61

Анонимен

преди 1 година

Започват брожения между воюващите на руска страна мюсюлмани,християни и затворниците от ,,Вагнер,, кой е по-голям войник.Отделно срещу ръководството за неизплатени обещани заплати,условията и старото въоръжение.Милиционерът такива ги забърка,че ще има самотен да се моли в празната църква ,ама напразно.

60

Иван

преди 1 година

До АнонименИ с хиперскоростни ракети, каквито америкосите няма-а-а-ат!

59

Иван

преди 1 година

До АнонименЛичи, че другарката Цонева е преписала това словесно разкършване, прибавяйки към преписаното и собствени умотворения, нямащи нищо общо с действителността. Действията на посочените лица са, без съмнение, в руслото на идеята на Русия да се отърве веднъж и завинаги от наследника на Хитлер, възникнал от нийде по логиката на германското, американското и особено на английското въжделение за "нулева Русия", което би дало на новите конкистадори широки възможности за ограбване на света!

58

Анонимен

преди 1 година

За момента май Русия е пред умирачка

57

toti

преди 1 година

Тъпата война помогна на много икономики да глътнат въздух,други да си продадат задръстените складове с оръжие,а трети да си изпробват новите оръжия...но видимо скоро няма да свърши ако Украна не предаде доброволно триториите от Домбас и Луганс...нищо чудно да се полакоми Русия и за Киев,ако скоро не сключат споразомения .Украйна без помоща на запада и САЩ са умрели и се вижда че май с тия трохички скоро ще капитолират!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Колко зърно има в тази плява тика?

55

Кос

преди 1 година

Бг журнаглистика вече не копае дъното, тя проби земята и излезе от другата и страна.

54

шмatka

преди 1 година

До Ха-ха Пък заглавието на тая направо та бие по ташацките!

53

До 63

преди 1 година

Какво му е злето на САЩ ? Продават нефт и газ на скъпият европейски пазар, произвеждат и продават оръжие в обеми не виждани от ВСВ и умират руснаци на килограм

52

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-дълго продължи тази война толкова по-зле за САЩ. Ако руснаците устискат, след 2 години светът няма да е същият.

51

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантическата империя е слаба. Когато една слаба империя се опитва да се разшири, отслабва още повече. Въпрос на време е всички играчи в света да се усетят, че имат полза войната да продължи дълго и Властелинът да отслабнем максимално. Въпрос на време е враговете на САЩ, а това е целият свят, да започнат да се натискат да помагат на Русия.

50

Анонимен

преди 1 година

Някаква свещена война си мислят, че водят талибаните. Кадиров такива ли е насъбрал?

49

Ха-ха

преди 1 година

Нерде заглавието на "публикацията", нерде съдържанието. ....Афторката на писанието е "сготвила" това инфо, събрано оттук-оттам от "коректните/правилни" западни медии, за да ни поднесе един тюрлю-гювеч, подсилен с едно "заинтригуващо" заглавие.Хайде холан, читателите слама не пасат!

48

Анонимен

преди 1 година

Русия пропадна с този комунизъм, тотално. Цяло едно общество да се зомбира с такава уродливост. Това не е достойно за живота на тази планета.

47

Зевзек

преди 1 година

Абе бръcнeте ги тези бpaди бе Кадиров, ще завъдите бълxи и въшкu на фронта!

46

Сатанас

преди 1 година

Путин Акбаp!! Бой срещу Сатаната с ракети Сатана!

45

Анонимен

преди 1 година

Нещо източници от където можем да прочетем оригиналното изказване на кадиров ? Или дявола пак чете евангелието и си съчинява ? За малко си помислих, че тази словесни ди ария я е написала Н Ели-то,

44

Анонимен

преди 1 година

Русофилите във форума: русия води война, за да защити православието. Кадиров: Правим джихад срещу Украйна. путин: Няма война. На кого да вярвам сега? Три взаимно изключващи се тези. Мисля, че само Кадиров казва истината.

43

Анонимен

преди 1 година

правилно кадир ага! Русия има нужда от чеченско ръководство и управление! Аллах Акбар, Аллах Акбар!

42

.!.

преди 1 година

Тааа яяя пак путинофилите тука да напишат нещо за православието и рашистан!!!????