51

Анонимен

преди 1 година

Българина като общо понятие не съществува ... в случая става въпрос за българския селянин, закърмен с комунизъм и който и днес не спира да гледа руската фашистка пропаганда.

50

до 59

преди 1 година

... и алчен пък и ***, за да може да поддържа тези си "качества".

49

Анонимен

преди 1 година

напротив, народа е злобен и завистлив....

48

Нане

преди 1 година

Напротив... Мразим вече до смърт купените от кравляците за 30 сребърника... И искам да не ги виждам и чувам... Най добре да са 2 метра под земята.... Амин дай Боже... ===)))

47

Анонимен

преди 1 година

купените медии най много мразят България и българите! Постоянно насаждат начин на мислене, че сме никой! Продажните медии, купени и управлявани от лявата перверзия от вън са тези които карат народа да се чувства депресиран!!! ИСТИНАТА!

46

Исторически парк

преди 1 година

Американските мекерета най-много мразят българите!

45

Анонимен

преди 1 година

Ех, как им се иска на Московията !

44

Анонимен

преди 1 година

Има нещо вярно, български политик, така работи за собствения си народ, все едно го мрази, от там и народа си намрази политиците, а пък те произлизат от народа. За последните 2 години, България е намаляла с 200000 души, няма качествен живот тука, няма условия за отглеждане на деца.

43

Смятайте

преди 1 година

А в Русия дори е забранени да изказваш свое мнение!

42

Анонимен

преди 1 година

До SS 37 Ти вече си си платил безвъзвратно и окончателно. За съжаление си с твоята злоба и от тебе човешко същество не става.

41

Не вярвайтена руснац

преди 1 година

Българите сме най-старата държава в Европа с оригиналното название

40

Хайде по-спокойно

преди 1 година

Измислици на руските мекерета !

39

Анонимен

преди 1 година

До SSНе е необходимо да харесваш нещо, за да го толерираш. Има огромна разлика.

38

Анонимен

преди 1 година

Българина като понятие не съществува ... в случая става въпрос за българския селянин.

37

до 45

преди 1 година

Не, не се прихласваме по чужденците. Прихласваме се по доходите им, по колите им, по стандарта на живот. А това е съвършено различно. Ако наистина се прихласвахме по тях, щяхме да се опитаме да работим като тях, да възприемаме света като тях. И понеже не можем, заключаваме: Ама те са бетер от нас. Ами не са. Ние имаме проблем. Не те.

36

Анонимен

преди 1 година

Прехласваме се по чужденците, а всъщност по много неща ги превъзхождаме. Като поживее и работи човек в чужбина, това го осъзнава...........Митове, легенди, илюзия и късогледство! Ако в действителност беше така лицето на държавата ни нямаше да е толкова мумифицирано и изкривено! Една много малка част от българските наистина могат да превъзхождат но те никога не го показват или казват!

35

Анонимен

преди 1 година

До SS Масовият българин на бялото казва черно, на хубавото лошо, на правото - криво. Изобщо обратен човек. Че и ти.

34

SS

преди 1 година

Да попитам евроатлантиците ? Абе вие меки китки ли сте та харесвате парадите и защитавате меките китки ? Или сте извратеняци? Защото аз съм нормален човек ! Но съм убеден ! Не сте нито едното ,нито другото ! ВИЕ СТЕ БЕЗГРЪБНАЧНИ ! ЗА ПАРИ И ВЛАСТ ЩЕ ПРОДАДЕТЕ И БГ-Я ! НАПРАВИХТЕ ГО ВЕЧЕ !

33

Анонимен

преди 1 година

Супер! Вече сме на крачка да обявяваме всяко несъгласие за език на омразата, съответно да налагаме санкция. Вече сме близо до абсолютната цензура. Що се касае за празните приказки и откровените лъжи по ТВ-то, за тях нищо - те минават за защитници на "общественото психично здраве". Какво е език на омразата всъщност? Какво означава "диверсификация на всяка цена", например? Типичен пример за езика на омразата. Нека отговорят нещастните хора и общества.

32

Природна даденост

преди 1 година

Aз имам нужда от приятелка ама с любов, реализации, хубав живот и други хубави неща !