от служебния кабинет в нарушение на Конституцията! Чака ви съдбата на Слави , затова ни баламосвате!

17

Анонимен

преди 1 година

Зализан канадски инфантил, взимай си Ленчето, suitcase- a и право към терминал 2. Бързоооо! А, да не забравиш и оня облещения.

16

Гешев е Позор

преди 1 година

Знаете ли че приятел на Главният Прокурор е обвинен за над 20 убийства, приятелят му е от Перник и държи цяла банда!

15

Анонимен

преди 1 година

Чул некъв лаф и бърза да го казже, без да схваща смисъла. Толкова си може харвардецът и така си действа отначалото. Затова и само умнокрасивите го харесват и му се налага да си помага с кодовете на машините, за да остане в политиката.

14

Анонимен

преди 1 година

Политическата импотентност е, когато сам не можеш да си постигнеш целите, да се опитваш да кастрираш конкуренцията. Не че ще станеш по потентен, нито е от полза за обществото, просто така се избиват комплекси, Кириле.