253

Анонимен

преди 1 година

Ukrainsk myrschi stanahte tuka

252

Анонимен

преди 1 година

6000 от над 700000 общо.

251

Анонимен

преди 1 година

като разберат, че 50% от войниците се връщат в контейнери и нещо им заработва в мозъка

250

Дядо от село

преди 1 година

А пък аз чух , че са били 60 000 войници ! Брей цццц

249

1

преди 1 година

Еми Z като зомби, нормално.

248

Анонимен

преди 1 година

Хиляди украински майки пишат писма до командването на руската армия, да не връщат синовете им в Украйна ( при освобиждаване на пленници), а да ги оставят в Русия. Иначе украинците ги изпращат пак на фронта като пушечно месо или пък ги изпращат в затвор.

247

Браво,

преди 1 година

И руснаците разбраха старият вселенски закон: " рассия тюрма народов!!! "

246

Анонимен

преди 1 година

На кой му се умира заради един дърт милиционер?Руските войници сигурно си задават въпроса,,Какво правя аз тук и дали ще се върна някога?,,

245

Той

преди 1 година

Дано е така, дано е така и от двете страни на този безсмислен конфликт. Дано повече се предават или дезертират или застрелват в челото призовкарите си. Никой няма прав върху живота на другия.

244

Неутрален

преди 1 година

Днес, тази "новина" е от т.нар. "Бесарабски фронт", най-якият производител на фейк новини! И, моля, не подценявайте интелекта на читателите си, все пак живеем в 21-ви век и се информираме и от други, по-надеждни източници!

243

Анонимен

преди 1 година

фейк

242

Я

преди 1 година

Абе, руснаците явно не стават за воини, търчат да се предадат. Нека недорасляка с име на женски полов орган да мобилизира задунайските си зомбита. Те са *** и много покорни инсинвярват, че някой ги смята за братушки. Стават за пушечно месо.

241

Ха,ха,ха!

преди 1 година

И кой вярва на тези лъжи?Само ***!😂Поне имайте акъл да не публикувате тези мечти на украинското правителство!

240

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости написани от болни мозъци. Преписвате украински тъпотии и след това пишете, че не сте сигурни в достоверността. ***, дали изобщо имате представа от основни принципи в журналистиката или мисловната дейност при вас приключва с преписването на каквото ви подхвърлят на бюрото. Все пак носите онговорност, защото опитвате да формирате мнение. Ако е трудно и това да разберете, имаме една хубава приказка, която приключва с "*** разправяй после, че нямаш сестра"

239

Анонимен

преди 1 година

До Пропагандата работиНе, че нещо, но когато БГ влиза в Оста Рим, Берлин, Токио, там е и Москва. И БГ влиза под натиск от Москва. Руските пропагандистки бълвочи които ни караха да наизустяваме 45 + 30 г. не са историческа наука, вземи чети сериозни книжки ...

238

Хаахаха

преди 1 година

Оксана е пъшкала на секс телефон. Твърде малко са се обадили, пъшкала е лошо.

237

Стига фалшиви новини

преди 1 година

Силы Украины? ))) Была в жопе сила, когда мать срать носила.

236

ЗЕЛЕНОТО ПОТНИЧЕ

преди 1 година

До ЛилипутинСАМО *** КАТО ЕВРЕЙНА ЗЕЛЕНСКИ МОЖЕ ТАКА МЕТОДИЧНО ДА ИЗБИВА НАРОДА СИ,ДА ГИ ЗАТВАРЯ В КОНЦЛАГЕРИ И ДА ВЪРТИ ТЪРГОВИЯ С ЧОВЕШКИ ОРГАНИ....

235

Анонимен

преди 1 година

Пак фейкове и дезинформация. Прочета ли такава статия без нито едно име, населено място, или поне конкретен пример с упоменати лица (в случая войници), веднага ми става ясно, че е лъжа и измама. Е, "информационна война". Ама лъжете поне по- умно, че то така съвсем като балами се чустваме.

234

Лилипутин

преди 1 година

Само изверг като джуджето в Кремъл може да накара обикновения руснак да убива себеподобни с ракети и снаряди, да убива деца и жени. Никое разумно същество не би пожелало да си изцапа ръцете с човешка кръв. Само извратеняци могат да призовават хора да се избиват. Ще горите в ада.