62

Заводи и фабрики

преди 1 година

Парен кашата дУха. Колко години и колко пъти комунистите в БГ лъгаха хората? От 1944 до днес. Е толкова години трябва и да минат, че да повярваме на този ,,специалист".Да върви да духа супата.

61

Анонимен

преди 1 година

Бъгарина е отлично грамотен вижда се по тия дет са на запад а в Бг никой му не дава паре това е виж паре има само за укри и роми

60

ОФчо

преди 1 година

Българинът е скептик и консерватор, защото твърде често са го мамили, един вид, той вече инстинктивно чувства и не се доверява на поредните "пирамидки"! Как ще дам парите си в чужди ръце, бе??? Пример: колко акционерни "дружества" изгоряха през 2008-2009 в Щатите барабар с пенсионите фондове, колко народ се "събуди" без пукнат цент и беше принуден да живее в автомобили и в микробуси??? Ааа.., не! Мерси!!! По-добре нисък лихвен процент от Швейцарска банка или собствен бизенес!

59

Пари, невъзпитано е

преди 1 година

Българинът е пестелив, за разлика от турци и гърци. Бели пари за черни дни е най-любимият му финансов съвет. Може да е от народопсихологията. На юг са пей сърце, докато има пари. Като няма, ще му мислим. В общият случай, на Балканите финансово грамотни няма. Тук е табу да се говори за пари в семейството, неприлично е. Като секса. И докато се смеем на американците, там осмокласниците знаят как да балансират книжките си. Учат ги и за тях не е някакво табу. Това са неща, които трудно се променят.

58

Анонимен

преди 1 година

До 64 То пък на запад само бели хора се прескачат нали?

57

До 57

преди 1 година

Като останат в България 3 милиона роми, ще видиш колко ще ви струват имотите. Тука дори държавата не може да ти гарантира, че някой от имотната мафия няма да ти вземат имота, без да можеш нищо да направиш.

56

Анонимен

преди 1 година

Това с футболните залози е най-голямата измама, значи, може да загубиш милиони и дане те ограничат в залога, обаче, ако започнеш да пеелиш ти слагат 10 лева таван на залогът. Пълна измама, когато букмейкъра те е разорил е ок, ако ти започнеш да го клатиш те блокират, чиста измама.

55

Иван

преди 1 година

И върху печалбите от футболни залози не се плащат данъци, всичко ми е чиста печалба. Докато за доход от акции трябва да плащаш 10 процента данък.

54

Иван

преди 1 година

Не ходя на работа от няколко години и нямам шефове.Посветих се на футболни залози в букмейкърите. Гледам мачове и си изготвям алгоритми за залагания. Някои месеци печеля повече, някои по-малко, но усреднено съм около 7-8 хиляди лв. месечно на плюс през последните 3-4 години. Пробвах и с акции, но там нещата стават бавно и трябва да имаш огромен капитал, за да правиш някаква нищожна печалба. Така че съм предпочел бета. И имам много свободно време, живея си живота, а вие бачкайте, жалки бачкатори

53

Анонимен

преди 1 година

Ако не искаш да си набуташ парите в еврейска пирамида си неграотен. :-)

52

Анонимен

преди 1 година

До SS Ама инвестирай в акции бе Гъньо. Кой те е спрял? Какво са ти виновни хората, че имат имоти и не искат да ги продадат, че да са роби на западналяците под нае, а парте да набутат в борсовите им Понци схеми?

51

Анонимен

преди 1 година

ганчето/данчето е неграмотен ориенталец със средно, миришещ на чесън

50

Анонимен

преди 1 година

Купувайте само физическо злато и го дръще в трезори извън юрисдикцията на краварите за да не ви го конфискуват в един момент.

49

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ВЕЛИКИТЕ Й ЕВРЕИ ФИНАНСИСТИ,КОИТО ПОЗВОЛИХА НАШЕТО РАЗВИТИЕ ! ДОЛУ ДЕМОКРАТУРАТА НА ЕВРОПЕЙСКИ АРАБО-ТУРСКИ СЪЮЗ! В СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА,НО И ЧАСТНО ДРЕБНО ЗАНАЯТЧИЙСТВО И СЕМЕЙНО ЧАСТНО ЗЕМЕДЕЛИЕ! ТОВА Е ФАКТ,КОЙТО АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ! ДА ЖИВЕЕ НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

48

35 анонимно

преди 1 година

нали нзнаеш на тебе кво тря ти се набие? Вожда каза на *** човек кво се набива ;)

47

Анонимен

преди 1 година

Инвестирайте в земеделска земя, имоти, злато и ролекси.

46

Анонимен

преди 1 година

Виждам колко грамотен е Кирчо от Харвард буахахах.

45

неграмотен

преди 1 година

Неграмотен е, но налива пари в банките, а не обратното. Доста по-грамотен е от онези със заемите.

44

43

преди 1 година

ти забрави ли че таз буква де си я турил отзад твойте хора цоциалистите я махнаха от бългърската граматика, по цоциалистическите дерективи си Веселин , хем пишеш по царската азбука, хем ревеш за друго... особености на оставените да се плодят волно по време соца - резултата объраки човечета

43

SS

преди 1 година

Г.а.н.ч.о винаги е компетентен за всичко . И не забравяйте Бг-я е страна от глава на населението с най много генерали и полковници,и професори и академици ! И затова сме най бедни и нещастни !От много акъл !