303

сега

преди 1 година

ще пришият обвинението на някой бездомник и ще кажат , че прокуратурата работи, сменете си сценаристите, толкова сте елементарни, че вече и децата ви се смеят на приказките за терористичните атентати в които даже и вие не вярвате.

302

Анонимен

преди 1 година

оставете да го доизровят малко тоя кратер че тая "професионална' бомба една дупка не е изкопала като хората, освен че там къде са я засяли сякаш са искали елени да ловят.

301

Анонимен

преди 1 година

Стига сте занимавали хората с глупости,за няколко дена Гешев го направихте национален герой,ай стига вече!!!

300

Анонимен

преди 1 година

ЕДИН МИЛИЦИОНЕР ДРУГАР ПРЕДИ 30 ГОДИНИ РЕШИЛ ДА ОГРАМОТИ ПОЩИТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА ПРИ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ. ЗАЛОЖИЛ ТРОТИЛА (НЯМА ДА КАЗВАМ ТЕГЛОТО) В КАСАТА,БУМ-БАМ И ВРАТАТА ОТЛИТНАЛА НА 30 МЕТРА КАТО ОТРЯЗАЛА ГЛАВАТА НА НЕВИНЕН ПОЩЕНСКИ СЛУЖИТЕЛ. ВЕЛИКИЯТ ОБУЧАВАЩ ПРЕТЪРПЯЛ ПЪЛНО ФИАСКО, СЪЩО КАТО НАСТОЯЩИЯТ МИЛИЦИОНЕР КАСКЕТ ДРУГАР ДЕТО ПРЕТЪРПЯ ФИАСКО С ЧУДОВИЩНИЯ ТЕРОРИСТИЧЕН АТЕНТАТ. ИЗВОДЪТ - ДРУГАРИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ДА НЕ СЕ ДОПИРАТ ДО ВЗРИВНИ ВЕЩЕСТВА!!... ОСТАВЕТЕ НЕЩАТА НА ИСТИНСКИТЕ ЕКСПЕРТИ

299

Анонимен

преди 1 година

ОТ ДАЛЕЧНО КОНГО ТУК ПРИСТИГНА ОРАНГИ БОНГО БОНГО ДА МЕ ИМИТИРА И ВИСОЧИНА ДА НАБИРА... ОДИ СИ ОРАНГИ БОНГО БОНГО У БОТСВАНА НЕ СИ ЗА НАШАТА ПОЛЯНА!!...

298

Хорейшио

преди 1 година

Аз знам кой е атентатора. Казва се Никой. Кого хвана и осъди Гешев? Никой. Значи Никой си отмъщава и е заложил бомбата, която носи името на атентатора - никаква.

297

Дедо

преди 1 година

Кака Сийка за мъжа си не се тревожи толкова колкото за Гешев.

296

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Взривът който бил поставен да убива.... е изхвълил половин лопата пръст на пътя е Ожасно е обелил 2 см от кората на дръвче и е наклонил един храсталак.... А колата в която се е намирала целта на атентата е била непоправимо оцапана с прахоляк. Ужас.

295

КАСКЕТ СМЕШЕН

преди 1 година

ТАКЪВ СЪМ ШУТ ЧЕ И ЕДИН ДОСТОВЕРЕН АТЕНТАТ НЕ МОЖАХ ДА ОРГАНИЗИРАМ

294

МУНЪО АТЕНТАТОРА

преди 1 година

ТИЯ ХРАСТИ ЕДНИ ДИВИ П Р А С Е ТА ГИ РАЗРИВАХА

293

БРЕЕЕ МНОГО

преди 1 година

ЧЕНГЕТА НА СНИМКИТЕ БЕ. КЕБАПЧЕТА ЛИ РАЗДАВАТ

292

Бонго Бонго

преди 1 година

ДОЛУ РУСИЯ И ВЪН ***!!!!

291

ТЕРОРИСТ

преди 1 година

САМО ПИРАТКИ ХВЪРЛЯХ. ЗА ТОЛКОВА ПЛАТИХА ОТ АСОЦИАЦИЯТА НА ПРОКУРОРИТЕ

290

АТЕНТАТОР

преди 1 година

АЗ БЯХ. ЗАЛОЖИХ ТОРТА И БЕНАГАЛСКИ ОГЪН

289

БАНДИТ

преди 1 година

Гешката ми е приятел

288

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

Импийчмънт за Радев да изчезва от политиката със скоростта на 200 бити пидиранса..Забрана за използването на фалшивите машини.Бг в ЕС и НАТО. Разбиване на монопола в България, развитието на малкия и среден бизнес у нас. Канят се инвеститори за големите фирми и предприятия. Златото да се управлява от бг държава. Всеки да има право да строи алтернативни източници на енергия за домашни условия , храните с ниски цени с поне 150 процента като на Европейския съюз. И евро!!!! И ДОЛУ РУСИЯ ВЪН ***

287

Бонго Бонго

преди 1 година

Оптимист съм. Импийчмънт за Радев да изчезва от политиката със скоростта на 200 бити пидиранса..Забрана за използването на фалшивите машини.Бг в ЕС и НАТО. Разбиване на монопола в България, развитието на малкия и среден бизнес у нас. Канят се инвеститори за големите фирми и предприятия. Златото да се управлява от бг държава. Всеки да има право да строи алтернативни източници на енергия за домашни условия , храните с ниски цени с поне 150 процента като на Европейския съюз. И евро!!!!

286

Бонго Бонго

преди 1 година

Техните курорти Юпитер и Мамая са по. Скъпи от бг с 60 процента и лятото им е два месеца, затова идват при нас и да пазаруват.Но пенсията там е далеч повече от 300 лв

285

Бонго Бонго

преди 1 година

До РадоПотока беше нулев при Бойко. Разбираше се добре с Ердоган и направи всичко възможно да не влизат мигранти. И това беше видяно от цяла Европа.Дойде Радев и Рашков и кво стана за две години? Колко убити полицаи имаме???? От мигранти.Оказва се, че граничарите в схема отчитат се на Рашков, Рашков на Радев...еееее, голям патриот бре)))

284

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: направи ограда която една крава свободно пресече и предизвика дипломатическо фиаско между Турция и България ( но иначе оградата спира мигранти). Магистрали направи, а всички се оплакват от калпаво пътища и разбити коли. Магистрала Тракия на вълни, Хемус в перманентен ремонт. Жълтите павета ги пренареждат почти толкова пъти колкото Боко се е явявал на изпит по математика в 1-ви клас. Махай тази шизофренични, страдаща от комплекс за малоценност тиква! Да ходи при любимия си вожд!