27

Комунделник

преди 1 година

А купони за хляб, режим на тока и опашки за банани и бензин кога?!

26

Икономист

преди 1 година

БОНЧО СЕ Е СЕТИЛ. БРАВО БОНА! Не бяхме толкова много добрите от северняците. А и все по-малко ставаме. А пък футболът ни, вече изобщо не го гледам. Не за друго, а защото ме претърставт като престъпник. Като сопълнение нзабрахиха и пушенето, че дори и псуването. То, ако и семките ги забранят, тези от Подуяне съвсем ще фалират. ВИОЛЕТОВИТЕ И ОРАНЖЕВИТЕ са просто талантливи. Но пък си трябва и много работа, за да го стигнат Боната.

25

Финансист

преди 1 година

Бончо си знае СИЛАТА. Не само на удара и таланта си. Както и аз моята си. Тази прокопсията ни. Целеше го право в главата- Добре, че не го улучи. За Кампос става въпрос. Още една и ще станем на по 60. Ако някой каже, че България е малка, Бончо ще му бие дузпата. КАТО ТАЗИ СРЕЩУ КАМПОСА, ХОРХЕТО. ГЕНЧЕВ СИ Е ОТ СЕВЕРНЯЦИТЕ. КАКТО И АЗ. Две къщи управлявам там. А и имам доста работа по тях. Но пък живея в СОФИЯ. А пък съм си израстнал в Ловеч града. А ПЪК ОТ ВИСОКИТЕ СКАЛИ СЕ ВИЖДА НАЙ-ДОБРЕ.

24

Футбол, 2023 г.

преди 1 година

Ами, добро момче си беше Бончо. Този Кампос не го знам какъв е бил, но ако го беше учелил Боната с топката, наистина щеше да му откъсне главата. Все пак, продължгавам да си мисля, че най-добрия футболист от Северната ни Българията беше Мирката Байчев ! Все пак, демокрация е, а еи всеки има право на мнение.

23

Приятел

преди 1 година

Хайде Бончо. С цялата си сила и воля. Те, не се вкарват просто така дузпите. Дори и цялата ни страна да е била с теб тогава, ти беше просто сам. Срещу Хорхето и някаква си сферична топка. ЩЕШЕ ДА МУ ОТКЪСНЕШ ГЛАВАТА БЕ, БОНА. Беше добро момче. ОТ КЪДЕ Я ИЗВАДИ ТАЗИ ЗЛОБА И СИЛА ? Може и да не пишеш. ПРОСТО СЕ ЧУДЯ толкова години след 1994 !

22

Те да си ги купуват

преди 1 година

Добре де, аз продължавам да си мисля, че има много кабинети, а пък правителството ни е служебно. Не разбирам как при толокова много кабинети, все си НЯМАМЕ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО. Аха, сетих се. ЗАЩОТО ДЕПУТАТИТЕ ОТ НЯКОЕ ПРЕДИШНО нс СВАЛИхА това редовното. А ПЪК СЕГА, ДОРИ И ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ. С такива политици, просто се моля страната ни да не влезе активно във войната. А и генерали, които все не могат да си намерят ШАПКИТЕ. Сигурно ще искат да им ги купуваме. Ние си имаме.

21

По високи данъци

преди 1 година

За богатирите които са комунисти и окрадоха държавата

20

Анонимен

преди 1 година

Много сложно са го измислили. Трябва просто да се сложат по-високи данъци и така няма да има голям смисъл да увеличават цените защото ще плащат повече данъци. Например ако нещо е до 10% надценка няма допълнителен данък, ако е над 10% за всеки процент се начислява същия процент данък към печалбата. Но като се взима трябва и да се дава и би било добре стоките до 10% надценка да се освободят от данъци или да се намалят.

19

Анонимен

преди 1 година

Най после севриха за тия надценки ,иначе с тоя сайт да гледаме къде е по евтино ,е пълна измама

18

Споко Кире

преди 1 година

С дигиталните пари ще се оправят нещата. Правителството ще може да контролира харченето на всеки един лев.

17

Кире

преди 1 година

Абе, от сутрин до вечер само глупости. В надценката са и заплатите на хората. Как точно ще им кажете, че трябва да получават по-малко. И като си сложа разходи от 5лева на яйце, по тази логика ще мога да го прадавам за 5,50 !?!? Ба мааму. Аз в учебника съм чел, че само търсенето и предлагането определят цената. Ама наще велики мислители може да са първите в света, които да накарат Нестле да продава мюзлите за 1,20 ?!?

16

До 16

преди 1 година

Да това означава

15

Анонимен

преди 1 година

Липсата на наличност означава ли наличие на липси? ;-)

14

На България

преди 1 година

И е нужна Национал-социалистическа работническа партия съкратено НСРПБ

13

Бедния

преди 1 година

Добре само доказвам че милионера и бедния плащат еднакво

12

Анонимен

преди 1 година

До 12 - Коментартт беле за номер 2 ...

11

Бедния

преди 1 година

180 хиляди лева имам и касови бележки

10

8

преди 1 година

Ооо, виждам, *** *** имаме! Приятел - да не взривите някой храм!

9

коко

преди 1 година

Сега ще ви кажа какъв е номера - ВДИГАТ ЦЕНИТЕ ДОКАТО НЕ ПОЧНЕТЕ ДА СЕ НАДИГАТЕ НА ПРОТЕСТИ !

8

Анонимен

преди 1 година

"Милионера и бедния да пращат еднакво." Вниските ми за 2022-а са малио над 180 хил. лева. Колка си внесал ти? 45 лева?