122

ПУТИНАРОВА

преди 1 година

МНОГО СИ СМЕШНА

121

Анонимен

преди 1 година

Събраха се най накрая. Защо трябваше да криете толкова години че играете заедно в българската политика?

120

Солон

преди 1 година

Президентската република е единственото спасение от перманентната парламентарна криза и самозабравилите се политици.

119

СъдЗаШайката

преди 1 година

Ситият Търбух от с.Крушовица е дялан камък - става за всяка далавера,стига да пада пара.За нея такива категории,като чест,морал,народ,Родина не значат нищо пред парата.

118

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Колко жалко,че всеки ден тук не намираме по един некролог за някой друг,политически ай дук .

117

Vox Populi

преди 1 година

Няма друга алтернатива освен президентска република.

116

Аз

преди 1 година

Съм напълно съгласен с непознат от 129. Дано узреят повече хора .

115

анонимен

преди 1 година

Получи се това, което искаше Радев - най-вредният човек в тази държава в последните няколко години. Толкова е властолюбив, че е готов да пожертва всичко стига да управлява еднолично. Мечтата му е да има президентска република в България. Опазил ни е Господ от подобна перспектива!

114

Анонимен

преди 1 година

Абе вие, как се събрахте когато трябваше да върнете хартиената бюлетина ? А сега се правите на ущипани госпожички ! Ами как Бацето няма да уважи кака Корни, та тя му даде гръб за изборите , че да може да си набави гласовете, които не му достигат! Гледах трите партии на статуквото ГЕРБ, ДПС и БСП и ми се гадеше. От тяхните управления от 33г.сме най-бедни и нещастни като народ! Само се питах, какво търси там и лидера на БВ !?

113

Непознат

преди 1 година

Гледах внимателно лидерската среща. Свалям й шапка на Нинова - точна, подготвена, компетентна, интелект, държавник. Личеше й вълнението, усилието да преглътне и минали и предстоящи обиди в името на разума и България. Като се знае колко кърлежи от нейната партия са навирили шиповете да я тровят, колко от другите въжеиграчи са наточили зъбите и са готови да я разкъсат, се иска голям кураж и себеотдаване . Ако бяха повече политици като нея , щяхме да бъдем добре. Прозорливи да бъдем и ние !

112

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантикът от Банкя днес бе засилен от кукловодите при Корни и Мустафата. С тях след изборите му е заповядано да прави коалиция.

111

Дедо Благоев

преди 1 година

Е, и ?! Какава стана тя? Правихме правителство с ДБ и ПП. Те гушнаха парите от NEXO, уредиха си хората на сладки държавни служби. А ние "социалните защитници" лапахме мухите и се пъчехме. Сега какво? Шут по г.зо!

110

Анонимен

преди 1 година

До промяната. Така е, но има най-голямото зло - модела Бойко Борисов, крепен от ГЕРБ-СДС.

109

Анонимен

преди 1 година

При едно по-масово гласуване на изборите, примерно над 60%, резултатът ще много по-различен в сравнение с гласували под 40% от избирателите. Ще има партии, които почти няма да увеличат гласовете си и други партии с много повече гласове, примерно двойно повече, а от активност от 40% на 60%, увеличението е 50%.

108

Бай Ставри

преди 1 година

Снимките на *** с Борисов,се набиха в съзнанието на социалистите,затова те ще й го набият още през март,а за октомври да не говорим.

107

Беновска пипа

преди 1 година

Трябва да се приеме закон, съгласно който хора, които са били депутати в парламент не излъчил нито едно правителство да не могат да кандидатстват за следващия парламент!

106

Промяната!!!

преди 1 година

Няма РЕАЛНА, истинска, неопетнена, почтена, честна АЛТЕРНАТИВА. Просто НЯМА

105

Анонимен

преди 1 година

Тази е много нагла!

104

Анонимен

преди 1 година

Kaka Cura - А сега КОЙ ще ни даде париииИИИ!

103

А къде бяха ПП и ДБ?

преди 1 година

Идеята на БСП беше на обща среща на лидерите да се договори някакъв компромис. Това беше пътят. Ако можеше само с ПП, ДБ, БСП (и евентуално БВ) да се събере мнозинство, можеше да стане още на втория мандат. Но бройката не излиза, нямат 121 депутати за мнозинство. Затова трябваше заедно да договорят едно експертно правителство до местните избори. Но ПП и ДБ не отидоха, и сега друг им е виновен. И на ДБ да беше мандата, само с ПП, БВ и БСП пак нямаше да съберат мнозинство за правителство.