26

Анонимен

преди 1 година

България 22, ваксинирана Австрия - 3900 нови случая. Ама ваксините работят, видите ли.

25

до 25 Абе.образована

преди 1 година

Я Ваше Умнокрасивейшество дайте пример за ваксина, която да се слага на три месяца и да не е ветеринарна за кученца например. Бустерът това е рекламното име на Провала за едно и двудозовите ваксини. Но умнокрасивитета мисли с едногънковия си мозък.

24

До 25

преди 1 година

Защо реши, че сме необразовани бе, майче? Аман от теб, супер досадна си.

23

анонимен

преди 1 година

А бе хора, образовайте се поне малко, прочетете в интернет "история на съвременната медицина" и тогава ако имате аналитично мислене си направете своите изводи. Пиша това за да не се лутат повечето хора в тази тъмна материя.

22

Анонимен

преди 1 година

Проф. Христова: Възможни са 5000 случая COVID дневно...В момента набира един субвариант, който започна през август в Индия, от октомври е доминиращ в Азия. В САЩ вече е 41% от случаите. Той се залавя по-здраво за нашите рецептори и успява да заобиколи защитата от антитела, но Т-клетъчният имунитет ни пази. Хората над 70 г. обаче трябва да внимават", обясни тя. И потвърди, че е възможно и случаите на COVID да стигнат до 5000 на ден в края на януари.

21

Анонимен

преди 1 година

Защо мисирките не питат проф. Ива какво става с прогнозата и за 5000 заразени на ден в края на месец януари? Тук в този сайт беше публикувано това пророчество. Поне това да питат, а не за нереализираните и се прогнози за ефективността на ваксините.

20

Анонимен

преди 1 година

Добре че не се набодохме. Сега щяха да ни занимават с поредната вълна.

19

Анонимен

преди 1 година

Хахахаааа, актуализираната ваксина ще е срещу актуализирания ковид 19? Много плоско. Та, кога ще върнете краденото, мамче?

18

До 18

преди 1 година

Е как да не си ми "мамче", като си от онези кокошки от бгмамите? Тук номерът ти не минава, щото не можеш да докладваш и да триеш когато ти сложат чатала. Ъндърстенд?

17

Анонимен

преди 1 година

Кога белите престилки ще върнат с лихвите откраднатото от касата във вид на пътеки и бонуси? Това трябва да се случи незабавно, защото инфлацията се дължини на тези кражби!

16

Зомби с бустер

преди 1 година

Масово се набодохме с по 5,6 бъркоча и видяхте ли? Няма вече пандемия у нас посред зима. С ирония го казвам, рязбира се... Заблудените овчици, търчете за бустер. Утре ще викате и че буболечките са ви вкусни.

15

До 15

преди 1 година

Тези 7,5 милиарда срещу кой вариант са набодени мамче?

14

Анонимен

преди 1 година

7,5 милиарда на Земята са ваксинирани. Няма нужда да се оглеждаш. Излез просто от гетото си.

13

До 13

преди 1 година

Разгледай Кунчев, ама не пред всички, щото аз не мога да го гледам.

12

Анонимен

преди 1 година

Искам снимка,за да видя как изглежда човек който е склонил да си набучи отрова,рекламирана като илач срещу кихавица,при това събота срещу неделя.

11

принцеса след бустер

преди 1 година

44-годишната ПРИНЦЕСА БАДЖАРАКИТИЯБХА ОТ ТАЙЛАНД колабира, след като й е направена 3-та бустерна доза; не е била добре след бустераМИСТЕРИЯТА С КОМАТА НА ТАЙСКАТА ПРИНЦЕСА - СВЕТОВНИЯТ ЕКСПЕРТ БХАДКДИ ТЪЛКУВА, ЧЕ ТОВА Е КОВИД ВАКСИНА; Тайландският дворец потвърди, че тя е имала "сърдечен проблем".

10

Сахар

преди 1 година

Защо ни занимават още с това?

9

Анонимен

преди 1 година

The_ Third; Кришка; Lemon Desi; Sunshine_Reggea; Birdflower; Недоволна; papi6; marzeliva; DeVa и други. Ей тея кокошки са част от мафията.

8

Асан

преди 1 година

Слава на Щаба по 10 бона заплата :)))

7

Офци

преди 1 година

Още ли вЕрвате ?