Нито един починал с коронавирусна инфекция за 24 часа

Регистрирани са 22 случая на заразяване с коронавирус
5 фев 2023 08:29, Елка Василева
63
Нито един починал с коронавирусна инфекция за 24 часа
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 22, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 806 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 2,73%.

Няма починали с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 232 души с диагноза КОВИД-19, от които 34 са в интензивно отделение.

През последните 24 часа са поставени 9 дози ваксина срещу КОВИД-19.
 


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Антиваксъра с поста за кучешките ваксини, нека да отвори имунизационния ни календар и да се ограмоти, как на бебетата им слагат една и съща комбинирана ваксина многократно. И така е със всички ваксини.
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Яснооо! Антиваксърите имат обикновена фобия от игли. Страхливци, сиреч.
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз, преди около 20 години, припаднах , докато чаках на една опашка. Сега кой е бил виновен? Файзер или Модерна?
43
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Лаборант - невероятно е как проповедниците на светата вацина никога нищо не знаят. Или са най-загубените хора на света, или - ЛЪЖАТ. Лъжат, като всеки друг, ангажиран с продаване и рекламиране на вредните, безполезни експериментални терапии.
42
5
 
4
 
! Отговори
Лаборант преди 1 месец
Тайланд има само китайски ваксини. Никога не е имало американски. А в лабораториите ни ежедневно припадат от вземане на кръв например, и мъже и жени, от страх. Така че нищо не казваш. Пак лъжи и лъжи...
41
4
 
5
 
! Отговори
Профессор Кавалджиев преди 1 месец
Тайландската принцеса, дето колабирала и сега е в кома после бустер, чухте ли? Та, Тайланд къса договора с Файзер и фармата ще връща огромни пари. Ама все у тв, като се пулите- така е. Ние, говорещите глави, ви разправяхме небивалици, карахме ви да се бодете... ама Боже, вие защо ни слушате? Аз съм на процент, какво да кажа друго. Парица да пада, да има за напитка. Че аз за едната напитка живея. Нищо де, още има малко звонкови за Джони, капвам си и ви казвам наздраве. Ама отъняхме напоследък.
40
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен41 Да, прав си. Така пророкуваха като тебе преди няколко месеца, че януари ще дойде вълната и ще имаме по 5000 нови случая. Пък януари мина, а тая пуста вълна не дойде. Що се отнася до грипа, 2020 година той хич не пречеше на ковида. Даже беше изобщо и изчезнал. Въртш и сучеш като македонец, който обяснява че Гоце Делчев е македонец.
39
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Различните държави са в раз.ичун етап на вълната. Ние имаме много грип, другите нямат, защото се ваксинират против грип масово, всяка есен. Когато спадне при нас вълната грип, ще се надигне ковид. Освен това навсякъде има достатъчно неваксинирани, които да поддържат ковид заболеваемостта . За последните 12 месеца например в България, 98% от хоспитализираните в интензивните и починалите са неваксинирани. Това е истината. Не може да я изкривявате!
38
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В България тази за последната седмица има 9 смъртни случая. В Швейцрия са 8 при по-малко население. Те са ваксинирани, ние не сме.
37
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В България тази за последната седмица има 9 смъртни случая. В Австрия 27. Те са ваксинирани, ние не сме.
36
5
 
5
 
! Отговори
Истината за Ковид19 преди 1 месец
от телеграм канала на TruthAboutCOVIDЗАДЪЛЖИТЕЛНО гледатейте видеоклипа, вече Тайланд напълно разобличава Pfizer...https://youtu.be/ooYhDNX6Xy0Висши тайландски служители хвърлят ръкавицата срещу Pfizer/Bio N Tech и могат да станат първата страна в света, която ще анулира договорите между правителството и Pfizer. Това би означавало, че Pfizer ще трябва да върне милиарди долари...
35
3
 
5
 
! Отговори
Пандемия от бустери преди 1 месец
https://eyewideopen.org/wp-content/uploads/2023/01/image-15.pngД-р Хофе продължава: "И така, можете да видите, че има пряка връзка: колкото повече инжекции правите, толкова по-вероятно е да попаднете в болница или интензивно отделение с COVID. Можете да видите, че неваксинираните в Австралия - никой от неваксинираните не е в интензивното отделение. Повечето хора в интензивното отделение са тези, които са получили четири дози."
34
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Кливландската клиникаhttps://medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1.full#T2 обърнаха основите на ваксинацията, а именно намаляването на вероятността от заразяване с COVID.https://eyewideopen.org/wp-content/uploads/2023/01/image-11.png По оста Y е честотата на COVID, а по оста X - са дните от започването на проучването. Черната линия е 0 дози ("неваксиниран"), червената линия е една доза, зелената линия е за напълно ваксинирани, синята линия е три дози, а оранжевата лини
33
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Швейцария за последните 14 дни имат ЕДИН починал, а в България са 24 починали. Те са ваксинирани, ние не.
32
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Нидерландия за последните 14 дни имат НУЛА починали, а в България са 24 починали. Те са ваксинирани, ние не.
31
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Ирландия за последните 7 дни имат 2 починали и 9 нови случаи, а в България са 10 починали и 330 нови случаи. Те са ваксинирани, ние не.
30
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Швеция за последните 7 дни имат 3 починали и 1 нов случай, а в България са 10 починали и 330 нови случаи. Те са ваксинирани, ние не.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Във Финландия за последните 7 дни имат нула починали и 191 нови случаи, а в България са 10 починали и 330 нови случаи. Те са ваксинирани, ние не.
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Леле, 22 заразени! Колко много! А във ваксинирана Япония са само 38 500. А, и само 258 починали. А в плоскоземска България са цели 0 починали.
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фармацевтичните компании са толкова наясно с ваксините си, че се оказа, че не знаят, че две дози не са достатъчни, а трябвало и дв бустера. А като гледам данние от ваксинираните държави май и два бустера не стигат. Та толкова за точността на науката.