307

йуХ Голям

преди 1 година

Патово е защото руснаците ви паткат до спукване.Един българин го хванали турските заптиета в нарушение. Водят го при кадията. И той му вика сега избирай едно от трите наказания, 100 тояги на голо, или да изядеш една торба сол, или да платиш 100 гроша глоба.Българинът като тарикат казал първо, давайте солта. Дали му торбата, лапал, близал, смукал, духал, гълтал, не можал да я изяде. Казал, да го бият с тоягите. Ударили му 90 и се отказал, не издържал.Следва продължението....

306

Украйна печели

преди 1 година

Печели.. едно голямо дърво..Засадиха и бор в задния двор..

305

Анонимен

преди 1 година

Не е патово! Ако руснаците печелеха, путин щеше да иде да си огледа новите имения, както Зеленски прави, обаче путин е под земята защото на фронте руснаци не се задържат дълго живи! Украйна печели!

304

ОПОРНИ ТОЧКИ

преди 1 година

Падне ли Северск, Харковката контраофанзива на ВСУ се обезсмисля, превзетите територии се връщат в Руски ръце. Падне ли Бахмут, следва Славянск - Крематорската дъга. Ако и там Русия пробие, с Украйна е свършено. Това не значи, че така ще стане, но за тези битки трябва да се следи. От там нататък ПРОПАГАНДАТА си работи и извърта фактите, както си иска.

303

тя

преди 1 година

Цялото оръжие на Света да се предаде на Зеленски и то даром ,за да си запази милиардите !

302

Няма грешка

преди 1 година

300 000 фира, 4 000 000 избягали и 4 области не са покраински вече. Как Русия губи?

301

не може да бъде!

преди 1 година

Считам,че формулировката"положението на фронта изглежда патово" е правилана .Наистина изглежда патово,но не е!Вече се прокрадват мненията на най-различни експерти,специалисти,високопоставени лица,че поражението на Украйна е предстояще и неминуемо и всъщност след първоначалните грешки Русия е предприела тактика в стил хватката на питона и бавно я стяга !Причина -по-малко жертви преди всичко,необходимо е съответствие с икономиката и международното положение и унищожаване на потенциала на Украйна!

300

Анонимен

преди 1 година

2023 година ще влезе в историята с изчезване на измислената държава Украйна и с това, че имало едно време Британска империя владяла половин свят, а сега 99,9% ще бъде република

299

Анонимен

преди 1 година

На украинците не им трябват руснаци. Сами ще се изпотрепят.

298

Анонимен

преди 1 година

Дрогата пак се е объркал, ситуацията не изглежда патова, тя е плачевна за украинците.

297

Анонимен

преди 1 година

До Квантов механик.Наглост е да убиеш и да запалиш мирни хора в Одеса под носа на собствената ти полиция,която нищо не прави и да се правиш,че нищо не се е случило.Наглост е да допуснеш въоръжени с БМП-ТА нацисти от"Десен сектор"да стрелят по цивилни невъоръжени в Мариупол и да се правиш,че нищо не се е случило.

296

Не е баш тъй

преди 1 година

До Квантов механик: Не знам какъв механик си, но си малко скаран с математиката. Безкрайни величини (дори да са русофобски г'лупости като това, което пишеш) не могат да се сравняват, нито пък да се счита, че едната може да е по-голяма от другата. Парадокс наистина.

295

Война можеше да няма

преди 1 година

До АнтиРуски: Щеше да бъде (почти) велик ако беше избягнал войната. Не беше трудно - достатъчно беше Украйна да спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожие. Но може да загубят още.

294

Анонимен

преди 1 година

До ПижоЩе има Киевска губерния ) с кмет на столица боксьор битв тъпата глава и президент клоун наркоман

293

Патово=много зле

преди 1 година

Щом Зеленсли казва, че положението е патово, това означава, че е много зле за украинската армия. Бахмут е вече в оперативно обкръжение - руската армия вече може да обстрелва всички пътища за снадбяване и за отстъпление на ВСУ оттам. А Вагнеровците скоро ще започнат зачистването на крайните квартали.

292

Пижо

преди 1 година

Ситуацията не е патова. Тя е катастрофална за Украйна. Заубите й са колосални - икономика, техника, хора! Запада е уморен; няма нито сила, нито желание да продължава така. Дните на Украйна са преброени.

291

АнтиРуски

преди 1 година

Велик Лидер който дава исторически пример, как да се устоява срещу агресора.

290

Анонимен

преди 1 година

До 330.То не е лесно и да си могилизиран украинец,нито можеш да биеш нито пък да избягаш.

289

Анонимен

преди 1 година

До Странно.Кой ги кара украинците да стоят в градовете да си бяха изградили отбранителни линии извън тях.

288

Анонимен

преди 1 година

Не е лесно да си мобилизиран руснак! Както казват табладжиите палажението е бий, бягай, покривай!