25

Анти-терорист

преди 1 година

Каква е пак тази ИЗМАМНА анти-семитка пропаганда на ислямски ТЕРОРИСТИЧНИ групи от ПРЕСТЪПНИЦИ - корумпирани от ООН масови убийци, нелегални окупатори и крадци на чужди земи, лъжци и клеветници др.престъпления срещу истината и правосъдието,човечиството и мира,които ИСЛЯМСКИТЕ терористи вършат непрестанно такива дяволски дела, грехове срещу Бога, а после приписват с измами на невинните си жертви като Израел, чрез български ПРО-ТЕРОРИСТИЧНИ свързани медии, съучастници в ЛЪЖЛИВАТА им пропаганда

24

Христиана

преди 1 година

Палестинска автономия не е правова държава,а престъпна неонацистка антисемитска групировка на терористични групи на ислямски араби като Хамад,ООП,Джихад,Хизбула,АлАкса ИДИЛ и др.управлявани от дявола злодеи-лъжци, кливетници,незаконни окупатори и крадци на 80% от святата земя на Божия избран народ Израел, а също ислямистите са масови убийци, корумпирани от ООН терористи и протерористи корумпирани пресъпници срещу човееството и врагове на Бога заедно и всичките си съучасници вкл.измамни медии.

23

Истина

преди 1 година

Много са не знаещи историята, нито Бог и Неговото Слово на истината Библиата, особено сред анонимни тук каго 17-20, заблудени от дявола,чрез неговите безбожни нечестиви корумпирани и измамни слуги от ООН като нацисти,комунисти,ислямисти и др.терористи обединени в дяволска омраза към Бог и Ниговия свят народ Израел, избран за спасение и благослонетие на всички народи.И ако ни потърсите истината и те се покаете за неправдите си срещу Него ще погинете в греховете си като всички злодеи- антисемити

22

Правда

преди 1 година

Нека БГ медии спрат с фалшивата ислямска пропаганда, т.к всички злодеи(лъжци клеветници,крадци,убийци идр.престъпници срещу правосъдието човечеството мира, като нацисти, комунисти ислямисти др.терористи са слуги на дявола и врагове на Бог, под Неговия гняв и проклятие за зли дела с всичките си терористични групи като Палестински Хамаз,Джихад,ИД...И е извращение и съучастие, медия да разпитва терористи и клевети жертвите им с техни лъжи, вместо истината че Израел се защитава от 850 ракети от ИД

21

Анонимен

преди 1 година

До АнонименФактите са, че евреите се настаняват на територията на Палестина(в част от днешен Израел) след ВСВ, държавата им е създадена, за да се отърват от нацистите и да имат собствена държава и нацистите са се отървали от тях и си веят байрака из Европа, това е! А "Римска империя" не е съществувала изобщо някога, това са измишльотини от около XVII-XVIII век, които нямат нищо общо с историческите факти и са "Приказки от хиляда и една нощ" за наивници.

20

Анонимен

преди 1 година

До Фори, Евреите са били спасявани точно от руснаците много пъти, руснаците са приятели и с арабите от години, обикновено руснаците са тези, които разрешават конфликтите между тях и в района там, англичаните също имат добри приятелства с арабите.

19

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСпрете със спекулациите на историята, евреите са бил преследвани и убивани в Европа от нацистите и след ВСВ, им създават държава на част от мястото на днешен Израел и най-вече Сталин участва в това, по-късно, през войната, евреите завземат още територии и водата на палестинците, сега не могат да се разберат с местните араби, палестинци, защото палестинците останали без държава, голяма част от палестинците са били принудени да се преселят в Йордания, която пък е марионетка на Англия.

18

Кирил

преди 1 година

Споко скоро като Иран придобие ядрено оръжие ще стане мелето.

17

Анонимен

преди 1 година

"Аз доколкото знам евреите са там преди арабите в тази земя" - Ами грешно знаеш. Прочети Библията. Там пише, че не са преди Палестинците. Всъщност, първите палестинци не са араби, а траки. Постепенно се претопяват.

16

Анонимен

преди 1 година

Е, нищо. Там войната е от 30 години и палестинците са гадовете, щото на тяхна територия се настанили евреите с нсичките си права.

15

Анонимен

преди 1 година

Аз доколкото знам евреите са там преди арабите в тази земя, ама щом казвате нема да споря :))) Знам че Исус е евреин, може би измислен, но кой знае, блаженни са невярващите атеисти :))

14

Анонимен

преди 1 година

Защо не се обединят всички арабски държави около евреите и не ги унищожат? Те разпънаха Исус Христос а арабите да ги разпънат тях.

13

Анонимен

преди 1 година

До12. И така не е. Като гледам евреите цивилизовани , умни , продукцията им по целия Свят . В ЕС с фирми на Световно ниво . При арабите е измъчена дейността им. Слабо продуктивни и мудни

12

Анонимен

преди 1 година

Прокълната държава с прокълнати жители! И след 20000 години няма да има мир там!

11

На ЮдеюСемит

преди 1 година

Ционистите - Всичко им е Позволено! Все пак те са Шефовете на Света!!

10

Анонимен

преди 1 година

Защо 100 годишната война за независимост на Ирландия от Англия, бе обявена за терористична деиност. Дори ИРА (Ирландската републиканса армия) е обявена за терористична организация. А те се борят за независимост на страната си. Също като Украйна.

9

Анонимен

преди 1 година

Евреи и Араби имат един и същ произход. Те водят произхода си от семидските племена. Не случайно и евреи и араби се обрязват, не ядат свинско, пишат от дясно на ляво, арабския и еврид са като български и македонски. Празниците са им едни и същи. Едните поздравяват със Салям Алейкум, другите със Шалом Алехум.

8

Анонимен

преди 1 година

Когато Израел нахлу в Палестина и анексира Ивицата Газа и Западния бряг, ООН и света си затвориха очите. Когато Палестинската организация ХАМАС се опълчи на Израел и поведе война арещу агресора, ООН и света я обявиха за терористична организация. Но днес в Украйна всичко се повтаря абсолютно по същия начин, но ООН и света са на абсолютно противоположно мнение. Ей това немога да проумея. За едни е рсзрешено, за други е забранено. Едни са Атлантици, други са Русофили, макар да правят едно и също.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 Евреите са били преди да съществуват арабите, но това е омагьосан кръг, не случайно еврейките влизат в армията като наборници там, дори жените им по задължение :)))

6

Анонимен

преди 1 година

При положение че арабите са родени там как така евреите претендират че това е тяхна територия? И ние сме владели Крим значи ли че е наш?