51

Анонимен

преди 1 година

Супер! Нали дедоларизират! Долара отече....

50

сУмалиец към 55

преди 1 година

каква сеитба като украинската армия разхвърля милиони противотанкови мини в полетата уж да бори руснаци? всяка седмица загиват десетки хора в тракторите си (и стотици селскостопански животни), стъпили върху мините. и какво нови трактори от танкова стомана, като всичките металургични заводи се намират в Донбас? толкова сте delusional всичките, че няма накъде повече. никаква разлика спрямо т.нар. "путинофили".

49

Анонимен

преди 1 година

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ТАНКОВЕ ЗА ВОЙНА ! ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА !

48

СТОМАНА ЗА ТРАКТОРИ!

преди 1 година

СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ТАНКОВЕ ЗА ВОЙНА ! ПСИХИЧНОБОЛНИТЕ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПУТИН ДА СИ ПИЯТ ХАПЧЕТАТА !

47

СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА!

преди 1 година

СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

46

СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА,

преди 1 година

СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

45

Зозо

преди 1 година

.........Ню Делхи не успя да уреди сметката в долари поради опасения, че ще попадне в заплаха от вторични санкции, докато Русия не желае да приема рупии за покупки........ Хахахахааааа, другари защо се борите за долари бре? Нали сте много ербап???

44

Анонимен

преди 1 година

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

43

Анонимен

преди 1 година

По-добре валута, с която може да се купи нещо, като юани

42

Всъщност аз знам

преди 1 година

ТОЧНО къде Росия може да си завре тези рупии.

41

Анонимен

преди 1 година

С тея рупии освен да пазаруват боливудски бози, друго не виждам. Колко трябва да си т.п. да продаваш истинска суровина срещу шума. А най-якото, което не се споменава в статията, е че договорите са дългосрочни и количеството шума ще нараства. А петрола ще тече.

40

Анонимен

преди 1 година

Проблем е че сумата е голяма, а все още няма механизъм за харченето й, за което трябва време

39

Истина

преди 1 година

След като америка си мести производствата от Китай в Индия, скоро ще има за какво да ги използва, така че да си седят и трупат, ще им дойде и тяхното време. Най-вероятно ще закочнат да изкупуват инфо й ски фирми който ще са 50% индийски и 50% на Сейшелите-Руски после ще заобикалят всякакви органичения.

38

vale_karo

преди 1 година

Интересното е в това ,че всички коментирате писанието на един журналист. Но не какво и как го е написал, а съдържанието ,което я е вярно, я не.

37

Анонимен

преди 1 година

Да си търгува с голтаците от БРИКС, само с едно изключение Китай, ама те си знаят интереса.

36

Анонимен

преди 1 година

Купувайте рупии, другари! Продавайте си доларите, че ще са тоалетна хартия и си купувайте рупии.

35

Ф16

преди 1 година

Кофти номер изиграха Китай и Индия на руЗнацитата,плащат им с рупии и юани,а когато Рашка поиска да купи нещо от тях казват,"А не Русия дай ни доларес,рупиите и юаните неса ни интересни"

34

Магелан

преди 1 година

Ха,ха,ха.Събират рупий за да довършат тапетите за за Кремъл започнати с рубли.

33

Ха.. ха... ха.... ха

преди 1 година

Преборихме долара....

32

Анонимен

преди 1 година

Това е само половината проблем. Другата половина е, че дори Рашистан да си прибере парите, не може да ги изхарчи. Примката около фашисткия режим на Лилипутин бавно се затяга.