10

Анонимен

преди 1 година

Стига сте ни занимавали със смешки. Ако някой още не е разбрал ние сме ВОДНА планета. 70 % от планетата е вода. Следователно, едиственото, което трябва да се направи е да се пречисти, за да стане годна за пиене. Дори китайците продават за жълти стотинки едни джаджи, с които можеш да си пречистиш морска вода сам. Ама иначе милиарди отиват всяка година за военни бюджети, тайни проекти и кой знае още какво. Така че оплакванията - към политиците. Ама не - те пак ще искат пак разни ограничения.

9

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Ние си имаме такъв град от десетилетия и то окръжен град . Всички му се радваме и се бием в гърдите с известните личности , които са се родили в него . Това е град Шумен . Новите " деца " на социализма и техните дечица сигурно не са чували за този голям град и не знаят за този сериозен проблем . Народът е казал " Сто тояги на чужд гръб са малко " и " Сития на гладния не вярва " . Успех на новите управляващи Република България и все повече градове да ги забравят и селата си да не изоставят .

8

Тъпанар

преди 1 година

"Съдете дървета това е начина да няма водна криза."Е то по целия свят парламентите и съдилищата са пълни само с дървета. Как да ги осъдиш?

7

Анонимен

преди 1 година

Вода има за всички, обаче корпорациите искат и оттам печалби.

6

Анонимен

преди 1 година

питейната вода ще е по скъпа и то златото

5

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят размножилите се умници, мен ми е през...

4

Британски учЕн

преди 1 година

Това са долни инсинюации, в момента има уреди за питейна вода, която се извлича от влагата във въздуха, уредите имат и система за пречистване и неутрализиране на водата от киселинни съставки, това е най-чистата вода за пиене. Водата, която се извлича от извори - кастови и минерални съдържа метали, съединения и бог знае какви още съставки, хората си мислят че е безвредна, дори полезна но не е така, мерил съм вода с TDS уред, някои минерални води имат съставки до 120ppm, чешмяната вода е с 20-40p

3

Анонимен

преди 1 година

Съдете дървета това е начина да няма водна криза.

2

оня от пирамидата

преди 1 година

Нашето решение е да намалим броя на световното население.

1

Веолия

преди 1 година

Водата, която ВиК продават по пет лева кубика, и в момента не отговаря на стандартите за "питейна вода".