62

Истински народ

преди 1 година

Народа ни няма нужда да чете за глупостите в УкрайнаИмаме си достатъчно проблеми, така че моля, не ни товарете а просташки неща

61

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидите трролове постоянно и системно се опитват да дискредитират българската икона поета революционер Христо Ботев а също и Левски ! Като махнат лева какво ще остане от Левски тогава.

60

Анонимен

преди 1 година

Един човек по долу е написал че 350 000 деца на бежанци от украйна учат на немски в Германия но защо в България не учат на български ами на украински. Защото тука и Бг деца ще ги накарат да учат на украински такава украинизация тече егати.

59

Хой

преди 1 година

А не е ли Ботев терорист?

58

Щирлиц

преди 1 година

До хахо..Нашата история също не е подмината,засега няма твърдения,че Ботев е бил терорист,но няма да се учудя и на това.

57

хахо

преди 1 година

Защо никой не пишеш как украинците изменят историята.Как налагат своята изкривена история и националистически идеологии, че са най-великите.Как тероризираха всички в целите си да променят нещата.Сега ревът и си скубят косите.Каквото почукал0-такова и се обадило

56

Извратените

преди 1 година

евроатлантически *** нямат задръжки в неистовия им перверзен план за примиване на мозъци. Ще им се върне 1000-кратно!

55

Анонимен

преди 1 година

ай стига с тая пропаганда вече

54

Ася

преди 1 година

Насила хубост не става.

53

Децата...

преди 1 година

винаги плащат цената на войната!Стрес,осиротяване,недоимък и мизерия,психически травми доживот....За един режим на психясали перверзници това никога не е имало значение за съжаление!

52

Слава богу

преди 1 година

Укро-учебниците, пълни с нацистки лозунги, внушения и омраза, пътуват към ООН и светът ще ги види.

51

БПФ

преди 1 година

Хайде стига сте врещели !!! Когато забраняваха руските, български и т.н. училища и учеха децата на омраза към руснаците, тогава си мълчахте. Който сее ветрове, жъне бури !!!

50

covid_22

преди 1 година

Каква трагедия, кой знае какво е станало, те допреди 30 години са си учили на руски език. Сега ще продължат отново, от мухата слон най-лесно се прави. Журналисти чудат се какво да пишат !

49

Берлин

преди 1 година

В Германия от 10 месеца ходят на ечилище 350 000 украинчета ( бежанците са 1 милион) и представете си не учат на украински а на немски!!! Каква идиологическа война! Как може да учат на друг език освен украински! На децата им се иска поне руски да беше, то да разбират какво учат! Теса 70% руско говорящи и повечето даже не говорят украински..

48

паф

преди 1 година

прочетете интервюто на внука на шарл дьо гол и ще ви стане ясно че САЩ са най-голямото зло за човечеството!

47

Анонимен

преди 1 година

Поредното съчинение по картинка , естествено ,изсмукано от пръстите ! Промивачката на мозъци няма спиране , поне това могат джендърите ...

46

Анонимен

преди 1 година

самата истина на учебницитк е писано че бедера е тъхен лидер тези исторически лъжи са преминали всички граници тази пропашанда няма да мине ние знаем че медиите ни лъжат вяра немаме в вас вие всичко преувуличавате укронацичтите поставят си танковете и пво между блоковете вие медиите нислете как да ни лъжете и какво да пишете не забраваите че в москва има много българи и всичко знаят

45

Stoyanov

преди 1 година

До Анонимен :..... Аз пък ти казвам че в България 20 % не говорят български и още 10 % на които няма да разбереш и дума ако ти заговорят на техният си български. Всички говорели български, много си се заблудил!

44

Анонимен

преди 1 година

Така е. Тайно трябва да ги учат за щастливите кокошки, 42-та различни пола и любовта между мъже. Не знам само защо не ги учат за Бандера и за това, че не са били държава преди Савецкио Союз, ама не може всичко да е идеално.

43

Ако излезе статия

преди 1 година

Ако излезе статия за Путин - колко е зле колко има или колко му остава - значи в Соледар урките го ядат ама голем! Така стоят нещата с нашата медия.