254

До 267

преди 1 година

Мисля че това което искаш, е непостижимо за малка България. Не може да сме абсолютно независими от всички, това е нереално! Затова трябва да се направи правилен геополитически избор, който страната да следва и с който да свързва бъдещите си приоритети и интереси. Какви са приоритетите на България, коя партия ги е формулирала ясно и точно в своята програма? Май само ПП, хм?

253

Диагноза българин

преди 1 година

Всички де били, основно такс. шофжори и служители с спиди/еконт от фенове на бялата златка минаха на народоотстъпника копейка. Доста кух мат'риал. ДПС/Герб си крадат в добър синхрон. БСП е умряла работа. Тази стъкмистика е за пред кофти матриала.

252

Анонимен

преди 1 година

БКП кадрите са най вредните екземпляри за България още от 9ти Септември 1944та година! За огромно съжаление и умствената изостаналост на българския народ БКП кадрите останаха внедрени във всичките до момента български партии включително и ГЕРБ! Но най отявлените БКП съвременни партии са БСП, ДПС, ПП, ДБ, ***, БВ и може би на последно място ГЕРБ!

251

Анонимен

преди 1 година

Поръчкова стъкмистика.

250

до 277

преди 1 година

Дабе да! А кой финансира СДС, НДСВ, ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ, ДСБ, ДБ, РБ, отговорът винаги е един и същ Империята на Злото, изв.като САЩ

249

Анонимен

преди 1 година

Кире, за къде си бе Ленчето? Вкарай я и нея в коалицията, да намажат партньорите. Недей да я къташ само за себе си. Не е човешко. Ако имаш едно Ленче, сподели го с ближния си.

248

Анонимен

преди 1 година

след 89-та нали поехме по пътя на сащ?..Поехме по пътя на САЩ с БКП кадри! БКП кадрите окрадоха народа, САЩ не са виновни за това!

247

Анонимен

преди 1 година

Децато се поупражняваха и резултатът е ужасен. Скоро няма да се доберат до кормилото. Да отиват да си доучат, да се поочукат, да се поблъскат с проблемите. Тортата за начинаещи е изядена, еуфорията свърши.

246

Бай Сомалийз

преди 1 година

То и Сомалия, Либия и Ирак са по пътя на САЩ, ама не мисля че бихте искали да живеете там.

245

До 269

преди 1 година

Не съм съгласен с това! В България има и винаги е имало много умни и кадърни хора. Тези хора в продължение на 30 години бяха мачкани и игнорирани от системата. Много от тях сами избраха да не участват в политиката защото смятаха че това е обречена кауза поради мафията която е обсебила властта с подкрепата на западни сили. Сега обаче ще има промяна в балансите на силите и ще има нова възможност умните и достойни хора в тая държава да вземат властта. От нас зависи дали ще ги подкрепим!

244

Путката Бонев

преди 1 година

Като стана кмет на София ще забраня яденето на месо, плодове, зеленчуци, Софиянци ще ядат само насекоми, а и прекръстя града на мое име Бонево и ще забраня хетеросексуалността.

243

до 262

преди 1 година

след 89-та нали поехме по пътя на сащ? станахме ли като Южна Корея? или всяка втора директива е "закривай" - закривай блокове на аец,закривай Белене,закривай тецове че не са били еко, закривай южен поток, всичко закривай и после купувай от нас на 4 по висока цена- така ли ще станем като Южна Корея?

242

Ицхах Нослето

преди 1 година

Путин Премиер на България!!!

241

Анонимен

преди 1 година

Сори, ама хората видяха колко могат тези, новите, с големите приказки. Видяха, че приказките са големи, но възможностите миниатюрни. И се изплашиха, че с още един мандат на пепетата ще ни вкарат в криза без изход. А ДБ защо раши да се прикачи към техния провал?! Заради общите спонсори ще да е, нямя друго обяснение.

240

Анонимен

преди 1 година

Искам да си имаме наша стратегия - БЪЛГАРСКАНе останаха българи с умствен капацитет за това твое желание! САЩ е алтернатива за много бърз прогрес!

239

До 263

преди 1 година

Това ще стане само с машинките на Мая и вълшебната флашка

238

До 262

преди 1 година

Аз не искам България да поема по чужди пътища. Не искам да се кланяме и да слугуваме нито на САЩ нито на Русия нито на който и да било друг. Искам да си имаме наша стратегия - БЪЛГАРСКА. Измислена от българи в полза на България. Не искам България да бъде слуга и пасивен зрител в играта наречена световна политика. Искам България да стане играч и фактор в тая игра. Затова няма да гласувам за политици-под-ло-ги които поставят националния интерес по назад от интереса да слугуват на САЩ.

237

Кирил Петков

преди 1 година

Ще гласувам за Възраждане

236

Анонимен

преди 1 година

ПРОМЯНАТА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ...ГЕРБ и само ГЕРБ!

235

Анонимен

преди 1 година

*** са само за градското гюбре!